O Smeštaju

Insula Resort & Spa | Alanja

Lokacija Insula Resort & Spa: 
Hotel se nalazi na 110 km od aerodroma u Antaliji, 13 km od centra Alanje u oblasti Konakli na samoj obali mora. Hotel je izgrađen 1990. godine, a renoviran 2013. godine i prostire se na površini od 20.000 m².

Plaža: 
Sopstvena peščano-šljunkovita. Ležaljke, suncobrani, peškiri i bar na plaži su besplatni za goste hotela.

Sobe: 
Hotel se sastoji iz jedne šestospratne zgrade i raspolaže sa 199 standardnih soba (max 3 osobe, 20 m²), 2 standardne sobe za osobe sa posebnim potrebama (max 3 osobe, 20 m²) i 95 jednosobnih porodičnih jedinica (max 4 osobe, 25 m²). Svaka soba ima: kupatilo, fen za sušenje kose, individualni klima uređaj, balkon, TV, telefon, sef (besplatno), mini bar (voda i sokovi besplatno).

Hotelski sadržaj:
Glavni i a’la carte restoran (internacionalni - jednom u toku boravka besplatno uz rezervaciju), 4 bara, 2 sale za konferencije (100-300 osoba), besplatan wi-fi u lobiju, unutrašnji bazen, 2 spoljašnja bazena, 3 vodena tobogana, tursko kupatilo, sauna, teretana, košarka, stoni tenis, teniski teren, odbojka na pesku, pikado, animacija, diskoteka, dečije igralište, dečiji meni, dečiji klub (4-12 godina), dečiji bazen. Plaća se: doktor, frizer, dadilja, masaža, spa centar, bilijar, iznajmljivanje teniskih rekvizita, osvetljavanje teniskog terena, motorni sportovi na vodi, usluga pranja veša i hemijskog čišćenja.

Način služenja obroka:
Švedski sto

Alanja 2021 - krenite sa nama ovo leto i posetite po mnogima najlepše tursko letovalište na egejskom moru - Alanju.

POKLON: Za svaki uplaćen aranžman za Alanju od nas dobijate gratis 2 noćenja u Lider rafting kampovima (sezona  2021)

PROVERITE VAŽNOST PASOŠA! MINIMALAN ROK VAŽENJA PASOŠA ZA ULAZAK U TURSKU IZNOSI 6 MESECI OD DATUMA ZAVRŠETKA PUTOVANJA. 

Svi strani državljani koji koriste usluge naše agencija su u obavezi da se raspitaju o viznom režimu Turske, kao i da u pasošu sa kojim izlaze iz Srbije imaju ulazni pečat na teritoriju republike Srbije.

USLOVI ULASKA U TURSKU:
  • Državljani Srbije mogu da uđu na teritoriju Turske bez obaveze karantina ili testiranja pod uslovom da poseduju potvrdu o vakcinaciji, izdatu od strane nadležnog organa R. Srbije.
  • Lica koja su preležala COVID-19, mogu da uđu u Tursku sa potvrdom o imunitetu izdatom od strane nadležnog organa Srbije.
  • Lica koja nisu preležala COVID-19 (odnosno nemaju potvrdu imunitetu izdatu od strane nadležnog organa Srbije) i nisu vakcinisana - moraju imati PCR test, ne stariji od 72 sata. 
  • Lica do 18 godina starosti mogu da uđu u Tursku u pratnji odraslog člana porodice koji poseduje potvrdu o vakcinaciji, u suprotnom je potreban PCR test za decu stariju od 5,99 godina.
   

Slični aranžmani za Leto 2021:

Hurgada 2021
Antalija 2021
Belek 2021
Kemer 2021
Side 2021
Bodrum 2021
Kušadasi 2021
Fetije 2021
Marmaris 2021
Dubai 2021
 
Ponudu svih aranžmana za letovanje u Turskoj možete pogledati ovde:
Turska letovanje 2021
Plan puta

1 . dan

Sastanak putnika na aerodromu „Nikola Tesla“ kod šaltera Big Blue dva sata pre leta; Čarter let na relaciji Beograd - Antalija. Sletanje u Antaliju. Transfer do izabranog hotel

2. – 7. 10. 11. 14. dan

Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za fakultativne izlete i individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenje.

8. 11. 12. 15. dan

Napuštanje soba prema hotelskim pravilima (do 12h). Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Transfer do aerodroma. Čarter let na relaciji Antalija – Beograd. Dolazak u Beograd. KRAJ PROGRAMA.

Način plaćanja i prijave
Cena obuhvata/ne obuhvata
Izleti