1/5
Svi polasci
Jul
Septembar
Smeštaj Tip smeštaja09.07. - 22.0717.07. - 30.0725.07. - 07.0807.09. - 19.09
SANT ALESIO: HOTEL KENNEDY 3* 1/4 (sa doručkom) mini apartman340€
1/3 (sa doručkom)350€
1/3 (sa doručkom) pogled more370€
1/2 (sa doručkom)380€
1/2 (sa doručkom) pogled more400€
Smeštaj Tip smeštaja09.07. - 22.0717.07. - 30.0725.07. - 07.08
SANT ALESIO: HOTEL KENNEDY 3* 1/4 (sa doručkom) mini apartman
1/3 (sa doručkom)
1/3 (sa doručkom) pogled more
1/2 (sa doručkom)
1/2 (sa doručkom) pogled more
Smeštaj Tip smeštaja07.09. - 19.09
SANT ALESIO: HOTEL KENNEDY 3* 1/4 (sa doručkom) mini apartman340€
1/3 (sa doručkom)350€
1/3 (sa doručkom) pogled more370€
1/2 (sa doručkom)380€
1/2 (sa doručkom) pogled more400€

O Smeštaju

Hotel Kennedy 3(+)*** | Sicilija

Lokacija Kennedy Hotel-a:

Nalazi u mestu Sv. Alesijo, koji se nalazi na najlepšem delu Sicilije, na samo 10 kilometara od mondenskog letovališta Taormine. Poseduje prelepu privatnu plažu sa ležaljkama i suncobranima koji su svim našim gostima BESPLATNI za korišćenje (ova usluga se doplaćuje u skoro svim hotelima u Italiji od 15 - 20 evra po osobi po danu). Sve sobe poseduju centralni klima uređaj i imaju svoju terasu. Sobe su opremljene televizorom, telefonom, a u kupatilu je dostupan fen. Sobe se čiste svakodnevno. U hotelu je dostupan besplatan bežični internet. Sobe ne poseduju frižider, ali je isti moguće iznajmiti uz doplatu na recepciji. U hotelu se služi italijansko - mediteranski doručak na bazi švedskog stola, dok se večera služi u okviru hotelskog menija koji se razlikuje po danima (set od 2 italijanska tanjira različitih kombinacija jela). U okviru hotela se nalazi se i zatvoreni bazen, kao i prostrana terasa sa raznovrsnim sadržajima. Hotel je ocenjen visokom ocenom od 8,4 na web sajtu booking.com i predstavlja jedan od najboljih izbora na Siciliji kad je u pitanju odnos cene i kvaliteta.

Mapa:
Napomena
Sicilija letovanje - Ovaj dragulj juga Italije oduševiće vas prirodom, dugim obalama i morem, čitavom paletom boja i srdačnih ljudi

*za slike i opis smeštaja kliknite na naziv smeštaja u tabeli.

Hotel Kennedy poseduje prelepu privatnu plažu sa ležaljkama i suncobranima koji su svim našim gostima BESPLATNI za korišćenje (ova usluga se doplaćuje u skoro svim hotelima u Italiji od 15-20 evra po osobi po danu).  VAŽNO:
  • Cene iz tabele važe do subote ili do popunjavanja slobodnih mesta.
  • Cene iz tabele se odnose na PAKET ARANŽMAN za polazak iz Beograda.
  • Online rezervacije i prijave su besplatne.
  • Navedene cene aranžmana iz tabele UKLJUČUJU popust od 5 evra za uplate u celosti (100% avansna uplata prilikom rezervacije ili prijave za putovanje). Putnici koji koriste opciju PLAĆANJA na rate , plaćaju regularnu cenu koja NE uključuje navedeni popust od 5 evra.
  • Za polazak iz Novog Sada, Niša i Kragujevca cene iz tabele se uvećavaju za 10 €.
Cena obuhvata/ne obuhvata
Način plaćanja i prijave
Plan puta

1. dan / Novi Sad - Beograd – Srbija – Hrvatska – Slovenija – Italija:

Polazak iz Beograda u kasnim večernjim časovima (oko ponoći). Sledi noćna vožnja kroz Hrvatsku i Sloveniju i Italiju prema Rimu uz usputne pauze radi osveženja i regulisanja graničnih formalnosti.

2. dan / Italija – Bolonja – RIM:

Dolazak u Bolonju u jutarnjim časovima. Univerzitetska Bolonja je veličanstveni srednjevekovni grad sa renesansnim palatama i arkadama. Centar grada čine dva identična trga, Mađore i Neptuno. Crvenkastosmeđe građevine i levičarska reputacija su Bolonji doneli nadimak ’’La Rossa’’ (Crvena). Zbog svoje bogate kuhinje dobila je nadimak ’’La Grassa’’ (Debela). Po dolasku sledi obilazak grada: spomenik Neptunu, Bazilika San Petronio, Univerzitet, Due Tori, Trg Mađore... Nakon obilaska kraće slobodno vreme i nastavak putovanja za Rim. Dolazak u Rim u poslepodnevnim satima. Smeštanje u hotel. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje.

3. dan / Rim - Sicilija:

Doručak. Napuštanje hotela i pakovanje stvari u autobus. Vožnja autobusom do lokacije sa koje je predviđen odlazak metroom do centra Rima (cena karte za metro iznosi - 1.50 EUR u jednom smeru). Sledi obilazak RimaColoseum, Foro Imperiali, Piazza Venezia, Fontana di Trevi, Piazza di Spagna i Panteon… Slobodno vreme za individualne aktivnosti. U večernjim časovima polazak za Siciliju. Noćna vožnja ka jugu Italije.

4 – 11. dan / SICILIJA:

Prelazak trajektom na Siciliju. Dolazak na Siciliju u popodnevnim časovima. Smeštaj u odabranom hotelu na bazi odabrane usluge do 16 časova. Tokom boravka na Siciliji pored slobodnog vremena za kupanje, odmor, individualne aktivnosti, agencija će organizovati i raznovrsne fakultativne izlete...

12. dan / SICILIJA:

Doručak. Napuštanje hotela. U popodnevnim časovima polazak ka Veneciji. Noćna vožnja kroz Italiju.

13. dan / Kavalino – VENECIJA:

U ranim jutarnjim satima dolazak do turističke zone Kavalino. Slobodno vreme ili fakultativni transfer do luke Punta Sabioni i vožnja brodićem do Venecije. Razgledanje grada: Duždeva palata, Libreria, Bazilika Svetog Marka, zvonik Kampanile, Torre del Orologio, zgrade Procuratie, most Rialto, most Uzdaha, Trg Sv. Marka... Boravak u Veneciji do poslepodnevnih časova. Nakon obilaska i slobodnog vremena, povratak do luke i polazak za Srbiju... Noćna vožnja preko Italije, Slovenije i Hrvatske uz kraće pauze radi osveženja i regulisanja graničnih formalnosti...

14. dan / Srbija – Beograd – Novi Sad:

Dolazak u Novi Sad i Beograd u ranim jutarnjim časovima. KRAJ PROGRAMA.

Izleti