1/5
Svi polasci
Septembar
Smeštaj Tip smeštaja18.09. - 29.09
HANIOTI: VILA VICKY 1/4 duplex apartman110€
1/4 studio99€
1/3 studio110€
Smeštaj Tip smeštaja18.09. - 29.09
HANIOTI: VILA VICKY 1/4 duplex apartman110€
1/4 studio99€
1/3 studio110€
Još 3 osoba gleda ovo putovanje.
Hanioti 2021 - grčko letovalište omiljeno među porodicama, već decenijama je domaćin velikom broju turista iz Srbije. *za slike i opis smeštaja kliknite na naziv smeštaja u tabeli.
Ponudu svih aranžmana za letovanje u Grčkoj možete pogledati ovde:
Grčka letovanje 2021
 

VAŽNO:

 • Cene iz tabele su izražene po osobi i uključuju AUTOBUSKI PREVOZ I SMEŠTAJ NA BAZI 10 NOĆENJA (VILA VICKY), ODNOSNO 10 NOĆENJA SA DORUČKOM (HOTEL SIMOTEL ERMIS).
 • ZA NAVEDENI ARANŽMAN NEMA DOPLATE ZA POLAZAK IZ NOVOG SADA, KAO NI DINARSKOG DELA. 
 • Mogućnost rezervacije 15 noćenja (sopstveni prevoz). Termini: | 01.07. | 16.07 | 31.07. | 15.08. |
 • Online rezervacije i prijave su besplatne.
 • Za Hotel Simotel Eremis u cenu nije uključen prevoz, koji se obračunava prema sledećem cenovniku.
PRODAJNO MESTO:
 • Novi Sad, Danila Kiša 11, 021 544 444, 064 00 293 70

POGODNOSTI ZA DECU (VILA VICKY):

 • Dete do 5,99 god na zajedničkom ležaju – plaća autobusku kartu prema mestu polaska
POJAŠNJENJE USLOVA ZA HOTEL SIMOTEL ERMIS:
 • U DVOKREVETNOJ SOBI - dete do 5,99 godina besplatno na zajedničkom ležaju.
 • - U TROKREVETNOJ SOBI - Dva odrasla + 1. dete do 13.99 godina na sopstvenom ležaju i 2. dete do 5.99 godina na zajedničkom ležaju BESPLATNO.
 • - U TROKREVETNOJ SOBI - Tri odrasla – treći odrasli plaća 50% od cene.
 • - U ČETVOROKREVETNOJ SOBI - Tri odrasla + 1 dete do 13,99 god, treći odrasli ima popust 50%, dete je gratis.
 • - U ČETVOROKREVETNOJ SOBI - Dva odrasla + 2 deteta  do 13,99 god; deca su gratis.
 

Hanioti 2021

Opis destinacije:

Ovog leto za vas smo spremili smo mnogo ponuda aranžmana iz Grčke, kao omiljene letnje destinacije za naše turiste. Pošto Grčka nikad ne predstavlja loš izbor, predstavljamo vam Hanioti aranžman za leto 2021!

Na samom vrhu stranice prilažemo listu termina i smeštaja za put u Hanioti 2021.

Klikom na naziv smeštaj možete pogledati informacije i slike odabranog smeštaja i prema tome isplanirati Vaše Grčka letovanje Hanioti 2021.

Ono što je sigurno je to da će vam Hanioti i Grčka letovanje 2021. godine, uz Lider Travel aranžmane, biti nezaboravno iskustvo!

Hanioti 2021 - blizina Soluna

Hanioti pripada kopnenom delu Grčke, u okviru centralnog dela poluostrva Kasandra, a njegovo ime vuče od doseljinka sa Krita (Hanje) koji su se doselili ovde i osnovali ovaj gradić.

Do ovog mesta koje se nalazi na centralnom delu polustrva Kasandra dolazi se autoputem koji vodi od Soluna, ka Halkidikiju. Jedna od prednosti letovanja u Haniotiju je ta, da možete zaista lako da posetite Solun, glavni grad severne Grčke, sa neverovatnim kulturnim nasleđem i znamenitostima koje vredi obići.

