1/5

O Smeštaju

Grupotel Los Principes & Spa Hotel 

Lokacija: Hotel se nalazi u mestu Alkudija, na plaži Plaja de Muro. Od aerodroma je udaljen oko 60km, dok je od grada Palme na 56 km. Zahvaljujući prelepoj bašti, spa centru i servisu koji nudi, idealan je izbor za miran, opuštajući odmor. Preporuka je za parove, porodice sa decom.

Plaža: Smešten je na jednoj od najlepših plaža Plaja de Muro na severu ostrva.

Hotelski sadržaj: Recepcija, pansionski restoran, dečiji klub, otvoren bazen, đakuzi, bazen za decu, teniski teren (u blizini hotela), animacija za odrasle, bogat sportski program, teretana, mini klub, teren za odbojku, mini golf, WIFI (uz doplatu), spa centar sa salom za masažu, parnim kupatilom, hidromasažom, različitim tuševima, đakuzijem, bazenom i saunom, bar.

Sobe: Sobe su sa balkonom ili terasom, klima uređajem, sefom (uz doplatu), telefonom, SAT TV-om, kompletno opremljenim kupatilom, fenom, WIFI (uz doplatu).

Napomena: Maksimalni broj osoba u standardnoj sobi je 2 odrasle i 1 dete ili 3 odrasle osobe (kreveti: 2 standardna + pomoćni). Porodice sa više članova na upit.

Usluga: Polupansion (doručak i večera, švedski sto – samoposluživanje)

Kontakt: www.grupotel.com/es/hotel/mallorca/playa-de-muro/los-principes-spa/hotel.html

Napomena

Majorka 2022 - krenite sa nama ovo leto i posetite po mnogima najlepše špansko letovalište.

POKLON: Za svaki uplaćen aranžman za Majorku od nas dobijate gratis 2 noćenja u Lider rafting kampovima (sezona  2022)

PROVERITE VAŽNOST PASOŠA! MINIMALAN ROK VAŽENJA PASOŠA ZA ULAZAK U ŠPANIJU IZNOSI 6 MESECI OD DATUMA ZAVRŠETKA PUTOVANJA. 

PREPORUČUJEMO KUPOVINU PAKETA PUTNOG OSIGURANJA KOJI UKLJUČUJE I OSIGURANJE OD OTKAZA PUTOVANJA. 

Svi strani državljani koji koriste usluge naše agencija su u obavezi da se raspitaju o viznom režimu Španije, kao i da u pasošu sa kojim izlaze iz Srbije imaju ulazni pečat na teritoriju republike Srbije.

Cena obuhvata/ne obuhvata
Način plaćanja i prijave
Plan puta

1. dan BEOGRAD - MAJORKA

Sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla kod šaltera agencije BIG BLUE dva sata ranije u odnosu na predviđeno vreme poletanja. Direktan let redovnom linijom kompanije Air Serbia za Majorku (oko 2 sata i 50 minuta). Po dolasku, goste dočekuje predstavnik Organizatora putovanja. Transfer do hotela. Smeštaj u izabranom hotelu. Noćenje.

2. do 7/10. dan MAJORKA

Boravak u izabranom objektu na bazi uplaćene usluge. U toku boravka biće organizovani fakultativni izleti. Fakultativni izleti nisu pokriveni garancijom putovanja organizatora, obzirom da su u organizaciji lokalnih partnera.

8/11. dan MAJORKA - BEOGRAD

Napuštanje smeštajnog objekta. Transfer do aerodroma. Direktan let redovnom linijom kompaje Air Serbia za Beograd. Sletanje u Beograd. Kraj programa.

Organizator putovanja je dužan da obavesti putnike o tačnom vremenu leta, po dobijanju informacija od avio prevoznika, a ne ranije od 48 sati u odnosu na vreme poletanja. Obaveza je putnika je da dostavi tačan broj mobilnog telefona, kako bismo bili u mogućnosti da ga obavestimo pozivom ili putem SMS poruke o tačnom vremenu leta, odnosno sastanku putnika. Ukoliko iz bilo kog razloga niste dobili informaciju o tačnom vremenu, 24 sata pre poletanja aviona iz Beograda, obavezno kontaktirati Organizatora putovanja. O satnici povratnog transfera putnike obaveštava predstavnik Organizatora putovanja.