1/5

O Smeštaju

Destinacija: Hersonisos, KRIT letovanje, GRČKA
Lokacija: Na samoj plaži
Usluga: Sve uključeno
 

Usluga: All Inclusive (sve uključeno-doručak, ručak, večera-švedski sto-samoposluženje, hladni i topli napici, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića).

Lokacija: hotel se nalazi na peščanoj plaži, na kraju zaliva i šetalištem je povezan sa mestom Hersonisos. Od aerodroma Heraklion je udaljen 26km.

Hotelski sadržaj: recepcija, 6 restorana, 7 barova, bazeni, aqua park, wellness, spa i fitness centar, mini market, pozorište/bioskop na otvorenom, animacije, teren za tenis, mini golf, menjačnica, ležaljke i suncobrani na plaži besplatno, peškiri za plažu uz depozit, Wi-Fi besplatno, parking.

Sobe: klima uređaj (besplatno), SAT TV, telefon, radio, mini bar, aparat za kafu/čaj, Wi-Fi (besplatno), sef (besplatno), fen, balkon/terasa.

 

Creta Maris

All Inclusive concept

“Cosmos” glavni restoran – lokalna mediteranska i internacionalna kuhinja u Maris zgradi

Rani doručak (uz najavu jedan dan ranije)- od 06:00 do 07:30 kontinentalni doručak-švedski stosamoposluženje

Doručak- od 07:30 do 10:30 švedski sto-samoposluženje

Ručak- od 12:30 do 14:30 švedski sto-samoposluženje

Večera- od 18:30 do 21:30 švedski sto-samoposluženje

“Cochlias” restoran sa specijalitetima sa roštilja otvoren šest dana u toku nedelje- od 19:00 do 22:00

“Platia” restoran sa raznovrsnom grčkom kuhinjom otvoren šest dana u toku nedelje- od 18:30 do 22:30

“Ithos” tradicionalni kritski restoran sa sertifikatom organskih proizvoda, otvoren šest dana u toku nedelje- od 18:30 do 22:30

“Estia” restoran sa lokalnom i mediteranskom kuhinjom:

Doručak- od 07:30 do 10:30 švedski sto-samoposluženje

Ručak- od 12:30 do 14:30 švedski sto-samoposluženje

Večera- od 18:30 do 21:30 švedski sto-samoposluženje-italijanska kuhinja

“Almyra” restoran - švedski sto-samoposluženje, restoran pored bazena u Maris zgradi. Doručak- od 08:00 do 11:00 švedski sto-samoposluženje

 

Barovi:

“Ammos”(Maris zgrada kod glavnog bazena) od 10:00 do 18:00 kafa, sokovi, točena piva, kokteli, voće, salate, poslastice

“Kouirites”(u Tera zgradi) od 10:00 do 18:00 kafa, sokovi, točena piva, kokteli, voće, salate, poslastice

“Spira”,”Idaia”,”Romantic bar”,”Steki”,“Disco”-barovi gde gosti takođe mogu da uživaju u posluženjima tokom dana do 23:00, posle se sva pica dodatno naplaćuju

Kontakt: www.cretamaris.gr/ Napomena: Jedan od najboljih hotela u regiji Heraklion. Izuzetna usluga je glavni adut ovog hotela kategorije 5 zvezdica.
Napomena
Krit avionom - je defintivno idealan izbor, za one koje žele klasičan odmor na najlepšim plažama Grčke, ali i za one sa avanturističkim duhom  

VAŽNO:

  • PROVERITE VAŽNOST PASOŠA! Minimalan rok važenja pasoša za ulazak u zemlje EU iznosi 3 meseca od datuma završetka putovanja.
  • Putnici koji ne poseduju putne isprave Republike Srbije dužni su da se upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju.
Cena obuhvata/ne obuhvata
Način plaćanja i prijave
Plan puta

1. dan / Beograd - Krit (aerodrom Hanja ili Heraklion) 

Turistički aranžman započinje 2h pre ZVANIČNO OBJAVLJENOG VREMENA poletanja aviona, sastankom kod šaltera na Aerodromu Nikola Tesla i preuzimanjem putne dokumentacije od predstavnika agencije. Putnik pristupa šalteru za predaju prtljaga, šalteru za pasošku kontrolu. Od momenta predaje prtljaga do momenta sletanja, brigu o putniku preuzimaju službe Aerodroma i kabinsko osoblje. Čarter let. Po sletanju na destinaciju sledi pasoška kontrola, preuzimanje predatog prtljaga i transfer do objekata gde gosti borave po ranije utvrđenom rasporedu. Smeštaj u sobe (sobe su  rezervisane od 16h, a može biti i ranije, u slučaju raspoloživosti). Noćenje. Transfer do smeštaja će se obaviti najbliže moguće i može se obaviti autobusom, mini busom, taksijem ili drugim vozilom, kao i kombinacijom više vrsta prevoza, a u zavisnosti od udaljenosti i razuđenosti izabranog smeštaja. Moguće je prevoz prtljaga organizovati drugim vozilom. Raspored soba određuje isključivo recepcija.  

2. do 10. dan / Krit

Slobodni dani za individulana razgledanja, posete i odmor. Postoji mogućnost organizovanja fakultativnih izleta. Noćenje uz uslugu navedenu u cenovniku.  

11. dan / Krit (aerodrom Hanja ili Heraklion) - Beograd 

Napuštanje soba najkasnije do 9h (ili ranije u zavisnosti od11. dan Krit (aerodrom Hanja) - Beograd: napuštanje soba najkasnije do 9h (ili ranije u zavisnosti od vremena poletanja aviona), slobodno vreme do transfera na aerodrom, čekiranje i pasoška kontrola. Direktan čarter let do Beograda. Dolazak u Beograd. Završetak usluge. 

Izleti