Rafting Tarom jelovnik

Rafting Tarom hrana

Bilo da ste gurman ili ne, ono što vas sigurno neće ostaviti ravnodušnim je neverovatna hrana na raftingu.

Mnogi putnici na rafting Tarom idu verovali ili ne samo zbog hrane!

Hrana koja se priprema na raftingu je veoma zdrava, spremljena od svežih namirnica dobijenih većinski iz organskog uzgoja.

DORUČAK

Za doručak vas očekuje domaća pršuta i jaja, domaće pite, durmitorski kajmak, uz sočne i vrele uštipke premazane domaćim pekmezom i medom.

RUČAK 

Nakon iscprljujućeg raftinga čeka vas teletina ispod sača sa pekarskim krompirom od koje kreće voda na usta i za koju ćete sigurno tražiti (ukoliko budete mogli da pojedete obilnu porciju) tanjir više. Na meniju je i mešano meso, kao i drugi specijaliteti od mesa. 

VEČERA

Za večeru uz domaće vino, očekuje vas pastrmka iz reke Tare, spremljena pred vama na žaru. Naravno za one koji nisu ljubitelji ribe i dalje su na raspolaganju vrhunski mesni specijaliteti. 

Naravno ukoliko želite možete da uživate i u domaćim pitama, ali i da se zasladite urmašicama. Na Vama je samo da izaberete pravi obrok za vas.

Svi obroci se spremaju na licu mesta, u našoj kuhinji tradicionalnoj recepturi. Većina obroka su autentični specijaliteti lokalne kuhinje.

Naravno za sve naše goste u ponudi takođe imamo veliki izbor veganske, vegeterijanske i bezglutenske hrane.. Molimo Vas da svoje specijalne zahteve najavite prilikom rezervacije ili najkasnije prilikom dolaska u naš rafting kamp i biće nam zadovoljstvo da spremimo hranu prema vašoj želji.

U nastavku možete pogledati neke od slika jela koje spremamo za Vas:

pastrmka