1/5
Još 3 osoba gleda ovo putovanje.
Napomena

Hurgada Nova godina 2023 - pogledajte našu ponudu aranžmana za putovanje u Egipat i po najpovoljnijim cenama uživajte u čarima Crvenog mora.

POKLON: Za svaki uplaćen aranžman za Hurgadu od nas dobijate gratis 2 noćenja u Lider rafting kampovima (sezona  2023)

PREPORUČUJEMO KUPOVINU PAKETA PUTNOG OSIGURANJA KOJI UKLJUČUJE I OSIGURANJE OD OTKAZA PUTOVANJA. 

Od 24.06.2021. za ulazak u Egipat nije potreban negativan PCR test za sve revakcinisane putnike svim vakcinama odobrenim od strane SZO, uz uslov da je od revakcinacije prošlo minimum 14 dana uz priloženu Potvrdu o vakcinaciji ili Zeleni digitalni sertifikat.

*Za decu do 6 godina starosti nije potreban negativan PCR test.

*Za decu stariju od 6 godina, kao i za sve putnike koji nisu vakcinisani neophodan je negativan PCR test koji ne sme biti stariji od od 72h.

Za državljane Republike Srbije je potrebna viza za Egipat, cena je 25 $ i kupuje se na aerodromu u Hurgadi prilikom sletanja. Ukoliko želite možete samostalno aplicirati za vizu u ambasadi Republike Egipta u Beogradu. Cena u ambasadi iznosi 10 $ i na vizu se čeka 2 nedelje.

 

PROVERITE VAŽNOST PASOŠA! MINIMALAN ROK VAŽENJA PASOŠA ZA ULAZAK U EGIPAT IZNOSI 6 MESECI OD DATUMA ZAVRŠETKA PUTOVANJA. 

Svi strani državljani koji koriste usluge naše agencija su u obavezi da se raspitaju o viznom režimu Egipta kao i da u pasošu sa kojim izlaze iz Srbije imaju ulazni pečat na teritoriju Srbije. Putnici koji poseduju putnu ispravu BiH moraju sami vizirati svoj pasoš u ambasadi Egipta u Sarajevu, u protivnom njihovo putovanje neće moći da se realizuje. Nosioci pasoša BiH mogu prilikom ulaska u zemlju dobiti dodatni pečat u svoj pasoš i u toj situaciji su dužni da isto prijave vodiču prilikom info sastanka.

Svi putnici sa pasošem BiH koji dobiju dodatni pečat moraju se javiti kancelariji turističke policije radi procedualne aktivnosti registrovanja boravka u Egiptu. U slučaju da se putnici ne jave kancelariji turističke policije rizikuju plaćanja kazne prilikom izlaska iz zemlje.

Odgovore na pitanja koja nam putnici često postavljaju možete pogledati ovde: ČESTA PITANJA.
 
Cena obuhvata/ne obuhvata
Način plaćanja i prijave
Plan puta
Izleti
Sve naše novogodišnje aranžmane možete pogledati na sledećem linku: NOVA GODINA 2023
 

Zašto sa nama u Hurgadu?

 
BEZBEDNOST NA DESTINACIJI
✔ Svaki hotel ima privatno obezbeđenje
✔ U svakom hotelu se nalaze pripadnici vladinih bezbednostnih službi
✔ U kompleks hotela mogu da uđu isključivo gosti hotela i zaposleni u hotelu
 
COVID FREE
✔ Svi zaposleni i gosti hotela imaju negativan PCR test ili su vakcinisani
✔ Sredstva za dezinfekciju se nalaze na velikom broju lokacija u hotelima
✔ Svakodnevna temeljna dezinfekcija svih zajedničkih prostorija (u kasnim večernjim časovima)
✔ Svakodnevna temeljna dezinfekcija svih ležaljki i objekata na plaži (u kasnim večernjim časovima)
✔ Svakodnevna temeljna dezinfekcija alkoholom svih soba (prilikom spremanja sobe)
✔ Sva posteljina i peširi se peru na najvišim temperaturama
✔ Sav pribor za ručavanje se pere na najvišim temperaturama
 
TRANSFERI I PRTLJAG
✔ Mogućnost organizovanja transfera iz Vašeg grada do aerodroma Nikola Tesla
✔ Obezbeđen transfer od aerodroma u Hurgadi do hotela i nazad
✔ U cenu je uključen ručni (7kg) i dodatni prtljag (23kg)
 
HOTELI
✔ All inclusive usluga u svim hotelima
✔ Velika ponuda hotela
✔ Hoteli sa gratis boravkom za decu
✔ Hoteli za boravak isključivo odraslih
✔ Higijena na visokom nivou
✔ Minimum jedan bazen u kome se greje voda
✔ GRATIS flaširana voda u sobama svaki dan
✔ GRATIS peškiri za plažu svaki dan (90% hotela u našoj ponudi)
✔ Besplatne ležaljke i suncobrani
✔ Svaki hotel ima svoju privatnu plažu
✔ Veliki broj barova sa besplatnim alkoholnim i bezalkoholnim pićem tokom celog dana
✔ Bogat i zanimljiv (besplatan) animacioni program za decu i odrasle
✔ Menjačnica u vidu aparata (90% hotela u našoj ponudi)
✔ Besplatan WI-FI (na recepciji hotela)
✔ Besplatno korišćenje sefa u svakoj sobi (90% hotela u našoj ponudi)
 
TERMINI
✔ Polasci skoro svakog dana
 
POKLONI
✔ 2 noćenja gratis u našim rafting kampovima
 
PLAĆANJE
✔ Plaćanje na rate bez kamate, na 9 mesečnih rata.

