Prilikom posete Egiptu i Hurgadi pored zanimljivih izleta, putnike najviše interesuju hoteli i smeštaji iz naše ponude. U ovom tekstu potrudićemo se da vam predstavimo koji su to najbolji Hurgada hoteli u ovom poznatom turističkom centru.

Najtraženiji Hurgada hoteli

1. Sea Gull Beach Resort 4*

Sea Gull Beach Resort 4* – lokacija

Sea Gull

Sea Gull Beach Resort 4* nalazi se u centru Hurgade, Sakali, na obali mora. Udaljen je oko 10 km od aerodroma u Hurgadi (oko 10 min vožnje). Sastoji se iz dve zgrade, svaka ima svoju recepciju, glavni restoran i izlaz na plažu. Nalazi 

Ovaj hotel je najprodavaniji hotel poslednje 2 godine. Preporučujemo ga porodicama sa decom kao i svim tipovima gostiju koji žele da budu u centru i osete pravi duh Hurgade.

Preko puta hotela se nalaze Cleopatra bazar, supermarket, Vodafone, Costa café, a u neposrednoj blizini nalaze se i brojne prodavnice, kafići, restorani. Na par minuta hoda je udaljen od nove Marine i Sherry ulice, koja je preuređena u pešačku zonu.

Sobe:

Hotel raspolaže sa ukupno 731 sobom. Svaka soba ima kupatilo sa kadom ili tušem, fen za sušenje kose, mini bar, sef, centralni klima uređaj, LCD Sat TV, telefon, balkon ili terasu.

2. Sunny Days Resort Spa & Aqua Park 4*

Sunny Days Resort Spa & Aqua Park 4* – lokacija

sunny days resort

 

Hotel Sunny Days se nalazi u severnom delu Hurgade, na samoj obali Crvenog mora, na Curniče putu, između Dahara i nove Marine. Od oktobra 2019. godine hoteli Sunny Days El Palacio i Sunny Days Palma De Mirette čine jedan hotelski kompleks pod nazivom Sunny Days Resort Spa & Aqua Park.

Preporuka za sve tipove gostiju kao i porodice sa decom zbog bogatog animacionog programa i sadržaja za decu. Jedan je od naših najtraženjih hotela.

Hotel se nalazi u malom zalivu, zaštićen je specijalnom mrežom štiti od riba i drugih morskih stvorenja. Udaljen je oko 12 km od aerodroma i oko 3 km od Sakale, oko 2,5 km od Nove Marine.

Sobe:

Hotel raspolaže sa 1.220 soba. Sve sobe imaju kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, SAT/TV, sef, mini bar (besplatna voda), ketler za kafu i čaj, klima uređaj, telefon i balkon ili terasu.

3. Long Beach Resort 4*

Long Beach Resort 4* – lokacija

Long Beach Resort

Long Beach Resort – se nalazi na obali Crvenog mora, udaljen je oko 14 km južno od aerodroma u Hurgadi, oko 22 km od centra Hurgade, ka regijima Sahl Hasheesh i Safagi.

Hotel se nalazi na uređenoj, privatnoj, peščanoj plaži dužine oko 1 km. Gosti hotela mogu bez doplate da koriste ležaljke i suncobrane. Jedan manji deo je sa koralnim grebenom, što privlači veliki broj zaljubljenika u podvodni svet, a veći deo je kupališna zona sa plitkom vodom.

Sobe:

Hotel se sastoji iz glavne zgrade, family zgrade i vila dela. Raspolaže sa ukupno 912 soba u nekoliko kategorija: standardne sobe, deluxe sobe (glavna zgrada), junior suite, porodične sobe i apartmani.

Sve sobe imaju kupatilo sa kadom ili tušem, fen za sušenje kose, klima uređaj, telefon, mini bar, sef, TV, Wi Fi internet uz doplatu, balkon ili terasu.

