Kemer hoteli

Prilikom letovanja u Turskoj i Kemeru pored prelepih plaža, putnike najviše interesuju hoteli i smeštaji iz naše ponude. U ovom tekstu potrudićemo se da vam predstavimo koji su to najbolji Kemer hotelisa 5 zvezdica, ali i hoteli koji su nešto manje kategorizacije (4* i 3*) u ovom poznatom turističkom centru.

Najtraženiji Kemer hoteli (Kemer letovanje 2024)

1. Nirvana Dolce Vita 5*

Nirvana Dolce Vita 5* – lokacija

Nirvana Dolce Vita

Nirvana Dolce Vita je udaljena 75 km od aerodroma u Antaliji, a nekih 18 km od cenra Kemera. Nalazi se u malom mestu Tekirova na samoj obali mora. Sagrađen je 2006. a renoviran 2017. godine, zauzima površinu od 163.000 m².

Za letnju sezonu 2018. otvoren je najveći akva park u ovom delu antalijske regije.

Hotel ima sopstveni zaliv dužine 630 metara, a nalazi se u centru Tekirove, u skrivenom raju okruženom borovim šumama, gde se susreću planine Taurus i Sredozemno more.

Sobe:

U glavnoj zgradi ukupno ima 273 deluxe soba, dok u Resort delu ima 382 club standardne sobe, a Club delu se nalaze 382 standardne sobe. U okviru hotela postoje 3 dvospratne vile sa posebnim bazenima (max 9 osoba, 380 m²) i 5 dvospratnih vila sa posebnim bazenima (max 6 osoba, 230 m²). ROH sobe ("run of the house" - znači da poziciju i tip sobe nije moguće birati već ih dodeljuje recepcija po dolasku).

Svaka soba ima: kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fenom, bade mantilom, i papučama, centralni klima uređaj, LCD TV, telefon, mini bar, sef (bez doplate), WiFi (besplatno), maksi bar (voda, bezalkoholna pića, pivo, energetski napici, slatke i slane poslastice-besplatno) i balkon.

Usluga:

Ultra all inclusive

2. Nirvana Mediterranean Excellence 5*

Nirvana Mediterranean Excellence 5* – lokacija

Nirvana Mediterranean Excellence

Nirvana Mediterranean Excellence je udaljen 36 kilometara od aerodroma u Antaliji, 16 kilometara od centra Kemera. Nalazi se u mestu Beldibi i zauzima površinu od 152 000 m2. Otvoren je u maju 2014. godine.

Luksuzni hotelski kompleks sagrađen 2014. godine u svom sastavu ima veliki broj sadržaja za sve tipove gostiju.

Ovaj hotel je smešten između Sredozemnog mora i planine Toros. Veliki broj četinara i zelenila u samom kompleksu će Vam dati osećaj da se nalazite negde na planini i pružiće Vam zaista neponovljiv osećaj.

Sobe:

Hotelski kompleks čine dve trospratne glavne zgrade, 11 manjih zgrada (2 i 3 sprat), 7 dvospratnih i 115 jednospratnih vila u kojima su raspoređene sve sobe. Hotel raspolaže sa: 206 standardnih forest view soba, 54 jednosobnih superior soba, 94 family sobe i 104 jednosobnih cedar houses.

Svaka soba ima: kupatilo sa tuš kabinom, fen, TV, telefon, mini bar (besplatno), besplatan internet, sef (besplatno), centralni klima uređaj, balkon.

Usluga:

Ultra all inclusive

3. Crystal Prestige Elite 5*

Crystal Prestige Elite 5* – lokacija

kemer hoteli

Crystal Prestige Elite  je udaljen 48 km od aerodroma u Antaliji, 8 km od Kemera, u mestu Gojnuk, 200 m od plaže, koja je preko puta. Prostire se na površini od 100.000 m². Počeo je sa radom 2007. a renoviran je 2016. godine.

