1/5

O Smeštaju

Destinacija: Kolimbari, KRIT letovanje, GRČKA
Lokacija: Na samoj plaži
Usluga: Sve uključeno
 

Usluga: All Inclusive (sve uključeno-doručak, ručak, večera-švedski sto-samoposluženje, hladni i topli napici, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića).

Lokacija: kompleks se nalazi na peščano-šljunkovitoj plaži, 2km od mesta kolimbari, 20km od Hanje i 31km od aerodroma.

Hotelski sadržaj: recepcija, 4 restorana, 3 bara, bazen, fitnes, wellness i spa centar, teretana, aerobik, teniski teren, mini klub, dečije igralište, ležaljke i suncobrani na plaži besplatno, Wi-Fi (besplatno), parking.

Sobe: klima uređaj (besplatno), SAT TV, telefon, sef(besplatno), aparat za kafu/čaj, mini bar, Wi-Fi (besplatno), balkon/terasa.

 

Euphoria Resort

All Inclusive concept 2019

Rani doručak- od 05:00 do 07:30 švedski sto-samoposluženje

Doručak- od 07:30 do 10:30 švedski sto-samoposluženje

Kasni doručak- od 10:30 do 11:00 švedski sto-samoposluženje

Ručak- od 12:30 do 14:30 švedski sto-samoposluženje

Večera- od 18:30 do 21:30 švedski sto-samoposluženje

Restoran “Symposium” je smešten u glavnoj zgradi, gde se poslužuju svi obroci internacionalne kuhinje.

U okviru all inclusive usluge gostima je na raspolaganju domaće vino, pivo, sokovi, voda, kafa, čaj.

Restoran “Kouzina” nalazi se pored plaže i nudi mogućnost ručka i a la carte večere, takođe na raspolaganju je i dečiji meni.

Ručak- od 12:30 do 15:30

Večera- od 19:30 do 22:30

Restoran “Grill” namenjen samo za služenje večere u periodu od 18:30 do 22:30.

Italijanski restoran “Piatto” namenjen služenju ručka u period od 13:00 do 17:30.

Souvlucky snek bar, pored grčkih specijaliteta suvlakija i girosa nudi sladoled, vafle i kolače.

Barovi

Lounge bar- od 10:00 do 01:00, Pool club- od 10:00 do 18:00 (jul i avgust do 23:00), Beach canteen- od 10:00 do 18:00

Kontakt: https://www.euphoriaresort.gr/
Napomena
Krit avionom - je defintivno idealan izbor, za one koje žele klasičan odmor na najlepšim plažama Grčke, ali i za one sa avanturističkim duhom  

VAŽNO:

  • PROVERITE VAŽNOST PASOŠA! Minimalan rok važenja pasoša za ulazak u zemlje EU iznosi 3 meseca od datuma završetka putovanja.
  • Putnici koji ne poseduju putne isprave Republike Srbije dužni su da se upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju.
Cena obuhvata/ne obuhvata
Način plaćanja i prijave
Plan puta

1. dan / Beograd - Krit (aerodrom Hanja ili Heraklion) 

Turistički aranžman započinje 2h pre ZVANIČNO OBJAVLJENOG VREMENA poletanja aviona, sastankom kod šaltera na Aerodromu Nikola Tesla i preuzimanjem putne dokumentacije od predstavnika agencije. Putnik pristupa šalteru za predaju prtljaga, šalteru za pasošku kontrolu. Od momenta predaje prtljaga do momenta sletanja, brigu o putniku preuzimaju službe Aerodroma i kabinsko osoblje. Čarter let. Po sletanju na destinaciju sledi pasoška kontrola, preuzimanje predatog prtljaga i transfer do objekata gde gosti borave po ranije utvrđenom rasporedu. Smeštaj u sobe (sobe su  rezervisane od 16h, a može biti i ranije, u slučaju raspoloživosti). Noćenje. Transfer do smeštaja će se obaviti najbliže moguće i može se obaviti autobusom, mini busom, taksijem ili drugim vozilom, kao i kombinacijom više vrsta prevoza, a u zavisnosti od udaljenosti i razuđenosti izabranog smeštaja. Moguće je prevoz prtljaga organizovati drugim vozilom. Raspored soba određuje isključivo recepcija.  

2. do 10. dan / Krit

Slobodni dani za individulana razgledanja, posete i odmor. Postoji mogućnost organizovanja fakultativnih izleta. Noćenje uz uslugu navedenu u cenovniku.  

11. dan / Krit (aerodrom Hanja ili Heraklion) - Beograd 

Napuštanje soba najkasnije do 9h (ili ranije u zavisnosti od11. dan Krit (aerodrom Hanja) - Beograd: napuštanje soba najkasnije do 9h (ili ranije u zavisnosti od vremena poletanja aviona), slobodno vreme do transfera na aerodrom, čekiranje i pasoška kontrola. Direktan čarter let do Beograda. Dolazak u Beograd. Završetak usluge. 

Izleti