Kavos i Zakintos su jedni od glavnih epicentara ludog provoda na Mediteranu – party destinacije u pravom smislu tih reči. Žurke traju od jutra do mraka, i od večeri do svitanja, ili kako neki kažu – „Počinju onda kada stigneš na ostrvo, a završavaju tek kada sa njega odeš“. Iako ove destinacije zvuče kao uzbudljivi raj za ljubitelje letnjih hitova, hladnih koktela, kratkih šotova, vrelog sunca i slanih poljubaca, čak i najveće party manijake među nama, ovaj tempo često sustigne.

Sadržaji koje ostrva nude, dovode do toga da često ostanemo bez novca, a nedostatak sna do toga da nam opada imunitet. Zato često poslednje dane na ovim ostrvima provedemo u krevetu ili kod lekara, bolesni, u totalnoj besparici, ili se preforsiramo i nakon jednog letovanja i godišnjeg odmora, već nam očajnički treba novi.

Kavos i Zakintos

Leto za mlade, Kavos ili Zakintos, previše su dobri događaji da bismo dozvolili da ih ne iskoristimo maksimalno, ili da nam ne ostanu samo u prelepom sećanju. Mnogi kažu da stvari treba prekidati dok su još uvek najlepše, i moramo vam priznati da nas je dugogodišnje iskustvo uverilo u istinitost te konstatacije. Iako smo sezonama unazad želeli što duže da uživamo u letnjim čarima divljih ostrva, odlučili smo da sledimo savete, primere renomiranih turističkih agencija za mlade iz Velike Britanije i oslušnemo potrebe i mogućnosti naših putnika, te da boravak na Zakintosu i Kavosu skratimo sa 10 na 8 dana. 

Prednosti ove izmene su mnogobrojne:

Kavos i Zakintos

Pored toga što ćete od sada, u našoj ponudi moći da birate između više termina nego do sad, sve postaje mnogo ekonomičnije: cene aranžmana biće umanjene za do 40e, manje dana znači i manji džeparac, ili isti džeparac sa kvalitetnijim odmorom, kraći aranžman znači i kraće odsustvo od posla ili drugih obaveza. Štedimo novac, dane i energiju, a ne gubimo ni jednu žurku i ni jedan izlet! I dalje su tu poseta svim najlepšim plažama ovih ostrva, dnevne žurke na plaži, žurke na brodu, kompletan noćni provod sa svim vašim omiljenim tematskim žurkama. Ponuda je od sada kompaktnija i vreme se provodi efektivnije – nema praznog hoda. Tokom nebrojanih dana provedenih na Kavosu i Zakintosu, upoznali smo sve što nude, odabrali ono što je najbolje i rasporedili to na 8 dana. I ne treba da brinete, 8 dana je optimalan period za, pre svega, kvalitetno provedeno vreme na ovim destinacijama, a kvalitet nam je uvek bio bitniji od kvantiteta.

Autor: Olja Bilinović