1/5

O Smeštaju

Destinacija: Agios Nikolaos, Krit letovanje, GRČKA
Lokacija: Na uzvišenju
Usluga: Polupansion
 

Usluga: polupansion (doručak i večera - švedski sto - samoposluženje)

Wyndham Grand Mirabello Beach Lokacija: nalazi se 2km od mesta Agios Nikolaos iznad peščano-šljunkovite plaže do koje vode stepenice.

Hotelski sadržaji: recepcija, 3 restorana, 5 barova, teren za tenis , teren za odbojku, Wi-Fi u javnim prostorijama hotela (besplatno), ležaljke i suncobrani na plaži (besplatno), peškiri za plažu (uz depozit), igralište za decu, animacija, dečiji bazen, dečiji klub, spa centar (uz doplatu), 3 bazena na otvorenom i unutrašnji bazen u sklopu spa centra.

Sobe: Hotel sadrži 311 luksuznih gostinskih soba, bungalova i raskošnih dvospratnih mezoneta (neke imaju izlaz na zajednički bazen). Sve sobe su klimatizovane, imaju svetli dekor modernog dizajna, balkon sa pogledom na vrt, more ili zaliv. Sve sobe sadrže TV sa ravnim ekranom, sef, mini bar, fen, wi-fi internet, aparat za kafu, opremu za peglanje, raskošna kupatila sa kozmetikom, ogrtačima i papučama. Sve dvokrevetne sobe imaju od 20-25 kvm, kapaciteta su maksimum 3 osobe, izuzev soba pogled more koje primaju maksimum 2 osobe i nalaze se u glavnoj zgradi. Deluxe sobe pogled kopno se nalaze u glavnoj zgradi.

Deluxe pogled na zaliv ili baštu, mogu biti smeštene u glavnoj zgradi ili u anex zgradi. Sve deluxe sobe u kupatilu imaju tuš, bračni krevet ili dva odvojena ležaja, a za potrebe treće osobe i pomoćni ležaj.Porodične sobe imaju 40 kvm i gledaju na vrt, predviđene su za 4 osobe,nalaze se u glavnoj zgradi, sadrže bračni ležaj i dva pomoćna ležaja.Bungalovi imaju pogled na vrt, more ili zaliv, površine su 25-30 kvm, a predviđeni su za smeštaj 3 osobe. Sadrže bračni ležaj, a za potrebe treće osobe i pomoćni ležaj.Mezonete gledaju na vrt, more ili su sa izlaskom na zajednički bazen. To su sobe na dva nivoa, kvadrature su oko 50 kvm i predviđene su za smeštaj maksimum 4 osobe. Sadrže dva odvojena ležaja u donjem delu i bračni ležaj na galeriji i dva kupatila.

Napomena: Strandardne sobe se nalaze u glavnoj zgradi dok se porodične sobe nalaze u bungalovima koje od glavne zgrade deli ulica (povezani su pasarelom sa glavnom zgradom).

Napomena
Krit avionom - je defintivno idealan izbor, za one koje žele klasičan odmor na najlepšim plažama Grčke, ali i za one sa avanturističkim duhom  

VAŽNO:

  • PROVERITE VAŽNOST PASOŠA! Minimalan rok važenja pasoša za ulazak u zemlje EU iznosi 3 meseca od datuma završetka putovanja.
  • Putnici koji ne poseduju putne isprave Republike Srbije dužni su da se upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju.
Cena obuhvata/ne obuhvata
Način plaćanja i prijave
Plan puta

1. dan / Beograd - Krit (aerodrom Hanja ili Heraklion) 

Turistički aranžman započinje 2h pre ZVANIČNO OBJAVLJENOG VREMENA poletanja aviona, sastankom kod šaltera na Aerodromu Nikola Tesla i preuzimanjem putne dokumentacije od predstavnika agencije. Putnik pristupa šalteru za predaju prtljaga, šalteru za pasošku kontrolu. Od momenta predaje prtljaga do momenta sletanja, brigu o putniku preuzimaju službe Aerodroma i kabinsko osoblje. Čarter let. Po sletanju na destinaciju sledi pasoška kontrola, preuzimanje predatog prtljaga i transfer do objekata gde gosti borave po ranije utvrđenom rasporedu. Smeštaj u sobe (sobe su  rezervisane od 16h, a može biti i ranije, u slučaju raspoloživosti). Noćenje. Transfer do smeštaja će se obaviti najbliže moguće i može se obaviti autobusom, mini busom, taksijem ili drugim vozilom, kao i kombinacijom više vrsta prevoza, a u zavisnosti od udaljenosti i razuđenosti izabranog smeštaja. Moguće je prevoz prtljaga organizovati drugim vozilom. Raspored soba određuje isključivo recepcija.  

2. do 10. dan / Krit

Slobodni dani za individulana razgledanja, posete i odmor. Postoji mogućnost organizovanja fakultativnih izleta. Noćenje uz uslugu navedenu u cenovniku.  

11. dan / Krit (aerodrom Hanja ili Heraklion) - Beograd 

Napuštanje soba najkasnije do 9h (ili ranije u zavisnosti od11. dan Krit (aerodrom Hanja) - Beograd: napuštanje soba najkasnije do 9h (ili ranije u zavisnosti od vremena poletanja aviona), slobodno vreme do transfera na aerodrom, čekiranje i pasoška kontrola. Direktan čarter let do Beograda. Dolazak u Beograd. Završetak usluge. 

Izleti