1/5
Svi polasci
Decembar
Smeštaj Tip smeštaja29.12. - 03.01
ISTANBUL: HOTEL MATIAT 3* 1/3 sa doručkom
1/2 sa doručkom
Smeštaj Tip smeštaja29.12. - 03.01
ISTANBUL: HOTEL GRAND ONS HOTEL 3* 1/3 sa doručkom
1/2 sa doručkom
Smeštaj Tip smeštaja29.12. - 03.01
ISTANBUL: HOTEL KLAS 4* 1/3 sa doručkom
1/2 sa doručkom
Smeštaj Tip smeštaja29.12. - 03.01
ISTANBUL: HOTEL GRAND LALELI 3* 1/3 sa doručkom
1/2 sa doručkom
Smeštaj Tip smeštaja29.12. - 03.01
ISTANBUL: HOTEL SOUGUT 4* 1/3 sa doručkom
1/2 sa doručkom
Smeštaj Tip smeštaja29.12. - 03.01
ISTANBUL: HOTEL MATIAT 3* 1/3 sa doručkom
1/2 sa doručkom
Smeštaj Tip smeštaja29.12. - 03.01
ISTANBUL: HOTEL GRAND ONS HOTEL 3* 1/3 sa doručkom
1/2 sa doručkom
Smeštaj Tip smeštaja29.12. - 03.01
ISTANBUL: HOTEL KLAS 4* 1/3 sa doručkom
1/2 sa doručkom
Smeštaj Tip smeštaja29.12. - 03.01
ISTANBUL: HOTEL GRAND LALELI 3* 1/3 sa doručkom
1/2 sa doručkom
Smeštaj Tip smeštaja29.12. - 03.01
ISTANBUL: HOTEL SOUGUT 4* 1/3 sa doručkom
1/2 sa doručkom
Još 4 osoba gleda ovo putovanje.
Napomena

Istanbul Nova godina 2023 - Najbolji način da ispratite staru i dočekate novu godinu jeste novogodišnja noć u najvećem gradu Turske Istanbulu.

Ostale aranžmane za Istanbul možete pogledati na sledećim linkovima:
Istanbul autobusom (3 noćenja)
Istanbul avionom (3 i 4 noćenja)
 
Sve naše novogodišnje aranžmane možete pogledati na sledećem linku: NOVA GODINA 2023
 
VAŽNO:
 • Plaćanje svih naših aranžmana vrši se u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije (NBS) na dan uplate.
 • Navedene cene iz tabele se odnose na PAKET ARANŽMAN (100% hotelski smeštaj sa doručkom i prevozom) za polazak iz Beograda.
 • DOPLATA ZA TRANSFER IZ NOVOG SADA – 10€  (minimum 4 putnika)
 • Online rezervacije i prijave su besplatne.
 • Ne postoji mogućnost umanjenja za sopstveni prevoz
 • PROVERITE VAŽNOST PASOŠA! Minimalan rok važenja pasoša za ulazak u Tursku iznosi 6 meseci od datuma završetka putovanja.
 • Putnici koji ne poseduju putne isprave Republike Srbije dužni su da se upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju.
PRODAJNO MESTO:
 • Novi Sad, Danila Kiša 11, 021 544 444, 064 00 293 70
USLOVI ULASKA U TURSKU:
 • Državljani Srbije mogu da uđu na teritoriju Turske bez obaveze karantina ili testiranja pod uslovom da poseduju potvrdu o vakcinaciji, izdatu od strane nadležnog organa R. Srbije.
 • Lica koja su preležala COVID-19, mogu da uđu u Tursku sa potvrdom o imunitetu izdatom od strane nadležnog organa Srbije.
 • Lica koja nisu preležala COVID-19 (odnosno nemaju potvrdu imunitetu izdatu od strane nadležnog organa Srbije) i nisu vakcinisana - moraju imati PCR test, ne stariji od 72 sata ili negativan rezultat brzog antigenskog testa uređen 48 sati pre ulaska u zemlju.
 • Lica do 18 godina starosti mogu da uđu u Tursku u pratnji odraslog člana porodice koji poseduje potvrdu o vakcinaciji, u suprotnom je potreban PCR test.
 • U roku od 72 sata pre dolaska u Tursku neophodno je elektronski se registrovati putem sledećeg linka: https://register.health.gov.tr/ . Tokom registracije se dodeljuje takozvani HES KOD koji predstavlja elektronski vid praćenja zdravstvenog stanja putnika. Neophodan je za ulazak u sve tržne centre, restorane, državne ustanove i druge objekte. Svi putnici su dužni da pri ulasku u Tursku pokažu isti u štampanoj ili elektronskoj formi.
Cena obuhvata/ne obuhvata
Način plaćanja i prijave
Plan puta
Izleti

Istanbul Nova godina 2023

Opis destinacije:

Istanbul Nova godina 2023 - Najbolji način da ispratite staru i dočekate novu godinu jeste novogodišnja noć u Istanbulu, gradu koji upravo spaja staro i novo, istok i zapad, orijent i Evropu. Uz neke od najpoznatijih svetskih znamenitosti, turske specijalitete, vatromet iznad Bosfora, i turističku agenciju Lider Travel, doček Nove godine u Istanbulu ćete sigurno pamtiti, i prepričavati!