Hurgada hoteli sa 5 zvezdica

4. Swiss Inn Resort (ex Hilton) 5*

Swiss Inn Resort 5* – lokacija

Swiss Inn Resort se nalazi se na kraju šetališta Memše, na 7 km od aerodroma. Renoviran je 2008. godine i sastoji se od glavne zgrade u kojoj se nalazi recepcija, šest trospratnih zgrada i kompleksom dvospratnih vila koje se nalaze u drugom redu od mora preko puta šetališta Memša.

Swiss Inn Resort je veoma lep kompleks sa mnoštvom zelenila na kraju Memše. Apsolutna je preporuka kako za porodice sa decom tako i za parove.

Boravak manjih kućnih ljubimaca dozvoljen je na upit/uz doplatu. Sve premium sobe su kompletno renovirane 2019 godine. Od 01.01.2021. hotel posluje u sklopu internacionalnog lanca Swiss INN.

Sobe:

Hotel raspolaže sa ukupno 401 smeštajnom jedinicom. Sve sobe sadrže: kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, SAT/TV, sef, telefon, mini bar, ketler za kafu i čaj, terasu ili balkon. Standardne sobe se nalaze u vila delu u drugom redu od mora, dok se premium sobe nalaze u prvom redu do plaže.

Sve sobe imaju francuski ili dva odvojena standardna lezaja, treći krevet je pomoćni lezaj.

5. Continental resort 5*

Continental resort – lokacija

Continental Resort

Continental resort se nalazi na sopstvenoj peščanoj plaži, u novom delu Hurgade – Memši, na šetalištu pored hotela Hilton Resort. Udaljen je oko 8km od aerodroma, a stari centar Hurgade-Sakala je udaljen oko 10km, Nova Marina oko 12km.

Hotel Continental je manji hotelski kompleks sa prelepom plažom. Nalazi se na odličnoj lokaciji na novom šetalištu u Memši. Preporuka za sve tipove gostiju.

Sobe:

Hotel raspolaže sa ukupno 252 sobe koje su sledećih kategorija: 190 standardnih classic soba (48m2), 33 deluxe sobe sa pogledom na more (48m2), 14 porodičnih soba (50m2), 6 junior suite-ova (55m2), 3 deluxe suite-a, 5 terrace suite-a (160m2) i jedan Presidental suite (216m2).

Sve sobe imaju kupatilo sa tušem, fen za sušenje kose, klima uređaj, telefon, Sat LCD TV, sef, mini bar (uz doplatu), ketler za kafu i čaj, pristup internetu, balkon ili terasu sa pogledom na baštu, more i bazen.

6. Titanic Royal Hotel 5*

Titanic Royal Hotel 5* – lokacija

Titanic Royal

 

Titanic Royal se nalazi se u južnom delu Hurgade, oko 10km od aerodroma i oko 17km od Sakale. Hotel je otvoren 2019. godine, zauzima površinu od 50.000m² i raspolaže sa 387 smeštajnih jedinica. U svojoj ponudi ima bazene sa ukupnom površinom od 5.200m², aqua park, nekoliko a la carte restorana i barova. 

Titanic Royal je jedan od najnovijih i najtraženijih hotela u Hurgadi. Gostima je na raspolaganju aqua park hotela Titanic Resort & Aqua Park koji ima 30 tobogana.

Sobe:

Hotel raspolaže sa 387 moderno opremljenih smeštajnih jedinica, sve imaju klima uređaj, ketler, Wi-Fi internet, mini bar, sef, SAT CD TV. 

Sve standardne sobe su veličine oko 42m² i mogu imati pogled na more, bazen ili baštu. 

7. Albatros White Beach 5*

Albatros White Beach 5* – lokacija 

Hurgada hoteli

Albatros White Beach se nalazi na samoj obali, na sredini uređenog šetališta, Memša. Od aerodroma je udaljen oko 3km (oko 10 min vožnje), od centra Sakale i nove marine oko 5 km. Par minuta hoda od noćnog kluba Little Budha, Kawsera, par kafića i fast food lanaca.

Hotel je otvoren 2016. god i preporučujemo ga svim tipovima gostiju, naročito za porodice sa decom. Odlična usluga i bogatstvo sadržaja za decu čine ga jednim od najpopularnijih hotela u Hurgadi. Dobitnik je prestižnih nagrada od kojih je poslednja Traveler’s choice 2019.

