1/5
Još 6 osoba gleda ovo putovanje.
Napomena

Hurgada letovanje 2022 - pogledajte našu ponudu aranžmana za putovanje u Egipat i po najpovoljnijim cenama uživajte u čarima Crvenog mora.

PREPORUČUJEMO KUPOVINU PAKETA PUTNOG OSIGURANJA KOJI UKLJUČUJE I OSIGURANJE OD OTKAZA PUTOVANJA. 

*Od 24.06.2021. za ulazak u Egipat nije potreban negativan PCR test za sve revakcinisane putnike svim vakcinama odobrenim od strane SZO, uz uslov da je od revakcinacije prošlo minimum 14 dana uz priloženu Potvrdu o vakcinaciji ili Zeleni digitalni sertifikat.

*Za sve putnike koji nisu vakcinisani neophodan je negativan brzi antigenski test sa validnim QR kodom koji ne sme biti stariji od 24h ili negativan PCR test koji ne sme biti stariji od od 72h ili  u odnosu na vreme ulaska u Egipat.

*Za decu do 6 godina starosti nije potreban test.

Za državljane Republike Srbije je potrebna viza za Egipat, cena je 25 $ i kupuje se na aerodromu u Hurgadi prilikom sletanja. Ukoliko želite možete samostalno aplicirati za vizu u ambasadi Republike Egipta u Beogradu. Cena u ambasadi iznosi 10 $ i na vizu se čeka 2 nedelje.

PROVERITE VAŽNOST PASOŠA! MINIMALAN ROK VAŽENJA PASOŠA ZA ULAZAK U EGIPAT IZNOSI 6 MESECI OD DATUMA ZAVRŠETKA PUTOVANJA. 

Svi strani državljani koji koriste usluge naše agencija su u obavezi da se raspitaju o viznom režimu Egipta kao i da u pasošu sa kojim izlaze iz Srbije imaju ulazni pečat na teritoriju Srbije. Putnici koji poseduju putnu ispravu BiH moraju sami vizirati svoj pasoš u ambasadi Egipta u Sarajevu, u protivnom njihovo putovanje neće moći da se realizuje. Nosioci pasoša BiH mogu prilikom ulaska u zemlju dobiti dodatni pečat u svoj pasoš i u toj situaciji su dužni da isto prijave vodiču prilikom info sastanka.

Svi putnici sa pasošem BiH koji dobiju dodatni pečat moraju se javiti kancelariji turističke policije radi procedualne aktivnosti registrovanja boravka u Egiptu. U slučaju da se putnici ne jave kancelariji turističke policije rizikuju plaćanja kazne prilikom izlaska iz zemlje.

Cena obuhvata/ne obuhvata
Način plaćanja i prijave
Plan puta
Izleti

Hurgada letovanje 2022

POKLON: Za svaki uplaćen aranžman za Hurgadu od nas dobijate gratis 2 noćenja u Lider rafting kampovima (sezona  2022)

 
Odgovore na pitanja koja nam putnici često postavljaju možete pogledati ovde: ČESTA PITANJA.
 

Zašto sa nama u Hurgadu?

 
BEZBEDNOST NA DESTINACIJI
✔ Svaki hotel ima privatno obezbeđenje
✔ U svakom hotelu se nalaze pripadnici vladinih bezbednostnih službi
✔ U kompleks hotela mogu da uđu isključivo gosti hotela i zaposleni u hotelu
 
COVID FREE
✔ Svi zaposleni i gosti hotela imaju negativan PCR test ili su vakcinisani
✔ Sredstva za dezinfekciju se nalaze na velikom broju lokacija u hotelima
✔ Svakodnevna temeljna dezinfekcija svih zajedničkih prostorija (u kasnim večernjim časovima)
✔ Svakodnevna temeljna dezinfekcija svih ležaljki i objekata na plaži (u kasnim večernjim časovima)
✔ Svakodnevna temeljna dezinfekcija alkoholom svih soba (prilikom spremanja sobe)
✔ Sva posteljina i peširi se peru na najvišim temperaturama
✔ Sav pribor za ručavanje se pere na najvišim temperaturama
 
