1/5
Još 2 osoba gleda ovo putovanje.
Napomena
Hanioti 2022 - grčko letovalište omiljeno među porodicama, već decenijama je domaćin velikom broju turista iz Srbije.  
  • Više informacije o COVID uslovima na sledećem linku - informacije o Covid uslovima za ulazak u zemlju
  • PROVERITE VAŽNOST PASOŠA! Minimalan rok važenja pasoša za ulazak u zemlje EU iznosi 3 meseca od datuma završetka putovanja.
  • Putnici koji ne poseduju putne isprave Republike Srbije dužni su da se upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju.
  • Za Hotel Simotel Eremis u cenu nije uključen prevoz, koji se obračunava prema sledećem cenovniku.
POJAŠNJENJE USLOVA ZA HOTEL SIMOTEL ERMIS:
  • U DVOKREVETNOJ SOBI - dete do 5,99 godina besplatno na zajedničkom ležaju.
  • - U TROKREVETNOJ SOBI - Dva odrasla + 1. dete do 13.99 godina na sopstvenom ležaju i 2. dete do 5.99 godina na zajedničkom ležaju BESPLATNO.
  • - U TROKREVETNOJ SOBI - Tri odrasla – treći odrasli plaća 50% od cene.
  • - U ČETVOROKREVETNOJ SOBI - Tri odrasla + 1 dete do 13,99 god, treći odrasli ima popust 50%, dete je gratis.
  • - U ČETVOROKREVETNOJ SOBI - Dva odrasla + 2 deteta  do 13,99 god; deca su gratis.
 
Cena obuhvata/ne obuhvata
Način plaćanja i prijave
Plan puta

Hanioti 2022

Opis destinacije:

Ovog leto za vas smo spremili smo mnogo ponuda aranžmana iz Grčke, kao omiljene letnje destinacije za naše turiste. Pošto Grčka nikad ne predstavlja loš izbor, predstavljamo vam Hanioti aranžman za leto 2022!

Na samom vrhu stranice prilažemo listu termina i smeštaja za put u Hanioti 2022.

Klikom na naziv smeštaj možete pogledati informacije i slike odabranog smeštaja i prema tome isplanirati Vaše Grčka letovanje Hanioti 2022.

Ono što je sigurno je to da će vam Hanioti i Grčka letovanje 2022. godine, uz Lider Travel aranžmane, biti nezaboravno iskustvo!

Hanioti 2022 - blizina Soluna

Hanioti pripada kopnenom delu Grčke, u okviru centralnog dela poluostrva Kasandra, a njegovo ime vuče od doseljinka sa Krita (Hanje) koji su se doselili ovde i osnovali ovaj gradić.

Do ovog mesta koje se nalazi na centralnom delu polustrva Kasandra dolazi se autoputem koji vodi od Soluna, ka Halkidikiju. Jedna od prednosti letovanja u Haniotiju je ta, da možete zaista lako da posetite Solun, glavni grad severne Grčke, sa neverovatnim kulturnim nasleđem i znamenitostima koje vredi obići.

Hanioti Grčka

Hanioti letovanje 2022 - idealan porodičan odmor

Hanioti je još jedno popularno letovalište poluostrva Kasandra, čije je ime sinonim za mirni odmor i noćnu zabavu. Smešten između Polihrona i Pefkohorija, Hanioti kombinuje bogatu turističku infrastrukturu i prelepu prirodu, zbog čega je svaki putnik koji se vrati iz Haniotija zaista zadovoljan.

Hanioti 2022 predstavlja porodičan odmor, jer je ovo mestašce kao svoreno za letovanje porodica sa malom decom - mnoštvo igrališta sa ljuljaškama, klackalicama, a sam ulaz u more je postepen, što je idealno za malu decu koja tek uče da plivaju i naše starije putnike. Međutim, u poslednje vreme, u Haniotiju se otvorio veliki broj kafića, restorana i taverni sa vrhunskim, lokalnim specijalitetima.

Naravno, kao i u svakom primorskom gradu glavna preporuka su morski plodovi koji su neizostavni deo grčke tradicionalne kuhinje, a za one koji više vole brzu hranu tu se mnogobrojni fast food kiosci, sa jednako dobrom ponudom girosa ili nekog drugog roštilja. Naravno uvek možete da pročitate koji su to naši Hanioti utisci i da na osnovu toga napravite svoje.

Hanioti plaže - ronjenje kao glavna atrakcija

Na okolnim brežuljcima nalaze se četinarske šume, dok je duga peščana plaža jedna od najlepših na celoj Kasandri. Plaža u Haniotiju je izuzetno dobro održavana, o tome da se zaista mnogo vodi računa, govori i to da svako veče plažom prolazi “usisivač” koji usisava gornji sloj peska sa svim nečistoćama, odnosno flašama, opušcima, čašama i tome slično, pa otuda i ne iznenadjuje zašto svi turisti hvale ovu plažu kao jednu od najčistijih u celoj Grčkoj.

Na ovoj plaži možete uživati u raznim vodenim aktivnostima, poput pedaline, iznajmljivanje čamaca ili jet ski-ja. Ronjenje zbog u kristalno čistoj vodi, predstavlja jednu od većih atrakcija, a na Vama je da odlučiti da li ćete roniti sa bocom ili ćete se prepustiti upoznavanju sa vodenom florom i faunom kroz snorkeling.

Takođe, iznajmljivanje opreme za ronjenje je jako povoljno, pa zato ovakvu priliku nemojte da propustite kad budete letovali u Haniotiju.

Hanioti Grčka

Hanioti letovanje 2022. - noćni život nije zapostavljen

Ako ste noćne ptice i na letovanju ste sa prijateljima, ili u paru, znajte da se i u Haniotiju možete kvalitetno zabaviti. Tokom letnjih meseci postoji mnoštvo klubova i barova sa odličnom muzikom i šansom da se provedete do ranih jutarnjih sati. Ukoliko želite da posetite neku od najboljih diskoteka možete da skoknete do obližnje Kalitee ili da se provozate do Soluna koji je na nekih sat vremena vožnje.