1/5

O Smeštaju

hotel lavina cenovnik

Hotel Lavina

Hotel Lavina Jahorina moderne arhitekture, nalazi se između dve ski staze Prače i Ogorjelice, na nadmorskoj visini 1600 metara.

Hotel raspolaže sa 17 luksuznih apartmana i 22 sobe opremljene najsavremenijom tehnologijom gde je gostu na raspolaganju internet, TV, sef, mogućnost podešavanja temperature, mini bar. Svi apartmani i sobe su imaju pogled na skijašku stazu.

Sadržaj hotela:

Vrhunski fitnes centar, spa i wellness sa bazenom, turskom i finskom saunom, prostorijama za masažu. Za najmlađe tu je dečija igraonica. Resoran "Lavina", koji je u sklopu hotela nudi odlično pripremljene domaće i internacionalne specijalitete. 

Ski rental raspolaže opremom svetski poznatih proizvođača. Za sve koji žele da nauče da skijaju tu je i ski škola sa školovanim instruktorima. Ako do Hotela Lavina dolazite sopstevnim prevozom, a hotel vam obezbjeđuje beplatan parking. Lokacija: Hotel Lavina

Više o mestu: Jahorina

 

Sadržaj soba:

Hotel Lavina Jahorina u ponudi ima 22 luksuzne sobe sa sadržajima koji garantuju visok nivo komfora i boravka. Na raspolaganju ćete imati Internet pristup, LCD TV, telefon, sef za čuvanje vaših dragocenosti kao i mini bar. Standardna soba može imati bračni ili odvojene ležaje, u skladu sa Vašim željama. Svaka soba ima pogled na skijašku stazu, kablovsku TV, besplatan WiFi, sef i mini bar.

 

Sadržaj apartmana:

Veliki i luksuzni apartmani sa zasebnom spavaćom sobom i dnevnim boravkom. Spavaće sobe su sa francuskim ležajem, dok dnevni boravak ima dvosed ili trosed na razvlačenje. Broj osoba u apartmanima nije ograničen.

Svaki apartman ima pogled na stazu, kablovsku TV, besplatan WiFi, sef i mini bar

U ponudi su četiri različita tipa apartmana: Junior apartman, Superior apartman, Deluxe apartman, Wedding apartman.

Wedding apartman - Za sve zaljubljene parove, u Hotelu Lavina postoji savršeno mesto, apartman posebno osmišljen da pruži posebnu atmosferu u ugođaj svim zaljubljenim parovima koji žele da se posvete samo jedno drugom.

Junior apartman - Junior apartman (23 m2) sadrži sobu sa bračnim ležajem i dnevni boravak sa pomoćnim-trosed ležajem na razvlačenje, prilagođen za dve osobe, eventualno tri. Apartman ima pogled na stazu, kablovsku TV, besplatan WiFi, sef i mini bar.

Superior apartman - Superior apartman (33 m2) nudi sobu sa bračnim ležajem i dnevni boravak sa pomoćnim-trosed ležajem na razvlačenje, prilagođen za dve do četiri osobe.

Deluxe apartman - Deluxe apartman (43 m2) sastoji se iz sobe sa bračnim ležajem i dnevnog boravka sa pomoćnim-trosed ležajem na razvlačenje i foteljom na razvlačenje. Prilagođen je za dve do pet osoba. Apartman ima pogled na stazu, kablovsku TV, besplatan WiFi, sef i mini bar.

  Vaše zimovanje sa Turističkom agencijom Lider Travel može da počne!
Napomena
Jahorina smeštaj 2022 - Ukoliko tražite hotelski ili apartmanski smeštaj na najlepšoj planini Republike Srpske na pravom ste mestu.   

Cenovnici svih hotela:

Jahorina smeštaj 2021/22 - cenovnik broj 3
 

Slične ponude:

Kopaonik smeštaj
Stara planina smeštaj
Bansko smeštaj
Zlatibor smeštaj
Zimovanje 2022

Zašto sa nama?

 
COVID FREE
Sredstva za dezinfekciju se nalaze na većem broju lokacija u hotelskim smeštajima.
Temeljna dezinfekcija svih soba i svih zajedničkih prostorija.
 Sva posteljina i peširi se peru na najvišim temperaturama.
Sav pribor za ručavanje se pere na najvišim temperaturama.
 
SMEŠTAJ
Velika ponuda hotela i apartmana. 
Ponuda smeštaja uz ski stazu.
Ponuda smeštaja sa bazenima i spa centrima.  
Higijena na visokom nivou.
Bespatan Wi-Fi (90% smeštaja)
Obezbeđen parking (90% smeštaja)
✔ Skijašnica (90% smeštaja)
 
SKI ŠKOLA
Licencirani instruktori za skijanje
 
PLAĆANJE
Plaćanje na rate bez kamate, do 9 mesečnih rata 
 
Cena obuhvata/ne obuhvata
Način plaćanja i prijave
Plan puta
Prema izabranom terminu.