Aranžmani za Istanbul za doček Nove godine 2023. koje smo pripremili za vas podrazumevaju obilaske najatraktivnijih delova ovog grada, odličnu organizaciju i uvek rapoložene vodiče koji su tu da vas upoznaju sa misterioznim Istanbulom.

Na samom vrhu stranice možete videti koji hoteli u Istanbulu se nalaze u našoj ponudi, kao i cene naših aranžmana, i rezervisati doček Nove godine u Istanbulu 2023. za sebe i svoju ekipu!

Kliktanjem na naziv smeštaja možete pogledati informacije i slike odabranog smeštaja i prema tome izabrati željeno Istanbul putovanje za sebe, porodicu ili društvo. Takođe, u nastavku možete naći mnoštvo zanimljivosti o Istanbulu, a tu je i lista svih potencijalnih izleta.

Istanbul Nova godina 2023 - obilazak grada koji spaja dva kontinenta

Putovanje u najnaseljeniji grad Turske nalazi se na listi želja svih ljubitelja putovanja, i onih koji žele da osete atmosferu koju nudi jedan od najšarenijih i najživljih gradova. Upravo zbog toga ne čudi što je doček Nove godine u Istanbulu izbor mnogih turista.

Šta videti u Istanbulu, je jedno od najčešćih pitanja o ovom gradu. Gradu koji je istorijski dragulj na dva kontinenta, spoj istoka i zapada, Evrope i Azije, mestu koji nikada ne prestaje da oduševljava svojom raskošnom kulturnom ostavštinom. Uobličile su ga četiri snažne civilizacije: grčka, rimska, vizantijska i  osmanlijska.

Kroz istoriju je nosio različita imena: Bizantion, Novi Rim, Konstantinopolj, Carigrad i Istanbul. Danas je Istanbul velegrad, sa preko 13 miliona stanovnika koji žive i rade na dva kontinenta.

istanbul nova godina

Istanbul Nova godina 2023 - Zbog čega turisti biraju baš Istanbul?

Uz odličan povod za novo putovanje, kao što je Nova godina Istanbul predstavlja pravi izbor. Izbora za novogodišnju noć ima mnogo, pa ponoć možete dočekati u centru Istanbula zajedno sa još nekoliko hiljada stanovnika i turista, uživati u vatrometu iznad Bosfora, a provod u nekom klubu ili restoranu je uvek opcija.

Prednost ako se odlučite za doček Nove godine u Istanbulu leži u tome što zabava nije rezervisana samo za najluđu noć. Celo putovanje provešćete u upoznavanju druge kulture, i obilasku značajnih građevina kao što su Aja Sofija ili Plava džamija.

Najlakši način da produžite svoje putovanje je da delić putovanja ponesete sa sobom. Ukoliko želite da Istanbul donesete u svoj dom, ili da jedan njegov delić poklonite dragoj osobi, mi ćemo vam dati predlog koji su to po nama najlepši pokloni i suveniri iz Istanbula, koji čuvaju duh najpoznatijeg turskog grada.

Moderni Trg Taksim ili kvartovi Bejoglu i Osmanbej će učiniti da se osećate kao u bilo kojoj svetskoj metropoli, dok ćete se šetajući Sultanahmet trgom neizbežno vratiti par stotina ili čak hiljada godina unazad. Novo i staro, Orijent i Evropa, islam i hrišćanstvo - nigde ih nećete naći ovako isprepletene i neraskidivo povezane kao u Istanbulu.

istanbul nova godina

Istanbul Nova Godina 2023 - najbolji aranžmani uz Lider Travel

Odlučili ste se za put u Istanbul? Okupili ste ekipu? Želite da se upoznate sa čarima ovog putovanja na najbolji način, uz obilazak tokom praznične atmosfere i doček Nove godine u Istanbulu? Turistička agencija Lider Travel je pripremila najbolje ponude putovanja, a na vama je samo da izaberete aranžman po svojoj meri!

Aranžmani za Istanbul koje smo pripremili podrazumevaju kombinaciju smeštaja i prevoza, uz najinteresantnije fakultativne izlete. Pogledajte ponudu hotela, rezervišite put u Istanbul i pripremite se za nezaboravni doček. Ukoliko je jedan od vaših omiljenih povoda za slavlje baš Nova godina Istanbul i provod u ovom gradu će ispuniti sva očekivanja!