Sobe:

Raspolaže sa ukupno 473 smeštajnih jedinica. Sve sobe su moderno uređene i sadrže: kupatilo sa tuš kabinom/kadom, fen za sušenje kose, LCD Sat TV, telefon, mini bar (dopuna jednom dnevno, voda i bezalkoholna pića), klima uređaj, ketler za kafu/čaj, sef, besplatan Wi Fi internet, balkon ili terasu.

8. Caribbean World Resort Soma Bay 5*

Caribbean World Resort Soma Bay 5* – lokacija

hurgada hoteli

 

Caribbean World Resort se prostire na površini od oko 140.000 m2, na samoj obali u regiji Soma Bay. Udaljen je oko 45 km od aerodroma u Hurgadi (oko 30 min vožnje) i oko 50 km od Sakale. 

Preporuka za porodice sa decom kao i tipove gostiju koji žele odmor u okviru hotelskog kompleksa. Poznat je po jednoj od najlepših peščanih plaža u regiji Crvenog mora i odličnom animacionom programu. Do centra Hurgade saobraća nekoliko puta dnevno hotelski šatl bus uz doplatu.

Sobe:

Hotel raspolaže sa 529 soba. Sve sobe imaju kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, SAT/TV, sef, mini bar, ketler za kafu i čaj, klima uređaj, telefon i balkon ili terasu.

9. Hilton Plaza Resort 5*

Hilton Plaza Resort 5* – lokacija

Hilton Plaza Resort je smešten na plaži, na obali Crvenog mora, u Hurgada zalivu, mestu Gabel El Hareem, na 2 km od centra grada. Od aerodroma u Hurgadi je udaljen 12 km.

Hilton Plaza je jedan od najpoznatijih hotelskih lanaca na svetu i jedan od najboljih hotela u Hurgadi. Preporuku je svim gostima, porodicama, parovima zbog vrhunskog kvaliteta usluga i velikog broja sadžaja i aktivnosti za svačiji ukus. Kompletno je renoviran i ponovo otvoren 2019 godine.

Hotel ima sopstvenu peščanu plažu gde je veći deo kupališna zona bez korala. Ležaljke i suncobrani su besplatni za goste hotela.

Sobe:

Hotel raspolaže sa 495 sobe, sve sobe su urađene u modernom dizajnu i savremeno opremljene, svaka soba ima klima uređaj, SAT LCD TV, sef, mini bar, ketler i set za kafu, kupatilo opremljeno sa kadom i tuš kabinom, Wi-Fi internet. Određeni broj soba nema balkon.

10. Steigenberger Al Dau Beach 5*

Steigenberger Al Dau Beach 5* – lokacija

hurgada hoteli

Steigenberger Al Dau Beach se nalazi na plaži dugoj 400m, u pešačkoj zoni dela grada Memša, 5 km od aerodroma i 6 km od starog centra Hurgade.

Otvoren je 2007. godine, zauzima površinu od preko 150.000m2. Kao jedan od najelitnijih hotela u ovom delu Egipta, preporučuje se gostima svih uzrasta. 

Sobe:

Hotel raspolaže sa 388 soba. Svaka soba ima kupatilo, klimu, terasu ili verandu, TV, telefon, mini frižider (mini bar uz doplatu), sef, fen za kosu, pristup wifi internetu (doplata).

Hurgada hoteli sa 5 zvezdica – adults only

11. Stegenberger Pure Lifestyle 5*

Steigenberger Pure Lifestyle 5* – lokacija

pure lifestyle

Steigenberger Pure Lifestyle (samo za odrasle) se nalazi na Al Mamša El Sejahi u Hurgadi, na 12 km od nove marine, a od aerodroma Hurgada udaljen je 8 km. Ostrvo Giftun nalazi se na 12 km, a Veliki akvarijum (Hurghada Grand Aquarium) na 5 km od hotela.

