10 načina kako da izlečite mamurluk u Amsterdamu

Svako od nas jednom doživi “Hangover”. Dajemo vam 10 načina kako da izlečite mamurluk u Amsterdamu, jer u ovom ludom gradu žurka traje 24h. Svakako će biti zanimljivo pričati unucima: “Znaš sine, pre 30 godina u Amsterdamu sam….”.

1. Nastavite sa zabavom

10 načina da izlečiš mamurluk

Ako ne možeš da ih pobediš, pridruži im se. 9 je ujutru a osećate se kao da vas je pregazio tramvaj. Većina barova u gradu se ne otvara do podneva, ali u baru  ’t Smalle - barmeni su zauzeti već od 10 časova, 7 dana u nedelji. S obzirom na trenutno stanje bića u tom trenutku, koktel koji bi vama sigurno odgovarao je – The Walking Dead.

2. Dobar doručak, i najgori mamurluk leči

10 načina da izlečiš mamurluk

Amsterdam sadrži obilje restorana koji rade već od ranog jutra. Većina njih sadrži besplatan WI-FI, a što se tiče ukusa – u Amsterdamu možete naći sve što vam srce  poželi. 

3. Čekirajte se u đakuziju 50 metara iznad zemlje

10 načina da izlečiš mamurluk

Uživajte u pogledu u sobi sa đakuzijem 50 metara iznad neba u jedinstvenom hotelu Faralda Crane Hotel. Iskustvo od kojeg zastaje dah, pogotovo nakon burne noći.

4. Popijte eliksir protiv mamurluka u Hangover centru

10 načina da izlečiš mamurluk

Samo u Amsterdamu postoji Hangover radnja koja ima eliksir za brisanje štete koju ste napravili prethodne noći. Piće koje se zove Reset, srediće i najteže glavobolje, barem tako kažu.

5. Vozite bicikl

amsterdam bicikl

Ideja o kardio treningu za lečenje mamurluka, možda i ne zvuči tako loše. Čak i u takvom stanju, bićete spremni za ludu avanturu i vožnjom kroz ulice Amsterdama. Možda je to najlakši način i da ga obiđete. Verujte nam, svež vazduh će učiniti da se opet osećate kao čovek.

6. Uzmite pivce

heineken amsterdam

Otkrijte proces pravljenja najpoznatijeg piva na svetu, Heineken. Pazite samo, interaktivne izložbe mogu povećati vrtoglavice i mučninu.

7. Prepustite se “Marry Jane”, u kofi šopu

10 načina da izlečiš mamurluk

Hej, ima lekovita svojstva! Nakon nekoliko hitova, neće vam više biti muka.

8. Testirajte svoje veštine preživljavanja u Escape Room

escape room amsterdam

Vi ne možete biti dovoljno mamurni da igrate ovu igru bežanja, gde ćete dobiti visok adrenalin dok sat otkucava i dok vam klaustrofobija uzima maha. Previše uplašeni?

9. Povećajte nizak nivo šećera u krvi čokoladnim kebabom

čokoladni kebab

Mislimo da slika govori više od 1000 reči. Ko je rekao još samo jedna porcija?

10. Prošetajte Red Light District-om

red light amsterdam

Da li pogled zgodnih devojaka može da izleči vaš mamurluk?