Još 2 osoba gleda ovo putovanje.

Hurgada Nova godina 2022 (Egipat) - Pozivamo Vas da ovu Novu godinu provedete u toplijim krajevima, po najpovoljnijim cenama.

Hurgada letovanje  

CENOVNICI: 

 

 

POKLON 1: Kako bi putnicima nadoknadili neplanirane troškove testiranja, pripremili smo POKLON VAUČERE u iznosu od 50€.

POKLON 2: Za svaki uplaćen aranžman za Hurgadu od nas dobijate gratis 2 noćenja u Lider rafting kampovima (sezona  2022)

Vlada Republike Egipta je uvela obavezan PCR test za sve polaske od 1. septembra. Deca do 6 godina ne podležu ovoj odluci. 

Ukoliko rezultati PCR testa budu pozitivni, putniku će biti refundirano 100% iznosa uplaćenog aranžmana.

PROVERITE VAŽNOST PASOŠA! MINIMALAN ROK VAŽENJA PASOŠA ZA ULAZAK U EGIPAT IZNOSI 6 MESECI OD DATUMA ZAVRŠETKA PUTOVANJA. 

Svi strani državljani koji koriste usluge naše agencija su u obavezi da se raspitaju o viznom režimu Egipta kao i da u pasošu sa kojim izlaze iz Srbije imaju ulazni pečat na teritoriju Srbije. Putnici koji posetuju putni ispravu BiH moraju sami vizirati svoj pasoš u ambasadi Egipta u Sarajevu, u protivnom njihovo putovanje neće moći da se realizuje. Nosioci pasoša BiH mogu prilikom ulaska u zemlju dobiti dodatni pečat u svoj pasoš i u toj siguraciji su dužni da isto prijave vodiču prilikom info sastanka.

Svi putnici sa pasošem BiH koji dobiju dodatni pečat moraju se javiti kancelariji turističke policije radi procedualne aktivnosti registrovanja boravka u Egiptu. U slučaju da se putnici ne jave kancelariji turističke policije rizikuju plaćanja kazne prilikom izlaska iz zemlje.

 

Zašto sa nama u Hurgadu?

 

SIGURNOST
Refundacija 100% uplaćenih sredstava u slučaju pozitivnog PCR testa

 

TRANSFERI
 Mogućnost organizovanja transfera iz Vašeg grada do aerodroma Nikola Tesla
 
HOTELI
 Velika ponuda hotela
 Hoteli sa gratis boravkom za decu
✔ Hoteli za boravak isključivo odraslih
✔ Higijena na visokom nivou
 
TERMINI
✔ Polasci skoro svakog dana
 Aranžmani sa 6, 9, 10 ili 13 noćenja - VI BIRATE

 

POKLONI
✔ Vaučer u iznosu od 50€ za avio aranžmane
✔ 2 noćenja gratis u našim rafting kampovima

 

PLAĆANJE
✔ Za rezervaciju letovanja dovoljno je 100€
✔ Plaćanje na rate bez kamate, do 6 mesečnih rata

 

Ne ustručavajte se da nas kontaktirate: 064 00 293 70

 

Opis destinacije

Hurgada Nova godina

Opis destinacije

Hurgada Nova godina 2022 (Hurgada) - Hurgada je definitivno, uz Sharm el Sheik najpoznatije turističko mesto u Egiptu i destinacije koje najviše privlači strane turiste. Hurgadu krasi dugačka obala od preko 60 km, na kojoj su načičkani mnogi luksuzni hoteli, koji će sigurno zadovoljiti sve vaše potrebe. Neka novogodišnje putovanje u Hurgadu 2022 bude odmor koji ste toliko dugo čekali!

Crveno more koje je na iznenađenje mnogih turista, koji prvi put posete Hurgadu, toplo i neverovatno čisto, poseduje zaista veliko podvodno blago i više nego raznovrstan morski svet. Hurgada je sjajna početna tačka za izlete, kao što je obilazak drevnog Egipta (Luxor i piramide u Kairu), ronjenje u Crvenom moru, krstarenje do Rajskog ostrva, ali naravno i šoping i cenkanje sa lokalnim stanovništvom koje je u Egiptu nezaobilazno. Hurgada Nova godina 2022 prestavlja defintivno pravu destinacija za odmor i doček Nove godine o kojoj ste oduvek maštali

Hurgada Egipat - najpoznatije letovalište zemlje faraona

Prva asocijacija na Egipat su sigurno piramide, faraoni i pustinja, ali ova zemlja zaista ima mnogo toga da ponudi. Prelepo Crveno more sa nepreglidno dugim plažama nateraće Vas da poželite da ostanete što duže u ovoj zemlji. Raznoliki morski svet mami sve turiste i one koje žele da probaju ronjenje i osete avanturu, pa shodno tim Egipat za njih postaje nezaboravno iskustvo.