TRANSFERI I PRTLJAG
✔ Mogućnost organizovanja transfera iz Vašeg grada do aerodroma Nikola Tesla
✔ Obezbeđen transfer od aerodroma u Hurgadi do hotela i nazad
✔ U cenu je uključen ručni (7kg) i dodatni prtljag (23kg)
 
HOTELI
✔ All inclusive usluga u svim hotelima
✔ Velika ponuda hotela
✔ Hoteli sa gratis boravkom za decu
✔ Hoteli za boravak isključivo odraslih
✔ Higijena na visokom nivou
✔ Minimum jedan bazen u kome se greje voda
✔ GRATIS flaširana voda u sobama svaki dan
✔ GRATIS peškiri za plažu svaki dan (90% hotela u našoj ponudi)
✔ Besplatne ležaljke i suncobrani
✔ Svaki hotel ima svoju privatnu plažu
✔ Veliki broj barova sa besplatnim alkoholnim i bezalkoholnim pićem tokom celog dana
✔ Bogat i zanimljiv (besplatan) animacioni program za decu i odrasle
✔ Menjačnica u vidu aparata (90% hotela u našoj ponudi)
✔ Besplatan WI-FI (na recepciji hotela)
✔ Besplatno korišćenje sefa u svakoj sobi (90% hotela u našoj ponudi)
 
TERMINI
✔ Polasci skoro svakog dana
✔ Aranžmani sa 6, 9, 10 ili 13 noćenja - VI BIRATE
 
POKLONI
✔ 2 noćenja gratis u našim rafting kampovima
 
PLAĆANJE
✔ Plaćanje na rate bez kamate 

Opis destinacije:

Hurgada letovanje 2022 (Egipat) - letovanje u Hurgadi, biseru Crvenog mora! Hurgada je definitivno, uz Sharm el Sheik najpoznatije letovalište u Egiptu i mesto koje najviše privlači strane turiste. Hurgadu krasi dugačka obala od preko 60 km, na kojoj su načičkani mnogi luksuzni hoteli, koji će sigurno zadovoljiti sve vaše potrebe. Neka ovogodišnje putovanje Hurgada letovanje 2022 bude odmor koji ste toliko dugo čekali!

Crveno more koje je na iznenađenje mnogih turista, koji prvi put posete Hurgadu, toplo i neverovatno čisto, poseduje zaista veliko podvodno blago i više nego raznovrstan morski svet. Ovaj grad je sjajna početna tačka za Hurgada izlete, kao što je obilazak drevnog Egipta (Luxor i piramide u Kairu), ronjenje u Crvenom moru, krstarenje do Rajskog ostrva, ali naravno i šoping i cenkanje sa lokalnim stanovništvom koje je u Egiptu nezaobilazno. Hurgada 2022 prestavlja defintivno pravu destinacija za odmor koji ste sanjali.

hurgada letovanje 2022

Hurgada Egipat - najpoznatije letovalište zemlje faraona

Prva asocijacija na ovu zemlju su sigurno piramide u Egiptu, faraoni i pustinja, ali ova zemlja zaista ima mnogo toga da ponudi. Prelepo Crveno more sa nepregledno dugim plažama nateraće Vas da poželite da ostanete što duže u ovoj zemlji i sazanate sve zanimljivosti o Egiptu. Raznoliki morski svet mami sve turiste i one koje žele da probaju ronjenje i osete avanturu, pa shodno tim Egipat za njih postaje nezaboravno iskustvo.

