1/5

O Smeštaju

HM Gran Fiesta

Lokacija: Hotel se nalazi u zalivu Playa de Palme. U blizini hotela su poznati Akvarijum, tržni centar, kao i brojni restorani i barovi. Aerodrom je udaljen 4 km.

Plaža: Hotel se nalazi u prvoj liniji do plaže.

Hotelski sadržaj: Od sadržaja, gostima su na raspolaganju 3 bazena, prostrana terasa za sunčanje sa ležaljkama i suncobranima, snek bar, mali zatvoren bazen sa džakuzijem, sauna, internet kutak u lobiju (uz doplatu), WIFI, sala za sastanke, snek bar, pansionski restoran. Na krovu hotela nalazi se zona za opuštanje sa bazenom, ležaljkama i barom sa laganom muzikom. Predivan pogled na ceo zaliv pruža se sa krova hotela.

Sobe: 241 soba sa direktnim ili delimičnim pogledom na more. Sve sobe su sa kupatilom, fenom, telefonom, terasom, TV-om, klima uređajem, mini-barom,frižiderom i sefom (uz doplatu). Maksimalni broj osoba u sobi: 2 odrasle osobe.

Usluga: Polupansion (doručak i večera, švedski sto – samoposluživanje).

Kontakt: www.hmhotels.com

Napomena

Majorka 2022 - krenite sa nama ovo leto i posetite po mnogima najlepše špansko letovalište.

POKLON: Za svaki uplaćen aranžman za Majorku od nas dobijate gratis 2 noćenja u Lider rafting kampovima (sezona  2022)

PROVERITE VAŽNOST PASOŠA! MINIMALAN ROK VAŽENJA PASOŠA ZA ULAZAK U ŠPANIJU IZNOSI 6 MESECI OD DATUMA ZAVRŠETKA PUTOVANJA. 

PREPORUČUJEMO KUPOVINU PAKETA PUTNOG OSIGURANJA KOJI UKLJUČUJE I OSIGURANJE OD OTKAZA PUTOVANJA. 

Svi strani državljani koji koriste usluge naše agencija su u obavezi da se raspitaju o viznom režimu Španije, kao i da u pasošu sa kojim izlaze iz Srbije imaju ulazni pečat na teritoriju republike Srbije.

Cena obuhvata/ne obuhvata
Način plaćanja i prijave
Plan puta

1. dan BEOGRAD - MAJORKA

Sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla kod šaltera agencije BIG BLUE dva sata ranije u odnosu na predviđeno vreme poletanja. Direktan let redovnom linijom kompanije Air Serbia za Majorku (oko 2 sata i 50 minuta). Po dolasku, goste dočekuje predstavnik Organizatora putovanja. Transfer do hotela. Smeštaj u izabranom hotelu. Noćenje.

2. do 7/10. dan MAJORKA

Boravak u izabranom objektu na bazi uplaćene usluge. U toku boravka biće organizovani fakultativni izleti. Fakultativni izleti nisu pokriveni garancijom putovanja organizatora, obzirom da su u organizaciji lokalnih partnera.

8/11. dan MAJORKA - BEOGRAD

Napuštanje smeštajnog objekta. Transfer do aerodroma. Direktan let redovnom linijom kompaje Air Serbia za Beograd. Sletanje u Beograd. Kraj programa.

Organizator putovanja je dužan da obavesti putnike o tačnom vremenu leta, po dobijanju informacija od avio prevoznika, a ne ranije od 48 sati u odnosu na vreme poletanja. Obaveza je putnika je da dostavi tačan broj mobilnog telefona, kako bismo bili u mogućnosti da ga obavestimo pozivom ili putem SMS poruke o tačnom vremenu leta, odnosno sastanku putnika. Ukoliko iz bilo kog razloga niste dobili informaciju o tačnom vremenu, 24 sata pre poletanja aviona iz Beograda, obavezno kontaktirati Organizatora putovanja. O satnici povratnog transfera putnike obaveštava predstavnik Organizatora putovanja.