1/5

O Smeštaju

Destinacija: Kokini Hani, KRIT letovanje, GRČKA
Lokacija: Na samoj plaži
Usluga: Sve uključeno
 

Usluga: All Inclusive  ( Sve uključeno – doručka, ručak, večera – švedski sto – samoposluženje, grickalice, hladni i topli napici, lokalna alkoholna I bezalkoholna pića)

Lokacija: hotel se nalazi na plaži, udaljen je 1km od mesta Kokini Hani, 10km od aerodroma Heraklion.

Hotelski sadržaj: recepcija, 2 restorana, bar, bazen, bar na bazenu, teren za tenis, teretana, spa centar, bilijar, mini klub, ležaljke i suncobrani besplatno na bazenu i plaži, Wi-Fi (besplatno), parking.

Sobe: Sadrži ukupno 236 modernih, prostranih, nedavno renoviranih soba. Gosti se opredeljuju između sledećih tipova soba: standardnih pogled more koje se nalaze u glavnoj zgradi, bungalova pogled more ili porodičnih soba sa pogledom na more. Standardne sobe sa direktnim pogledom na more (28-32kvm) nalaze se u glavnoj zgradi i kapaciteta su dve odrasle osobe i jedno dete ili tri odrasle osobe. Ovo sobe sadrže: bračni ili dva standardna ležaja, a za potrebe treće osobe i pomoćni ležaj u vidu sofe, kupatilo, balkon ili terasu, individualni klima uređaj, SatTv, telefon, sef (uz doplatu), fen za kosu, mini frižider, set za kafu/čaj, DVD plejer. Sobe tipa "bungalow sea view" (28-32kvm) imaju pogled na more i nalaze se u manjim zgradama raspoređenim širom kompleksa. "Family one bedroom sea view" (28-32kvm) je tip sobe koji zadovoljava goste koji putuju porodično i maksimalnog su kapaciteta dvoje odraslih i dvoje dece ili tri odrasle osobe i jedno dete. Mogu biti locirane u glavnoj zgradi ili u manjim zgradama u okviru kompleksa. Sastoje se iz dve prostorije, odvojene kliznim vratima, od čega u jednoj sobi se nalazi bračni ležaj, a u drugoj dva standardna ležaja. Moderno su dekorisane i sadrže: kupatilo sa tušem, individualni klima uređaj, mini frižider, Flat SatTv, telefon, sef, fen za kosu, set za kafu/čaj, DVD pleje, balkon ili terasu. Bebi krevetac je na usluzi gostima besplatno – obavezna najava prilikom rezervacije.

 

Arina beach

All Inclusive concept 2019

Rani doručak- od 07:00 do 07:30 švedski sto-samoposluženje

Doručak- od 07:30 do 10:30 američki doručak- švedski sto-samoposluženje i mogućnost obroka bez glutena

Ručak- od 12:30 do 14:30 švedski sto-samoposluženje i mogućnost obroka bez glutena

Večera- 18:30 do 21:30 švedski sto-samoposluženje

Snack bar “Minos”- od 12:30 do 15:00 salate, dezerti, voće i sladoled. Od 10:00 do 18:00 filter kafa, čaj, kolači, torte

Kontakt: www.arinabeach.gr/ Napomena: Odličan hotel u svojoj kategoriji. Veoma dobro ocenjen od strane naših putnika. Preporuka svim tipovima putnika.
Napomena
Krit avionom - je defintivno idealan izbor, za one koje žele klasičan odmor na najlepšim plažama Grčke, ali i za one sa avanturističkim duhom  

VAŽNO:

  • PROVERITE VAŽNOST PASOŠA! Minimalan rok važenja pasoša za ulazak u zemlje EU iznosi 3 meseca od datuma završetka putovanja.
  • Putnici koji ne poseduju putne isprave Republike Srbije dužni su da se upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju.
Cena obuhvata/ne obuhvata
Način plaćanja i prijave
Plan puta

1. dan / Beograd - Krit (aerodrom Hanja ili Heraklion) 

Turistički aranžman započinje 2h pre ZVANIČNO OBJAVLJENOG VREMENA poletanja aviona, sastankom kod šaltera na Aerodromu Nikola Tesla i preuzimanjem putne dokumentacije od predstavnika agencije. Putnik pristupa šalteru za predaju prtljaga, šalteru za pasošku kontrolu. Od momenta predaje prtljaga do momenta sletanja, brigu o putniku preuzimaju službe Aerodroma i kabinsko osoblje. Čarter let. Po sletanju na destinaciju sledi pasoška kontrola, preuzimanje predatog prtljaga i transfer do objekata gde gosti borave po ranije utvrđenom rasporedu. Smeštaj u sobe (sobe su  rezervisane od 16h, a može biti i ranije, u slučaju raspoloživosti). Noćenje. Transfer do smeštaja će se obaviti najbliže moguće i može se obaviti autobusom, mini busom, taksijem ili drugim vozilom, kao i kombinacijom više vrsta prevoza, a u zavisnosti od udaljenosti i razuđenosti izabranog smeštaja. Moguće je prevoz prtljaga organizovati drugim vozilom. Raspored soba određuje isključivo recepcija.  

2. do 10. dan / Krit

Slobodni dani za individulana razgledanja, posete i odmor. Postoji mogućnost organizovanja fakultativnih izleta. Noćenje uz uslugu navedenu u cenovniku.  

11. dan / Krit (aerodrom Hanja ili Heraklion) - Beograd 

Napuštanje soba najkasnije do 9h (ili ranije u zavisnosti od11. dan Krit (aerodrom Hanja) - Beograd: napuštanje soba najkasnije do 9h (ili ranije u zavisnosti od vremena poletanja aviona), slobodno vreme do transfera na aerodrom, čekiranje i pasoška kontrola. Direktan čarter let do Beograda. Dolazak u Beograd. Završetak usluge. 

Izleti