Egipat je savršena destinacija tokom cele godine. Temperature u Hurgadi govore da je u vreme dočeka temeratura između 23℃- 25℃. Naravno većina hotela dogreva bazene, a uz najbolje koktele i toplo vreme uživaćete u poslednjim danima ove godine. Otkrijte već ove godine jedinstveni i neponovljivi Egipat i poverite svoj novogdišnji odmor gostoljubljivim Egipćanima.

O Hurgadi se počelo pričati tek krajem 20. veka kada je Egipat saznao za njene potencijale. Ovaj prelepi grad osnovan je u 20. veku. Počelo je kao ribarsko selo, ali je 1980. godine postalo vodeće obalno odmaralište na Crvenom moru. Ime je stekao po biljci koja je nekada prirodno rasla u davnim vremenima. Grad se razivio u nekoliko pravaca i stvorio nekoliko turističkih zona. Hurgada je postala veoma poznata u svetu i putem ove destinacije Egipat je ucrtao svoje mesto na turističkoj mapi sveta. 

Hurgada Nova godina 2022 - odmor u prekrasnom ambijentu

Pored prelepe peščane plaže, nikli su velelepni hotelski kompleksi. Hurgada može da se podiči sa mnoštvom luksuznih i ultraluksuznih hotela od 5*. Za sve one koji su ljubitelji sporta i raznih aktivnosti na plaži, Hurgada im to neće uskratiti. U svakom od hotela postoji animacioni i zanimljiv sportski program koji se odvija svaki dan pod vrelim suncem.

Sam centar Hurgade, turiste mami svojom raznolikom ponudom restorana, barova, klubova, kafana, kao i brojnim karakterističnim prodavnicama. U Hurgadi se nalazi i veliki broj diskoteka koje će zadovoljiti svačiji ukus.

Hurgada Nova godina 2022 - zanimljive aktivnosti

Hurgada ima razne aktivnosti za one koji uživaju u moru i plaži. Aktivnosti uključuju ronjenje, ronjenje, jedrenje na dasci, parasailing i jetski. Takođe možete voziti stakleni čamac (čamac sa staklenim dnom) gde možete videti neverovatne koralne grebene i podvodni svet.

Glavni razlog za posetu Hurgadi je Crveno more koje je izvrsno za ronjenje. Možete videti neverovatne koralne grebene i stotine vrsta tropskih riba na samo 10 m od plaže. Naravno sa Vama idu profesionalni ronioci koji izvrsno poznaju morski sveti i sjajno se snalaze sa početnicima.

Ukoliko Vas zanima pustinjska avantura, možete da se vozite quadovima, motociklima ili specijalnim automobilima za pustinju. Hurgada je idealna tačka za autobuska putovanja do Kaira i Luksora. Put između Hurgade i Luksora traje oko 3,5 sata. put između Hurgade i Kaira traje oko 6 sati.

Hurgada 2022 aranžmani - Izaberi i rezerviši!

Uz turističku agenciju Lider Travel Hurgada aranžmani nude sve što vam je potrebno. Na vama je samo da okupite ekipu, povedete voljenu osobu ili porodicu i spermite za put. Pogledajte koji hoteli u Hurgadi se nalaze u našoj ponudi, i odaberete onaj po svojoj meri!

Doček Nove godine u gradu kao što je Hurgada, praznici će vam proteći u uživanju, odmoru i smehu. Rezervišite svoje putovanje i spremite se za Hurgada Novu godinu koji ćete sigurno prepričavati. Pridružite nam se u novogišnju avanturi i otkrijte čari koje nudi zemlja faraona - Egipat.

Plan puta
Način plaćanja i prijave
Cena obuhvata/ne obuhvata
Izleti