Smeštaj Tip smeštaja 29.04. - 01.05.
KRANJ: HOTEL CREINA 4* 1/4 polupansion
1/3 polupansion
1/2 polupansion

O hotelu

Hotel Creina 4* https://hotelcreina.si/

Hotel Creina, sa 4 zvezdice, smešten je u srcu Kranja, koji je istorijski, kulturni i sportski centar Gorenjske. U ponudi ima restoran i bar. Gostima je na raspolaganju besplatan bežični internet. Hotelski restoran i kafe poseduju prostranu terasu sa koje se pruža pogled na Šmarjetnu goru. Hotel je sagrađen 1970. godine po projektu čuvenog slovenačkog arhitekte i proglašen je za istorijski i kulturni spomenik. Hotel Creina ima 24-časovnu recepciju i privatni parking. Doručak i večera su na bazi švedskog stola i u ponudi su raznovrsna jela iz internacionalne kuhinje.Skijaško odmaralište Krvavec udaljeno je 17 km od objekta, a glavni grad Slovenije, Ljubljana, 25 km. Bledsko jezero je udaljeno 29 km. 

VAŽNO:
  • Cene iz tabele važe do popunjavanja slobodnih mesta.
  • Navedene cene iz tabele se odnose na PAKET ARANŽMAN (100% hotelski smeštaj sa doručkom, večerom i prevozom) za polazak iz Beograda.
  • Za polazak iz Novog Sada cena se uvećava 5€. 
  • Za polazak iz Kragujevca i Niša cene se uvećavaju 10€.
  • Za putnike koji organizuju prevoz u sopstvenoj režiji, navedene cene aranžmana iz tabele se umanjuju za 20€.
PRODAJNA MESTA:
  • Novi Sad, Danila Kiša 11, 021 544 444, 064 00 293 70
  • Beograd (Fun Group), Balkanska 27, 011 26 86 064, 060 500 61 60
  • Niš (Balkan Fun), TC Kalča (prizemlje), 018 310 50 30, 069 500 25 24
  • Balkan Fun Macedonia, ul. Leninova 59, Skoplje, Macedonia, +389 2 3201 771, + 389 2 3201 726
Plan puta

1. dan Beograd – Srbija – Hrvatska – ZAGREB –Slovenija– KRANJ:

Sastanak grupe na dogovorenom mestu u ranim jutarnjim satima. Vožnja preko Srbije i Hrvatske uz usputna zadržavanja radi odmora, osveženja i regulisanja graničnih i carinskih formalnosti. Dolazak u Zagreb u podnevnim časovima. Sledi obilazak grada uz pratnju vodiča: Trg kralja Tomislava, Hrvatska akademija znanosti i umjetnosti, park Zrinjevac, trg bana Jelačića, katedrala, pijaca Dolac, kamenita vrata, trg svetog Marka, crkva svetog Marka, Sabor, Banski dvori, skupština grada, kula Lotrščak, Cvjetni trg, pravoslavna saborna crkva, hrvatsko nacionalno pozorište... Slobodno vreme za individualni obilazak grada. Polazak za Kranj. Pri dolasku šetnja centrom grada kroz glavni korzo, kraj Prešernove kuće, parohijske crkve do panorame iznad kanjona reke Kokre… Smeštanje u hotel. Noćenje.

2. dan Kranj – TRST – POSTOJNSKA JAMA (fakultativno):

Doručak. Sledi polazak za Trst.U podnevnim časovima razgledanje Trsta u pratnji vodiča: kanal Grande, Ponte Rosso, crkva Svetog Spiridona, Trg Ujedinjenja Italije… Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Sledi polazak ka Postojnskoj jami.Ova jama jedna je od najpoznatijih na svetu, duga 21 km i neverovatno bogata pećinskim ukrasima, podzemnim životinjskim svetom sa tragovima ljudskog života. Nakon obilaska slobodno vreme za individualne aktivnosti. Sledi povratak u hotel. Noćenje.

3. dan / Kranj – BLEDSKO JEZERO (fakultativno) – LJUBLJANA – Hrvatska – Srbija – BEOGRAD:

Doručak. Sledi napuštanje hotela. Mogućnost fakultativnog odlaska na jezero Bled. Obilazak jezera koje sa svojom okolinom čini pravi biser Slovenije i jedno od najlepših lokacija u Evropi (Bledsko ostrvo i Bledski zamak). Po povratku u Kranj, sledi polazak za Ljubljanu. Dolazak u Ljubljanu i upoznavanje grada u pratnji vodiča: Prešernov trg, Riblji trg, Tromostovje, Univerzitet, Robova fontana, Zmajev most...Nakon obilaska slobodno vreme za individualne aktivnosti. Polazak za Beograd u popodnevnim časovima. Sledi vožnja preko Hrvatske i Srbije uz usputna zadržavanja radi odmora, osveženja i regulisanja graničnih i carinskih formalnosti. Dolazak u Beograd u kasnim večernjim časovima. KRAJ PROGRAMA.

Način plaćanja i prijave
Cena obuhvata/ne obuhvata
Izleti