Hurgada Nova godina

Opis destinacije

Hurgada Nova godina 2023 (Hurgada) - Hurgada je definitivno, uz Sharm el Sheik najpoznatije turističko mesto u Egiptu i destinacije koje najviše privlači strane turiste. Hurgadu krasi dugačka obala od preko 60 km, na kojoj su načičkani mnogi luksuzni hoteli, koji će sigurno zadovoljiti sve vaše potrebe. Neka novogodišnje putovanje u Hurgadu 2023 bude odmor koji ste toliko dugo čekali!

Crveno more koje je na iznenađenje mnogih turista, koji prvi put posete Hurgadu, toplo i neverovatno čisto, poseduje zaista veliko podvodno blago i više nego raznovrstan morski svet.

Hurgada je sjajna početna tačka za izlete, kao što je obilazak drevnog Egipta (Luxor i piramide u Kairu), ronjenje u Crvenom moru, krstarenje do Rajskog ostrva, ali naravno i šoping i cenkanje sa lokalnim stanovništvom koje je u Egiptu nezaobilazno. Hurgada Nova godina 2023 prestavlja defintivno pravu destinacija za odmor i doček Nove godine o kojoj ste oduvek maštali

 

Hurgada Egipat - najpoznatije letovalište zemlje faraona

Prva asocijacija na Egipat su sigurno piramide, faraoni i pustinja, ali ova zemlja zaista ima mnogo toga da ponudi. Prelepo Crveno more sa nepreglidno dugim plažama nateraće Vas da poželite da ostanete što duže u ovoj zemlji. Raznoliki morski svet mami sve turiste i one koje žele da probaju ronjenje i osete avanturu, pa shodno tim Egipat za njih postaje nezaboravno iskustvo.

Egipat je savršena destinacija tokom cele godine. Temperature u Hurgadi govore da je u vreme dočeka temeratura između 23℃- 25℃. Naravno većina hotela dogreva bazene, a uz najbolje koktele i toplo vreme uživaćete u poslednjim danima ove godine. Otkrijte već ove godine jedinstveni i neponovljivi Egipat i poverite svoj novogdišnji odmor gostoljubljivim Egipćanima.

O Hurgadi se počelo pričati tek krajem 20. veka kada je Egipat saznao za njene potencijale. Ovaj prelepi grad osnovan je u 20. veku. Počelo je kao ribarsko selo, ali je 1980. godine postalo vodeće obalno odmaralište na Crvenom moru. Ime je stekao po biljci koja je nekada prirodno rasla u davnim vremenima. Grad se razivio u nekoliko pravaca i stvorio nekoliko turističkih zona. Hurgada je postala veoma poznata u svetu i putem ove destinacije Egipat je ucrtao svoje mesto na turističkoj mapi sveta. 

Hurgada Nova godina 2023 - odmor u prekrasnom ambijentu

Pored prelepe peščane plaže, nikli su velelepni hotelski kompleksi. Hurgada može da se podiči sa mnoštvom luksuznih i ultraluksuznih hotela od 5*. Za sve one koji su ljubitelji sporta i raznih aktivnosti na plaži, Hurgada im to neće uskratiti. U svakom od hotela postoji animacioni i zanimljiv sportski program koji se odvija svaki dan pod vrelim suncem.

Sam centar Hurgade, turiste mami svojom raznolikom ponudom restorana, barova, klubova, kafana, kao i brojnim karakterističnim prodavnicama. U Hurgadi se nalazi i veliki broj diskoteka koje će zadovoljiti svačiji ukus.

Hurgada Nova godina 2023 - zanimljive aktivnosti

Hurgada ima razne aktivnosti za one koji uživaju u moru i plaži. Aktivnosti uključuju ronjenje, ronjenje, jedrenje na dasci, parasailing i jetski. Takođe možete voziti stakleni čamac (čamac sa staklenim dnom) gde možete videti neverovatne koralne grebene i podvodni svet. Glavni razlog za putovanje u Hurgadu je Crveno more koje je izvrsno za ronjenje. Možete videti neverovatne koralne grebene i stotine vrsta tropskih riba na samo 10 m od plaže. Naravno sa Vama idu profesionalni ronioci koji izvrsno poznaju morski sveti i sjajno se snalaze sa početnicima. Ukoliko Vas zanima pustinjska avantura, možete da se vozite quadovima, motociklima ili specijalnim automobilima za pustinju. Hurgada je idealna tačka za autobuska putovanja do Kaira i Luksora. Put između Hurgade i Luksora traje oko 3,5 sata. put između Hurgade i Kaira traje oko 6 sati.

Hurgada 2023 aranžmani - Izaberi i rezerviši!

Uz turističku agenciju Lider Travel Hurgada aranžmani nude sve što vam je potrebno. Na vama je samo da okupite ekipu, povedete voljenu osobu ili porodicu i spermite za put. Pogledajte koji hoteli u Hurgadi se nalaze u našoj ponudi, i odaberete onaj po svojoj meri!

Doček Nove godine u gradu kao što je Hurgada, praznici će vam proteći u uživanju, odmoru i smehu. Rezervišite svoje putovanje i spremite se za Hurgada Novu godinu koji ćete sigurno prepričavati. Pridružite nam se u novogišnju avanturi i otkrijte čari koje nudi zemlja faraona - Egipat.