Moderan hotel sa neobičnim dizajnom prostora i soba. Do plaže se dolazi malim mostićem.

Sobe:

Hotelska zgrada je petospratna i raspolaže sa 412 standardne sobe , 104 dvospratne family sobe, 41 dvosobnom pool family sobom, 18 pool standarnih soba, 22 dvosobna deluxe suite. Sve sobe imaju mini bar (besplatno), telefon, klimu (centralnu ili individualnu), fen, sef (besplatno), TV, WiFi (besplatno).

Usluga:

Ultra all inclusive

4. Fame Residence Goynuk 4*

Fame Residence Goynuk 4* – lokacija

kemer hoteli Fame Residence Goynuk

Fame Residence Goynuk nalazi se u mestu Gojnuk. Udaljen je 40 km od aerodroma u Antaliji, a od centra Kemera 10 km. Izgrađen je 1998. godine, a poslednji put renoviran 2014. god. Prostire se na površini od 18.000 m2.

Hotel ima veoma lep enterijer i eksterijer. Okružen je zelenilom i prirodnim ambijentom. Preporuka je za sve tipove gostiju.

Sobe:

Hotel raspolaže sa ukupno 257 soba, od toga je 235 standardnih soba i 22 Family sobe. Sve sobe imaju: kupatilo sa kadom/tuš kabinom, fen za sušenje kose, sat TV, centralni klima uređaj, direktnu telefonsku liniju, sef (besplatno), mini bar (voda besplatno), balkon. Sobe imaju pogled na baštu, bazen ili planinu.

Usluga:

All inclusive

Najbolji Kemer hoteli sa 4 zvezdice

5. Sirius Hotel Kemer 4*

Sirius Hotel Kemer 4* – lokacija

SIRIUS KEMER HOTELI

Sirius Hotel se nalazi u mestu Tekirova na 120m od sopstvene plaže. Od aerodroma u Antaliji udaljen je 75 km, a 15 km od centra Kemera. Hotel je otvoren 1992. godine a renoviran 2012. godine i nalazi se na površini od 6.500 m2.

Ovo je mali i udoban hotel. Preporuka za porodice i putnike koji žele miran odmor.

Sobe:

Sastoji se od glavne zgrade i aneksa. U glavnoj zgradi se nalaze 54 standardne sobe dok se u aneksu nalazi 10 standardnih soba.
Svaka soba ima: fen za sušenje kose, individualni klima uređaj, TV, WiFi (plaća se), telefon, mini bar (voda - besplatno), sef (plaća se), balkon ili terasa.

Usluga:

All inclusive

6. Ambassador Plaza Hotel Kemer 4*

Ambassador Plaza Hotel Kemer 4* – lokacija

kemer hoteli sa 4 zvezdice

Ambassador Plaza Hotel je udaljen 55 km od aerodroma u Antaliji. Nalazi se u centru Kemera, na šetalištu. Otvoren je 1990. godine, renoviran 2007. godine i prostire se na površini od 22.500 m².

U pitanju je gradski hotel i preporuka je za parove i mlade putnike.

Sobe:

Sastoji se od tri trospratne, dve četvorospratne i park zgrade. Hotel ima 201 standardnu sobu. Svaka soba ima televizor, telefon, centralni klima uređaj, mini bar (plaća se), sef (plaća se), WiFi (plaća se).

Usluga:

All inclusive

7. Maya World Imperial Hotel 4*

Maya World Imperial Hotel 4* – lokacija

Maya World Imperial Hotel

Maya World Imperial Hotel je pozicioniran na obali mora u mestu Beldibi. Udaljen je 45 km od aerodroma u Antaliji i 15 km od centra Kemera. Počeo je sa radom 2004. godine. Zauzima površinu od 14.000 m2.

Hotel se nalazi na obali mora. Definitivno pravi izbor za opuštajući odmor.