Egipat je savršena destinacija tokom cele godine. Temperature u Hurgadi govore da je ovo turističko mesto najbolje posetiti između aprila i juna i septembra i novembra, ali naravno ukoliko se uputite i u letnjim mesecima spremite se na nešto veće temperature koje dosežu i do 37℃. Naravno uz odlične bazene i najbolje koktele ni toplo vreme vam neće teško pasti. Otkrijte već ovog leta jedinstveni i neponovljivi Egipat i poverite svoj odmor gostoljubljivim Egipćanima.

Ako se pitate koje je pravo mesto za vaše letovanje, znajte da je Hurgada Egipat učinila tako poželjnom destinacijom i da je ovo letovalište stecište najvećeg broja turista koji odluče da provedu odmor u zemlji faraona.

Hurgada putovanje - vodeće letovalište u Egiptu

O Hurgadi se počelo pričati tek krajem 20. veka kada je Egipat saznao za njene potencijale. Ovaj prelepi grad osnovan je u 20. veku. Počelo je kao ribarsko selo, ali je 1980. godine postalo vodeće obalno odmaralište na Crvenom moru. Ime je stekao po biljci koja je nekada prirodno rasla u davnim vremenima. Grad se razivio u nekoliko pravaca i stvorio nekoliko turističkih zona. Hurgada je postala veoma poznata u svetu i putem ove destinacije Egipat je ucrtao svoje mesto na turističkoj mapi sveta. 

  hurgada letovanje 2022

Hurgada letovanje 2022 - odmor u prekrasnom ambijentu

Pored prelepe peščane plaže, nikli su velelepni Hurgada hoteli. Ogromni smeštajni kompleksi u Hurgadi mogu da se podiči sa mnoštvom luksuznih i ultraluksuznih hotela od 5*. Za sve one koji su ljubitelji sporta i raznih aktivnosti na plaži, Hurgada im to neće uskratiti. U svakom od hotela postoji animacioni i zanimljiv sportski program koji se odvija svaki dan pod vrelim suncem.

Sam centar Hurgade, turiste mami svojom raznolikom ponudom restorana, barova, klubova, kafana, kao i brojnim karakterističnim prodavnicama. U Hurgadi se nalazi i veliki broj diskoteka koje će zadovoljiti svačiji ukus.

Hurgada letovanje 2022 - zanimljive aktivnosti

Hurgada ima razne aktivnosti za one koji uživaju u moru i plaži. Hurgada izleti uključuju aktivnosti uključuju ronjenje, ronjenje, jedrenje na dasci, parasailing i jetski. Takođe možete voziti stakleni čamac (čamac sa staklenim dnom) gde možete videti neverovatne koralne grebene i podvodni svet. Glavni razlog za posetu Hurgadi je Crveno more koje je izvrsno za ronjenje. Možete videti neverovatne koralne grebene i stotine vrsta tropskih riba na samo 10 m od plaže. Naravno sa Vama idu profesionalni ronioci koji izvrsno poznaju morski sveti i sjajno se snalaze sa početnicima.

Ukoliko Vas zanima pustinjska avantura, možete da se vozite quadovima, motociklima ili specijalnim automobilima za pustinju. Hurgada je idealna tačka za autobuska putovanja do Kaira i Luksora. Put između Hurgade i Luksora traje oko 3,5 sata. put između Hurgade i Kaira traje oko 6 sati.

  hurgada letovanje 2022

Hurgada letovanje 2022 aranžmani - Izaberi i rezerviši!

Uz turističku agenciju Lider Travel Hurgada aranžmani nude sve što vam je potrebno. Na vama je samo da okupite ekipu, povedete voljenu osobu ili porodicu i spermite za put. Pogledajte koji hoteli u Hurgadi se nalaze u našoj ponudi, i odaberete onaj po svojoj meri!

Na letovanju u gradu kao što je Hurgada, leto će vam proteći u uživanju, odmoru i smehu. Rezervišite svoje putovanje i spremite se za letovanje u Hurgadi koji ćete sigurno prepričavati. Pridružite nam se u letnjoj avanturi i otkrijte čari koje nudi zemlja faraona - Egipat.

hurgada letovanje 2021