O hotelu

VAŽNO:
  • Cene iz tabele su izražene po osobi i uključuju AVIONSKI PREVOZ I SMEŠTAJ NA BAZI 5 NOĆENJA SA DORUČKOM.
  • ZA NAVEDENI ARANŽMAN NEMA DOPLATE ZA POLAZAK IZ NOVOG SADA, KAO NI DINARSKOG DELA. 
  • Online rezervacije i prijave su besplatne.
  • PROCES VIZIRANJA: U našoj ageneciji ćete dobiti sve potrebne informacije o dokumentaciji koju treba da prikupite i pošaljete nama. Mi ćemo u Vaše ime popuniti elektronski formular na engleskom jeziku, zakazati termin viziranja u Beogradu, a na Vama je da se pojavite, obavite razgovor i predate dokumentaciju koju ćemo vam mi pripremiti. Za podizanje pasoša i dokumentacije zadužena je naša agencija.
  • Imajte na umu da vizno odeljenje ambasade Velike Britanije vaš pasoš može da zadrži do 21 dan!
  • Avio letovi se obavljaju putem low cost kompanije Ryanair i cena avio karte je podložna promeni u zavsinosti od perioda prijave putnika.
Plan puta
PROGRAM PUTOVANJA:

1.dan 

Transfer iz Beograda/Novog Sada oko ponoći, sa ranim jutarnjim dolaskom na aerodroma u Budimpešti. Let u 06.30h sa dolaskom u London u 08.00h. Po dolasku smeštaj u hotel. Osnovno upoznavanje Londona: St. James Park, Vestminsterska opatija, Parlament sa Big Benom i pogled na grad i čuveni London Eye sa reke TemzeDowning Street sa kancelarijama premijera Velike Britanije, kraljevska konjička stražaTrafalgar Trg, Pikadili... Slobodno vreme do odlaska u hotel. Noćenje

2.dan 

Doručak. fakultativno razgledanje i upoznavanje Londona turističkim autobusom (dvospratnim), obilazak svih najznačajnijih znamenitosti: Hajd parkkuća/muzej i slavoluk vojvode Velingtona (pobedio Napoleona u bici kod Voterloa), Mermerni slavoluk, trg Pikadili,  BBC centar, katedrala Sv. Pavla... a potom polučasnovna vožnja brodom po Temzi od Parlameta do Londonskih kula uz prolazak ispod londonskih mostova, Milenijumskog mosta,Šekspirovog Globe teatra. Fakultativni obilazak Londonskih Kula (nekada tamnica političkih zarobljenika, mesto gde je Henri VIII pogubio svoju suprugu Anu Bolen), a gde se danas čuva kraljevska postavka nakita kao i državna kruna britanskog monarha. Slobodno vreme. Noćenje

3.dan

Doručak. Posle doručka fakultativni odlazak do Bakingemske palate (kraljevske rezidencije u Londonu). Obilazak državnih soba i apartmana u trajanju od 1,5h. Potom odlazak do čuvene robne kuće Harrods. Slobodno vreme. Preporučujemo posetu obližnjim muzejima: Prirodnjački, Muzej nauke, Viktoria and Albert. Ulazi su besplatni. Slobodno vreme. Noćenje.

4.dan

Doručak. fakultativni odlazak do Londonskih Eye (Najveća panoramska vrteška na svetu iznad reke Temze i Parlamenta ). Slobodno vreme. Preporučujemo posetu Nacionalnoj galeriji ili Nacionalnoj galeriji portreta gde su ulazi takođe besplatni. Povratak u hotel. Noćenje.

5.dan 

Doručak. Odlazak do Britanskog muzeja gde se nalazi oko 7 miliona objekata, izmeđuostalog i egipatske mumije, granitne statue egipatskih faraona, karijatida sa Akropolja, friz sa grčkog Partenona. Odlazak do čuvene šoping ulice Oxford street. Slobodno vreme za kupovinu. Povratak u hotel. Noćenje.

6/7.dan

Doručak. Odjava iz hotela. Transfer do aerodroma. Let London–Budimpešta (15.15h-18.40h) Transfer od Novog Sada i Beograda sa dolaskom oko ponoći.

Način plaćanja i prijave
Cena obuhvata/ne obuhvata
Izleti