Hotel je iz kategorije „adults only“ (samo za odrasle), a ako vam je ovo jedna od najbitnijih stavki onda je ovo preporuka za vas. Naravno ovaj hotel je preporuka i za sve parove koji žele da uživaju u miru i tišini u ovom elitnom hotelu.

Sobe:

Hotel raspolaže sa 110 apartmana. Veći broj soba je sa pogledom na more i sve imaju Jacuzzi. Sobe su opremljene flat-screen TV-om sa satelitskim kanalima, aparatom za kafu, besplatnim toaletnim priborom.

Swim-up suite ima direktan izlaz na bazen, kao i privatnu terasu. Penthouse suite ima povezanu dnevnu i spavaću sobu, privatan bazen na terasi i zadivljujući pogled na Crveno more. 

12. Sunrise Romance Hotel (ex Premier Romance) 5*

Sunrise Romance Hotel – lokacija

sunrise romance

 

Sunrise Romance se nalazi u centru nove turističke regije Sahl Hasheesh, na obali mora. Udaljen je oko 22 km od aerodroma, a od starog centra Hurgade Sakkale oko pola sata vožnje.

Luksuzan boutique hotel sa odličnom lokacijom i prelepom plažom, preporuka za parove. Hotel je Adults only, ne prima decu ispod 16 godina.

Sobe:

Hotel raspolaže sa ukupno 79 soba koje su podeljene u nekoliko kategorija: 15 standardnih, 44 superior i 18 deluxe soba, kao i 2 Royal Suite-a.

Standardne, superior i deluxe sobe su površine oko 38m2, mogu imati pogled na okolinu ili more. Royal suite je površine oko 80m2 sa panoramskim pogledom na more, spavaćom sobom i dnevnim boravkom, dok je u kupatilu pored tuš kabine i đakuzi kada.

Sve sobe su luksuzno opremljene i sadrže: kupatilo sa kadom i tuš kabinom, bade mantil i papuče, klima uređaj, LCD tv sa satelitskim kanalima, telefon, fen za kosu, mini bar, ketler za kafu/čaj, sef, besplatan Wi Fi internet.

13. Premier Le Reve 5*

Premier Le Reve – lokacija

premier le reve

Kompleks Premier Le Reve nalazi se u novom delu Hurgade – uvali Sahl Hasheesh na obali mora, udaljen je 22 km južno od aerodroma u Hurgadi, 25 km od centra.

Luksuzan hotel smešten u zalivu Sahl Hasheesh, poznat po luksuznom SPA centru, pravi je izbor za parove. Hotel je adults only i ne prima decu ispod 16 godina.

Sobe:

Hotel raspolaže sa ukupno 367 sobe (113 moderated, 84 superior, 85 deluxe, 6 Premier i 4 Jacuzzi apartmana). Sve sobe imaju kupatilo sa tušem, fen za sušenje kose, LCD TV, internet, ketler za kafu i caj, sef, mini bar, balkon ili terasu.

 

14. Baron Palace Sahl Hasheesh 5*

Baron Palace Sahl Hasheesh 5* – lokacija

baron palace hurgada

Baron Palace se nalazi na plaži (jedan deo sa koralnim grebenom), u oblasti Sahl Hasheesh, 17km od aerodroma i 20km od centra Hurgade. Jedan je od najluksuznijih i najelegantnijih hotela.

Hotel je otvoren 2014. godine i svakako je jedan od najboljih hotela u Hurgadi. Preporučujemo ovaj hotel svim tipovima gostiju. Na plaži postoji porodični deo plaže sa peščanim ulaskom u more, kao i adult only deo predviđen samo za odrasle

Sobe:

Hotel raspolaže sa 615 soba. Svaka soba ima kupatilo, klimu, terasu, TV,  mini frižider (mini bar uz doplatu), sef, fen za kosu, pristup wifi internetu (doplata).

Celokupnu našu ponudu možete pogledati na sledećem linku – Hurgada

Ne ustručavajte se da nas kontaktirate.

Telefon: 064/0029370 (Viber/WhatsApp

Email: office@lidertravel.rs

Autor: Stević Nebojša