1/5

O Smeštaju

Destinacija: Agia Marina, KRIT letovanje, GRČKA
Lokacija: U neposrednoj blizini plaže
Usluga: Sve uključeno
 

Usluga: All Inclusive (sve uključeno-doručak, ručak, večera-švedski sto-samoposluženje, hladni i topli napici, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića).

Lokacija: nalazi se u centru mesta Agia Marine na 150m od plaže, na 10km od grada Hanja i 31km od aerodroma.

Sadržaji: Recepcija, restoran, bar, bazen, dečiji bazen, bilijar, stoni tenis, Wi-Fi (besplatno), peškiri za plažu uz depozit, parking.

Sobe: klima uređaj (besplatno), SAT TV, telefon, mini frižider, aparat za kafu/čaj, Wi-Fi (besplatno), sef (besplatno), fen, balkon/terasa

 

Dore Hotel - All inclusive concept 2020

Glavni restoran ˝Vendema˝

Rani doručak: 4:00-07:30 - kontinentalni - dostupan na zahtev

Doručak: 07:30-10:00- švedski sto-samoposluženje

Kasni doručak: 10:00-11:00 - kontinentalni - dostupan u baru na bazenu

Ručak: 12:30-14:30 švedski sto-samoposluženje

Večera: 18:30- 21:00 švedski sto-samoposluženje

Bar na bazenu služi:

Kasni doručak: 10:00-11:00 - kontinentalni

Užina: 11:00-12:30

Vreme za kafu/čaj uz poslastice: 16:00-17:30

Pića koja su uključena u All inclusive uslugu služe se od 10:00-23:00h : Kritsko vino (Belo, Crveno, Roze), točeno pivo, sokovi, voda, filter kafa, espresso, kapućino, topla čokolada.

Theros bar na bazenu / Glavni bar radi u periodu 10:00- 00:00h

Napomena
Krit avionom - je defintivno idealan izbor, za one koje žele klasičan odmor na najlepšim plažama Grčke, ali i za one sa avanturističkim duhom  

VAŽNO:

  • PROVERITE VAŽNOST PASOŠA! Minimalan rok važenja pasoša za ulazak u zemlje EU iznosi 3 meseca od datuma završetka putovanja.
  • Putnici koji ne poseduju putne isprave Republike Srbije dužni su da se upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju.
Cena obuhvata/ne obuhvata
Način plaćanja i prijave
Plan puta

1. dan / Beograd - Krit (aerodrom Hanja ili Heraklion) 

Turistički aranžman započinje 2h pre ZVANIČNO OBJAVLJENOG VREMENA poletanja aviona, sastankom kod šaltera na Aerodromu Nikola Tesla i preuzimanjem putne dokumentacije od predstavnika agencije. Putnik pristupa šalteru za predaju prtljaga, šalteru za pasošku kontrolu. Od momenta predaje prtljaga do momenta sletanja, brigu o putniku preuzimaju službe Aerodroma i kabinsko osoblje. Čarter let. Po sletanju na destinaciju sledi pasoška kontrola, preuzimanje predatog prtljaga i transfer do objekata gde gosti borave po ranije utvrđenom rasporedu. Smeštaj u sobe (sobe su  rezervisane od 16h, a može biti i ranije, u slučaju raspoloživosti). Noćenje. Transfer do smeštaja će se obaviti najbliže moguće i može se obaviti autobusom, mini busom, taksijem ili drugim vozilom, kao i kombinacijom više vrsta prevoza, a u zavisnosti od udaljenosti i razuđenosti izabranog smeštaja. Moguće je prevoz prtljaga organizovati drugim vozilom. Raspored soba određuje isključivo recepcija.  

2. do 10. dan / Krit

Slobodni dani za individulana razgledanja, posete i odmor. Postoji mogućnost organizovanja fakultativnih izleta. Noćenje uz uslugu navedenu u cenovniku.  

11. dan / Krit (aerodrom Hanja ili Heraklion) - Beograd 

Napuštanje soba najkasnije do 9h (ili ranije u zavisnosti od11. dan Krit (aerodrom Hanja) - Beograd: napuštanje soba najkasnije do 9h (ili ranije u zavisnosti od vremena poletanja aviona), slobodno vreme do transfera na aerodrom, čekiranje i pasoška kontrola. Direktan čarter let do Beograda. Dolazak u Beograd. Završetak usluge. 

Izleti