1/5

O Smeštaju

Destinacija: Misiria, KRIT letovanje, GRČKA
Lokacija: Na samoj plaži
Usluga: Polupansion
 

Lokacija: Vrlo luksuzan hotel se nalazi u mestu Missiria, udaljen od letovališta Retimno 3,5 kilometra. Zbog svog jedinstvenog izgleda i dizajna, mnoštvo palmi i ukrasnog bilja podseća na rizorte na egzotičnim destinacijama, što čini boravak u ovoj sjajnom hotelu izuzetno prijatnim. Aerodrom u Heraklionu je udaljen 76 kilometara.

Plaža: Hotel se nalazi na dugoj peščanoj plaži na kojoj gosti mogu uživati u čarima mnogobrojnih sportova na vodi (uz doplatu). Suncobrani i ležaljke su dostupni uz doplatu na licu mesta.

Hotelski sadržaj: Veliki hotelski kompleks se sastoji od glavne zgrade i bungalova.

Hotel sadrži: 24h recepciju, glavni restoran, Sky Bar restoran „Zeus & Amalthia“, „Barbarossa“ a la kart riblji restoran, „Golden Dragon“ a la kart azijski restoran, bar/restoran pored bazena, plažni bar, grčka kafeterija, dečiji kutak „Tasty corner“, lobi bar, dečje igralište, kurs kuvanja za decu, mino zo vrt, „Grecolend“ bogat sadržaj aktivnosti za decu svih uzrasta šest dana nedeljno, teatar na otvorenom za večernji program, wi-fi interenet u svim javnim delovima hotela i sobama besplatno, Spa tretmani, Ayurveda tretmani od strane indijskih terapueta, salon lepote, frizerski salon, vodeni sportovi (uz doplatu), teniski tereni, TV sala, teren za košarku, prodavnica nakita, prodavnica proizvoda za plažu, mini market, butik, dečija prodavnica, mala crkva u hotelu, konferencijska sala, prevoz prtljaga do sobe, pranje i peglanje veša (uz doplatu), dadilja (na upit, uz doplatu), dodatni bebi krevetac (na upit), fitnes sala, bioskop i pozorište, dva teniska terena, parking.

Sobe: Hotel broji 335 izuzetno modernih i luksuzno uređenih soba koje će pružiti prijatan boravak i najzahtevnijim gostima.  Sobe tipa double sea view se nalaze u glavnoj zgradi, na prvom, drugom ili trećem spratu i površine su oko 28m2. Imaju pogled na more, maksimalnog su kapaciteta tri odrasle osobe ili dve odrasle i jedno dete i sastoje se od jednog bračnog ležaja ili dva ležaja i jedne sofe koja služi za treću osobu.

Sobe tipa bungalow garden view i bungalow side sea view se nalaze u prizemlju ili prvom spratu sa pogledom na bašte rizorta. Površine su oko 33m2 i maksimalnog su kapaciteta tri odrasle osobe ili dve odrasle i jedno dete. Sastoje se od jednog bračnog ležaja ili dva ležaja i jedne sofe koja služi za treću osobu.  Family bungalow garden view se nalaze u prizemlju sa pogledom na bašte rizorta. Površine su oko 45m2 i maksimalnog su kapaciteta dve odrasle i dvoje dece. Sastoje se od dve prostorije odvojene kliznim vratima. U svom sastavu imaju jednan bračni ležaj i dve odvojene sofe koje su na raspolaganju za spavanje dece.

Deluxe family bungalow garden view with balcony su sobe koje se nalaze u bungalovima, na prvom spratu i imaju pogled na bašte. Kvadrature su od 53-60m2 i imaju dve odvojene prostorije, od čega u jednoj bračni ležaj, a u drugoj dve odvojene sofe predviđene za dvoje dece (za potrebe trećeg deteta se dodaje treća sofa za spavanje). Deluxe family room sea view main building su sobe koje se nalaze u glavnoj zgradi, na prvom, drugom ili trećem spratu i imaju pogled na more. Imaju 50m2 i dve odvojene prostorije od kojih u jednoj sobi bračni ležaj, a u drugoj ili bračni ležaj ili dva spojena single ležaja (za potrebe trećeg deteta dodaje se treći single ležaj).

Junior bungalow suite seafront ovaj tip sobe se nalazi najbliže moru, mogu biti u prizemlju ili na prvom spratu bungalova. Imaju direktan pogled na more, a kvadrature su 35m2, sastoje se iz jedne prostorije u kojoj se nalaze jedan bračni ležaj i jedna sofa predviđena za spavanje treće osobe. Sve sobe sadrže: klima uređaj, LCD SAT/TV, frižider, ketler, set za kafu/čaj, sef (uz doplatu), wi-fi internet, telefon, kupatilo sa kadom, fen za kosu, papuče i bade mantil, peškire za plažu, balkon ili terasu.

Usluga: Polupansion, obroci doručak  i večera se služe po principu švedskog stola, samoposluživanje. Mogućnost ranog doručka od 05h (obavezna najava unapred-na licu mesta).

Kontakt: www.cretapalace.com

Napomena: Hotel za preporuku ljubiteljima luksuznih hotela.

Napomena
Krit avionom - je defintivno idealan izbor, za one koje žele klasičan odmor na najlepšim plažama Grčke, ali i za one sa avanturističkim duhom  

VAŽNO:

  • PROVERITE VAŽNOST PASOŠA! Minimalan rok važenja pasoša za ulazak u zemlje EU iznosi 3 meseca od datuma završetka putovanja.
  • Putnici koji ne poseduju putne isprave Republike Srbije dužni su da se upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju.
Cena obuhvata/ne obuhvata
Način plaćanja i prijave
Plan puta

1. dan / Beograd - Krit (aerodrom Hanja ili Heraklion) 

Turistički aranžman započinje 2h pre ZVANIČNO OBJAVLJENOG VREMENA poletanja aviona, sastankom kod šaltera na Aerodromu Nikola Tesla i preuzimanjem putne dokumentacije od predstavnika agencije. Putnik pristupa šalteru za predaju prtljaga, šalteru za pasošku kontrolu. Od momenta predaje prtljaga do momenta sletanja, brigu o putniku preuzimaju službe Aerodroma i kabinsko osoblje. Čarter let. Po sletanju na destinaciju sledi pasoška kontrola, preuzimanje predatog prtljaga i transfer do objekata gde gosti borave po ranije utvrđenom rasporedu. Smeštaj u sobe (sobe su  rezervisane od 16h, a može biti i ranije, u slučaju raspoloživosti). Noćenje. Transfer do smeštaja će se obaviti najbliže moguće i može se obaviti autobusom, mini busom, taksijem ili drugim vozilom, kao i kombinacijom više vrsta prevoza, a u zavisnosti od udaljenosti i razuđenosti izabranog smeštaja. Moguće je prevoz prtljaga organizovati drugim vozilom. Raspored soba određuje isključivo recepcija.  

2. do 10. dan / Krit

Slobodni dani za individulana razgledanja, posete i odmor. Postoji mogućnost organizovanja fakultativnih izleta. Noćenje uz uslugu navedenu u cenovniku.  

11. dan / Krit (aerodrom Hanja ili Heraklion) - Beograd 

Napuštanje soba najkasnije do 9h (ili ranije u zavisnosti od11. dan Krit (aerodrom Hanja) - Beograd: napuštanje soba najkasnije do 9h (ili ranije u zavisnosti od vremena poletanja aviona), slobodno vreme do transfera na aerodrom, čekiranje i pasoška kontrola. Direktan čarter let do Beograda. Dolazak u Beograd. Završetak usluge. 

Izleti