1/5

O Smeštaju

Hotel Board cenovnik

Hotel Board 4*

Hotel Board Jahorina jedan je od najnovijih hotela na Jahorini. Nalazi se u samom središtu turističkog kompleksa, na 100 m udaljenosti od žičare i ski lifta. 

Jela domaće i internacionalne kuhinje se služe u prijatnom ambijentu hotelskog restorana, a gosti mogu da uživaju u baru uz bogatu ponudu alkoholnih i bezalkoholnih pića i toplih napitaka.

Wellness centar raspolaže bazenom, saunom, parnim kupatilom, kao i sobama za masažu. Gosti mogu da koriste i teretanu, dok je najmlađima na raspolaganju igraonica. Gosti mogu besplatno iznajmiti bicikle na zahtev. 

Hotel ima 26 soba, 5 studija i lux apartman. Sve sobe su komforne i moderno opremljene i svaka ima kupatilo (tuš/ wc), SAT TV, telefon i mini bar. Lux apartman u svom sastavu ima i đakuzi. Sve sobe imaju moderan nameštaj u crvenim i bež tonovima. Privatno kupatilo nudi besplatne toaletne potrepštine, fen za kosu i papuče. Neke sobe imaju balkon. Besplatan bežični internet je obezbeđen u svim hotelskim zonama.

Prodavnica i marketi su udaljeni 250 m, a teniski i košarkaški tereni udaljeni su 50 m. Klizanje je dostupno tokom zime, dok hotel može organizovati časove skijanja.

U sastavu hotela su i ski rental, skijašnica i besplatno privatno parkiralište.

 
Opis smeštaja:
Standard soba (1/2+1) (1/2+2) ili (1/3+1) (1/3+2) 1/2-krevetna - sa francuskim ili dva odvojena ležaja 1/3-krevetna - sa tri odvojena ležaja Sve sobe sa mogućnošću dodavanja jednog ili dva pomoćna ležaja (fotelje na razvlačenje). Studio soba sa ugaonom garniturom za sedenje u varijantama (2+1) (3+1) (4+1) ili (2+2) (3+2) (4+2): 1/2-krevetni, sa francuskim ležajem 1/3-krevetni, sa francuskim ležajem i jednim solo ležajem 1/4-krevetni, sa četiri solo ležaja. U svaki od ovih studija postoji mogućnost dodavanja jednog ili dva pomoćna ležaja (fotelje na razvlačenje). Apartman LUX  (2+1) (2+2) (2+3) 1/2-krevetni, sa francuskim ležajem. Postoji mogućnošćnost jednog, dva ili tri pomoćna ležaja (fotelje na razvlačenje ili sofa).
Napomena
Jahorina smeštaj 2022 - Ukoliko tražite hotelski ili apartmanski smeštaj na najlepšoj planini Republike Srpske na pravom ste mestu.   

Cenovnici svih hotela:

Jahorina smeštaj 2021/22 - cenovnik broj 3
 

Slične ponude:

Kopaonik smeštaj
Stara planina smeštaj
Bansko smeštaj
Zlatibor smeštaj
Zimovanje 2022

Zašto sa nama?

 
COVID FREE
Sredstva za dezinfekciju se nalaze na većem broju lokacija u hotelskim smeštajima.
Temeljna dezinfekcija svih soba i svih zajedničkih prostorija.
 Sva posteljina i peširi se peru na najvišim temperaturama.
Sav pribor za ručavanje se pere na najvišim temperaturama.
 
SMEŠTAJ
Velika ponuda hotela i apartmana. 
Ponuda smeštaja uz ski stazu.
Ponuda smeštaja sa bazenima i spa centrima.  
Higijena na visokom nivou.
Bespatan Wi-Fi (90% smeštaja)
Obezbeđen parking (90% smeštaja)
✔ Skijašnica (90% smeštaja)
 
SKI ŠKOLA
Licencirani instruktori za skijanje
 
PLAĆANJE
Plaćanje na rate bez kamate, do 9 mesečnih rata 
 
Cena obuhvata/ne obuhvata
Način plaćanja i prijave
Plan puta
Prema izabranom terminu.