Smeštaj Tip smeštaja .. - ..
Još 5 osoba gleda ovo putovanje.

Važno:

 • Cene iz tabele važe do subote ili do popunjavanja slobodnih mesta.
 • Cene iz tabele se odnose na PAKET ARANŽMAN (SMEŠTAJ, PREVOZ, TRAJEKT) za polazak iz Beograda
 • Online rezervacije i prijave su besplatne.
 • Za polazak iz Novog Sada cene iz tabele se uvećavaju za 6 €.
 • Za polazak iz Niša cene iz tebele se umanjuju za 5€.
 • Za putnike koji ne koriste agencijsku uslugu prevoza, cene aranžmana iz tabele se umanjuju za 30€.

POSLOVNICE:

 • Novi Sad , Bulevar Oslobođenja 89b, 021 544 444, 064 00 293 70
 • Beograd (Fun Group), Balkanska 27, 011 26 86 064, 060 500 61 60
 • Niš (Balkan Fun) Obrenovićeva 17, 018 310 50 30, 069 500 25 24
 • Balkan Fun Macedonia, ul. Leninova 59, Skoplje, Macedonia, +389 2 3201 771, + 389 2 3201 726

NEOS MARMARAS

Neos Marmaras se nalazi na poluostrvu Sitonija, na oko 135 kilometara jugoistočno od Soluna u zalivu Toroneos. Letovalište je brdovito sa prelepom lukom i marinom za jahte. Zahvaljujući prirodnim lepotama Sitonije, Neos Marmaras predstavlja veoma popularno turističko mesto. Karakteriše ga predivna priroda, kristalno čisto more i mnoge skrivene peščane uvale nadomak samog mesta. Najpoznatija plaža sa razlogom nosi ime Paradiso (rajska plaža), mada za njom nе zaostaje ni gradska plaža, koja je više puta nagrađivana plavom zastavicom, što je garant kvaliteta i čistoće.  Na samom kraju gradske plaže nalazi se ekskluzivni hotelski kompleks Porto Carras.

Ukoliko tražite letovalište koje vam nudi mogućnost da uživate u noćnom životu i fenomenalnom provodu, onda je ovo jedna od najživljih i najdinamičnijih mesta na Halkidikiju.  Duž same široke, peščane, gradske plaže možete uživati u nekom od plažnih barova.  Ovo turističko mesto poseduje sve za potpun odmor: hotele, restorane, terene za odbojku na pesku, sportove na vodi. Mesto ima šetalište u centru i još jedno pored mora. Mnoštvo kafića i taverni nudi  turistima zabavu i bogat i raznovrstan noćni život. Neos Marmaras mesto sa najboljom turističkom ponudom na celoj  Sitoniji i idealna baza za dalje istraživanje poluostrva. 

Da li ste znali?

 • Po grčkoj mitologiji, upravo je Halkidiki mesto nastanka sveta gde su se Titani uzdigli protiv bogova. Bogovi su pobedili, a neki od Titana su sahranjeni ispod tri poluostrva, pa imena Kasandra i Sitonija upravo potiču od imena nekih od njih.
 • Pored Neos Marmarasa, nalazi se i veliki kazino sa prvom privatnom kockarnicom u Grčkoj – luksuzni hotelski komleks Porto Carras Grand Resort, koji je ugostio brojne poznate političare, umetnike, glumce i biznismene. Salvador Dali je jedan od onih koji nisu odoleli luksuzu i čarima Porto Carras-a.
 • U neposrednoj blizini grada možete naći čak četiri plaže, koje nose prestižno priznanje “plava zastava” (Blue Flag) - gradska plaža, plaža Paradiso, plaža hotela Porto Carras i privatna plaža Kohi i Lagomandra.
Plan puta

1. dan / Novi Sad – Srbija – Makedonija – Grčka

Sastanak grupe na dogovorenoj lokaciji u Novom Sadu, polazak u poslepodnevnim časovima. Sledi vožnja preko Srbije, Makedonije i Grčke uz kraće pauze radi odmora i osveženja, kao i zbog regulisanja formalnosti na graničnim prelazima.

2 – 10. dan / Halkidiki – NEOS MARMARAS

U podnevnim satima dolazak na Halkidiki. Pristižemo u prelepi Neos Marmaras na zapadnoj obali Sitonije. Narednih 10 dana provešćemo u Neos Marmarasu koji je jedno od najpoznatijih letovališta na Halkidikiju. Odlikuju ga borove šume, kristalno čisto more smaragdne boje i duge peščane plaže na kojima žurke ne prestaju od jutra do sumraka. Neos Marmaras, mesto koje pored dve prelepe plaže u samom mestu i brojnih manjih plaža u okolini, ima dosta lokacija i za noćni provod.

11. dan / NEOS MARMARAS – Grčka – Makedonija – Srbija

U jutarnjim satima napuštanje smeštaja i pakovanje stvari u autobus. Slobodno vreme da podnevnih sati. Sledi vožnja preko Grčke, Makedonije i Srbije uz usputna zadržavanja radi odmora i regulisanja graničnih formalnosti…

12. dan / Srbija - Novi Sad

Dolazak u Novi Sad u prepodnevnim časovima. KRAJ PROGRAMA.

Način plaćanja i prijave
Cena obuhvata/ne obuhvata
Izleti | Žurke