Prilikom posete Egiptu i Hurgadi pored zanimljivih izleta, putnike najviše interesuju hoteli i smeštaji iz naše ponude. U ovom tekstu potrudićemo se da vam predstavimo koji su to najbolji Hurgada hoteli u ovom poznatom turističkom centru.

Najtraženiji Hurgada hoteli

1. Sea Gull Beach Resort 4*

Sea Gull Beach Resort 4* – lokacija

Sea Gull Beach Resort

Sea Gull Beach Resort 4* nalazi se u centru Hurgade, Sakali, na obali mora. Udaljen je oko 10 km od aerodroma u Hurgadi (oko 10 min vožnje). Sastoji se iz dve zgrade, svaka ima svoju recepciju, glavni restoran i izlaz na plažu. Nalazi 

Ovaj hotel je najprodavaniji hotel poslednje 2 godine. Preporučujemo ga porodicama sa decom kao i svim tipovima gostiju koji žele da budu u centru i osete pravi duh Hurgade.

Preko puta hotela se nalaze Cleopatra bazar, supermarket, Vodafone, Costa café, a u neposrednoj blizini nalaze se i brojne prodavnice, kafići, restorani. Na par minuta hoda je udaljen od nove Marine i Sherry ulice, koja je preuređena u pešačku zonu.

Sobe:

Hotel raspolaže sa ukupno 731 sobom. Svaka soba ima kupatilo sa kadom ili tušem, fen za sušenje kose, mini bar, sef, centralni klima uređaj, LCD Sat TV, telefon, balkon ili terasu.

2. Sunny Days Resort Spa & Aqua Park 4*

Sunny Days Resort Spa & Aqua Park 4* – lokacija

Sunny Days Resort

Hotel Sunny Days se nalazi u severnom delu Hurgade, na samoj obali Crvenog mora, na Curniče putu, između Dahara i nove Marine. Od oktobra 2019. godine hoteli Sunny Days El Palacio i Sunny Days Palma De Mirette čine jedan hotelski kompleks pod nazivom Sunny Days Resort Spa & Aqua Park.

Preporuka za sve tipove gostiju kao i porodice sa decom zbog bogatog animacionog programa i sadržaja za decu. Jedan je od naših najtraženjih hotela. Hotel se nalazi u malom zalivu, zaštićen je specijalnom mrežom štiti od riba i drugih morskih stvorenja. Udaljen je oko 12 km od aerodroma i oko 3 km od Sakale, oko 2,5 km od Nove Marine.

Sobe:

Hotel raspolaže sa 1.220 soba. Sve sobe imaju kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, SAT/TV, sef, mini bar (besplatna voda), ketler za kafu i čaj, klima uređaj, telefon i balkon ili terasu.

3. Minamark Resort & Spa 4*

Minamark Resort & Spa 4* – lokacija

Minamark Resort & Spa

Minamark Resort & Spa se nalazi na samoj plaži (jedan deo sa koralnim grebenom), u centru Hurgade-Sakala. U blizini hotela nalazi se mnogobrojni restorani, barovi i prodavnice. Minimark Resort je budžet hotel, namenjen gostima koji se opredele za skroman i ekonomičan smeštaj.

Sobe:

Raspolaže sa 300 soba koje su raspoređene u glavnoj zgradi i dve aneks hotelske zgrade. Svaka superior soba ima kupatilo (tuš), klimu, terasu, SAT TV, telefon, mini frižider (mini bar uz doplatu), fen za kosu.

4. Titanic Royal Hotel 5*

Titanic Royal Hotel 5* – lokacija

Titanic Royal Hotel

Titanic Royal se nalazi se u južnom delu Hurgade, oko 10km od aerodroma i oko 17km od Sakale. Hotel je otvoren 2019. godine, zauzima površinu od 50.000m² i raspolaže sa 387 smeštajnih jedinica. U svojoj ponudi ima bazene sa ukupnom površinom od 5.200m², aqua park, nekoliko a la carte restorana i barova. 

Titanic Royal je jedan od najnovijih i najtraženijih hotela u Hurgadi. Gostima je na raspolaganju aqua park hotela Titanic Resort & Aqua Park koji ima 30 tobogana.

Sobe:

Hotel raspolaže sa 387 moderno opremljenih smeštajnih jedinica, sve imaju klima uređaj, ketler, Wi-Fi internet, mini bar, sef, SAT CD TV. 

Sve standardne sobe su veličine oko 42m² i mogu imati pogled na more, bazen ili baštu. 

5. Albatros White Beach 5*

Albatros White Beach 5* – lokacija 

Albatros White Beach

Albatros White Beach se nalazi na samoj obali, na sredini uređenog šetališta, Memša. Od aerodroma je udaljen oko 3km (oko 10 min vožnje), od centra Sakale i nove marine oko 5 km. Par minuta hoda od noćnog kluba Little Budha, Kawsera, par kafića i fast food lanaca.

Hotel je otvoren 2016. god i preporučujemo ga svim tipovima gostiju, naročito za porodice sa decom. Odlična usluga i bogatstvo sadržaja za decu čine ga jednim od najpopularnijih hotela u Hurgadi. Dobitnik je prestižnih nagrada od kojih je poslednja Traveler’s choice 2019.

Sobe:

Raspolaže sa ukupno 473 smeštajnih jedinica. Sve sobe su moderno uređene i sadrže: kupatilo sa tuš kabinom/kadom, fen za sušenje kose, LCD Sat TV, telefon, mini bar (dopuna jednom dnevno, voda i bezalkoholna pića), klima uređaj, ketler za kafu/čaj, sef, besplatan Wi Fi internet, balkon ili terasu.