Hanioti Grčka

Hanioti letovanje 2021 - idealan porodičan odmor

Hanioti je još jedno popularno letovalište poluostrva Kasandra, čije je ime sinonim za mirni odmor i noćnu zabavu. Smešten između Polihrona i Pefkohorija, Hanioti kombinuje bogatu turističku infrastrukturu i prelepu prirodu, zbog čega je svaki putnik koji se vrati iz Haniotija zaista zadovoljan.

Hanioti 2021 predstavlja porodičan odmor, jer je ovo mestašce kao svoreno za letovanje porodica sa malom decom - mnoštvo igrališta sa ljuljaškama, klackalicama, a sam ulaz u more je postepen, što je idealno za malu decu koja tek uče da plivaju i naše starije putnike. Međutim, u poslednje vreme, u Haniotiju se otvorio veliki broj kafića, restorana i taverni sa vrhunskim, lokalnim specijalitetima.

Naravno, kao i u svakom primorskom gradu glavna preporuka su morski plodovi koji su neizostavni deo grčke tradicionalne kuhinje, a za one koji više vole brzu hranu tu se mnogobrojni fast food kiosci, sa jednako dobrom ponudom girosa ili nekog drugog roštilja. Naravno uvek možete da pročitate koji su to naši Hanioti utisci i da na osnovu toga napravite svoje.

Hanioti plaže - ronjenje kao glavna atrakcija

Na okolnim brežuljcima nalaze se četinarske šume, dok je duga peščana plaža jedna od najlepših na celoj Kasandri. Plaža u Haniotiju je izuzetno dobro održavana, o tome da se zaista mnogo vodi računa, govori i to da svako veče plažom prolazi “usisivač” koji usisava gornji sloj peska sa svim nečistoćama, odnosno flašama, opušcima, čašama i tome slično, pa otuda i ne iznenadjuje zašto svi turisti hvale ovu plažu kao jednu od najčistijih u celoj Grčkoj.

Na ovoj plaži možete uživati u raznim vodenim aktivnostima, poput pedaline, iznajmljivanje čamaca ili jet ski-ja. Ronjenje zbog u kristalno čistoj vodi, predstavlja jednu od većih atrakcija, a na Vama je da odlučiti da li ćete roniti sa bocom ili ćete se prepustiti upoznavanju sa vodenom florom i faunom kroz snorkeling.

Takođe, iznajmljivanje opreme za ronjenje je jako povoljno, pa zato ovakvu priliku nemojte da propustite kad budete letovali u Haniotiju.

Hanioti Grčka

Hanioti letovanje 2021. - noćni život nije zapostavljen

Ako ste noćne ptice i na letovanju ste sa prijateljima, ili u paru, znajte da se i u Haniotiju možete kvalitetno zabaviti. Tokom letnjih meseci postoji mnoštvo klubova i barova sa odličnom muzikom i šansom da se provedete do ranih jutarnjih sati. Ukoliko želite da posetite neku od najboljih diskoteka možete da skoknete do obližnje Kalitee ili da se provozate do Soluna koji je na nekih sat vremena vožnje. 

Plan puta

1 – 2. dan Novi Sad – Hanioti

Polazak za Halkidiki iz Novog Sada u 15:00h sa parkinga ispred Lokomotive, iz Beograda u 17:00h, iz Niša u 21:00h sa parkinga Hiper marketa „TEMPO“ ul.Bulevar 12 febuar br.80. Vožnja autobusom, autoputem Beograd-Niš (Košuta, Jagodina, Paraćin, Niš, Leskovac, Vranje), preko graničnog prelaza Preševo, graničnog prelaza Evzoni. Dolazak u Hanioti u prepodnevnim satima. Smeštaj u programom predviđene objekte. Usluga po programu. Noćenje.

3 – 12. dan Hanioti

Slobodni dani za individualna razgledanja, posete i odmor. Usluga po programu. Noćenje.

12 / 13. dan Hanioti – Novi Sad

Napuštanje smeštajnih kapaciteta do 9:00h. Slobodno vreme do polaska autobusa. Polazak autobusa u popodnevnim časovima za Novi Sad. Putovanje preko graničnog prelaza Evzoni, graničnog prelaza Preševo, Vranja, Leskovca, Niša, Paraćina, Jagodine, Košute. Dolazak u Novi Sad predviđen za rane prepodnevne sate. Kraj programa.

Način plaćanja i prijave
Cena obuhvata/ne obuhvata