Hurgada hoteli sa 5 zvezdica

6. Caribbean World Resort Soma Bay 5*

Caribbean World Resort Soma Bay 5* – lokacija

caribean world hurgada hoteli

Caribbean World Resort se prostire na površini od oko 140.000 m2, na samoj obali u regiji Soma Bay. Udaljen je oko 45 km od aerodroma u Hurgadi (oko 30 min vožnje) i oko 50 km od Sakale. 

Preporuka za porodice sa decom kao i tipove gostiju koji žele odmor u okviru hotelskog kompleksa. Poznat je po jednoj od najlepših peščanih plaža u regiji Crvenog mora i odličnom animacionom programu. Do centra Hurgade saobraća nekoliko puta dnevno hotelski šatl bus uz doplatu.

Sobe:

Hotel raspolaže sa 529 soba. Sve sobe imaju kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, SAT/TV, sef, mini bar, ketler za kafu i čaj, klima uređaj, telefon i balkon ili terasu.

7. Steigenberger Al Dau Beach 5*

Steigenberger Al Dau Beach 5* – lokacija

Steigenberger Al Dau Beach Hurgada hoteli

Steigenberger Al Dau Beach se nalazi na plaži dugoj 400m, u pešačkoj zoni dela grada Memša, 5 km od aerodroma i 6 km od starog centra Hurgade. Otvoren je 2007. godine, zauzima površinu od preko 150.000m2. Kao jedan od najelitnijih hotela u ovom delu Egipta, preporučuje se gostima svih uzrasta. 

Sobe:

Hotel raspolaže sa 388 soba. Svaka soba ima kupatilo, klimu, terasu ili verandu, TV, telefon, mini frižider (mini bar uz doplatu), sef, fen za kosu, pristup wifi internetu (doplata).

8. Hilton Plaza Resort 5*

Hilton Plaza Resort 5* – lokacija

Hilton Plaza Resort je smešten na plaži, na obali Crvenog mora, u Hurgada zalivu, mestu Gabel El Hareem, na 2 km od centra grada. Od aerodroma u Hurgadi je udaljen 12 km.

Hotel ima sopstvenu peščanu plažu gde je veći deo kupališna zona bez korala. Ležaljke i suncobrani su besplatni za goste hotela.

Sobe:

Hotel raspolaže sa 495 sobe, sve sobe su urađene u modernom dizajnu i savremeno opremljene, svaka soba ima klima uređaj, SAT LCD TV, sef, mini bar, ketler i set za kafu, kupatilo opremljeno sa kadom i tuš kabinom, Wi-Fi internet. Određeni broj soba nema balkon.

Hilton Plaza je jedan od najpoznatijih hotelskih lanaca na svetu i jedan od najboljih hotela u Hurgadi. Preporuku je svim gostima, porodicama, parovima zbog vrhunskog kvaliteta usluga i velikog broja sadžaja i aktivnosti za svačiji ukus. Kompletno je renoviran i ponovo otvoren 2019 godine.

9. Stegenberger Pure Lifestyle 5*

Steigenberger Pure Lifestyle 5* – lokacija

Steigenberger Pure Lifestyle Hurgada hoteli

Steigenberger Pure Lifestyle (samo za odrasle) se nalazi na Al Mamša El Sejahi u Hurgadi, na 12 km od nove marine, a od aerodroma Hurgada udaljen je 8 km. Ostrvo Giftun nalazi se na 12 km, a Veliki akvarijum (Hurghada Grand Aquarium) na 5 km od hotela.

Hotel je iz kategorije „adults only“ (samo za odrasle), a ako vam je ovo jedna od najbitnijih stavki onda je ovo preporuka za vas. Naravno ovaj hotel je preporuka i za sve parove koji žele da uživaju u miru i tišini u ovom elitnom hotelu.

Sobe:

Hotel raspolaže sa 110 apartmana. Veći broj soba je sa pogledom na more i sve imaju Jacuzzi. Sobe su opremljene flat-screen TV-om sa satelitskim kanalima, aparatom za kafu, besplatnim toaletnim priborom.

Swim-up suite ima direktan izlaz na bazen, kao i privatnu terasu. Penthouse suite ima povezanu dnevnu i spavaću sobu, privatan bazen na terasi i zadivljujući pogled na Crveno more. 

10. Baron Palace Sahl Hasheesh 5*

Baron Palace Sahl Hasheesh 5* – lokacija

Baron Palace Sahl Hasheesh Hurgada hoteli

Baron Palace se nalazi na plaži (jedan deo sa koralnim grebenom), u oblasti Sahl Hasheesh, 17km od aerodroma i 20km od centra Hurgade. Jedan je od najluksuznijih i najelegantnijih hotela.

Hotel je otvoren 2014. godine i svakako je jedan od najboljih hotela u Hurgadi. Preporučujemo ovaj hotel svim tipovima gostiju.

Na plaži postoji porodični deo plaže sa peščanim ulaskom u more, kao i adult only deo predviđen samo za odrasle

Sobe:

Hotel raspolaže sa 615 soba. Svaka soba ima kupatilo, klimu, terasu, TV,  mini frižider (mini bar uz doplatu), sef, fen za kosu, pristup wifi internetu (doplata).

Celokupnu našu ponudu možete pogledati na sledećem linku – Hurgada

Ne ustručavajte se da nas kontaktirate.

Telefon: 064/0029370 (Viber/WhatsApp

Email: office@lidertravel.rs

Autor: Stević Nebojša