Sobe:

Četvorospratna hotelska zgrada raspolaže sa 75 standardnih soba. Sve sobe imaju: direktnu telefonsku liniju, TV, mini bar (voda po dolasku besplatno), sef (plaća se), individualni klima uređaj, fen za sušenje kose, WiFi (uz doplatu) , balkon (ne u svim sobama).

Usluga:

All inclusive

Kemer hoteli sa 5 zvezdica

8. Amara Premier Palace 5*

Amara Premier Palace 5* – lokacija

Amara Premier Palace

Amara Premier Palace je pozicioniran u mestu Beldibi. Od centra Kemera udaljen je 18 km, a od aerodroma u Antaliji 40 km. Otvoren je 2014. godine, zauzima površinu od 90.000 m2.

Nov, luksuzan hotel sa velikim brojem sadržaja. Topla preporuka za sve tipove gostiju.

Sobe:

Hotel čini jedna 3-ospratna zgrada i 6 vila. Ima 291 deluxe soba, 30 deluxe large room, 41 family duplex sobu, 14 executive suite, 6 garden suite, 12 romance suite, 34 duplex suite. Sve sobe imaju centralni klima uređaj, sef (besplatno), TV, besplatan internet wi-fi, mini bar (besplatno), telefon, balkon.

Usluga:

Ultra all inclusive

9. Mirada Del Mar Hotel 5*

Mirada Del Mar Hotel 5* – lokacija

kemer hoteli sa 5 zvezdica

Mirada Del Mar Hotel se nalazi na 45 km od aerodroma u Antaliji, 9 km od Kemera, u oblasti Goynuk na samoj obali mora. Sagrađen je 1990. godine a renoviran 2018. godine i obuhvata površinu od 100.000 m2.

Kompaktan luksuzan hotelski kompleks sa lepom plažom i velikim brojem sadržaja za sve tipove gostiju.

Sobe:

Hotel se sastoji od šestospratne glavne zgrade i trospratnog Anex dela. Ukupno sadrži 518 comfort standard sobe, ima 4 sobe namenjene osobama sa posebnim potrebama, 12 dvosobnih porodičnih soba, 4 dvosobna apartmana), 110 garden chalet land view sobe i 4 dvosobna King apartmana.

Svaka soba ima: kupatilo, fen za sušenje kose, bade mantil i papuče, centralni klima uređaj, SAT TV, telefon, mini bar (opremljen besplatnim bezalkoholnim pićima prilikom dolaska, a voda se dopunjuje svakodnevno), sef (besplatno), balkon, room servis (dodatno se plaća).

Usluga:

Ultra all inclusive

10. Rixos Premium Tekirova 5*

Rixos Premium Tekirova 5* – lokacija

kemer hoteli

Rixos Premium Tekirova je udaljen 73 kilometra od aerodroma u Antaliji. Nalazi se oko 20 kilometara od centra Kemera, u mestu Tekirova, na samoj obali mora. Sagrađen je 2002. godine, poslednji put renoviran 2014. i promenjen mu je koncept. Zauzima površinu od 186.000 m2.

Odlikuje ga vrhunska usluga i lepa plaža sa plavom zastavom. Preporuka za sve tipove gostiju.

Sobe:

Hotel ma glavnu zgradu koja se sastoji od A i B bloka, kao i bungalova.
A bloku ima 144 deluxe soba, 16 dvosobnih family soba. B bloku hotela ima 338 standardnih soba i 14 dvosobnih family suite soba.
U garden delu se nalazi 40 pool suite, 94 dvosobnih family garden suite, 100 dvospratnih pool villa. Sve sobe imaju centralnu klima (u glavnoj zgradi), individualni klima uređaj (u bungalovima), telefon, sef (besplatno), televizor, mini bar (besplatno), balkon, bežični internet, room servis (dodatno se plaća).

Usluga:

Ultra all inclusive

11. Gural Premer Tekirova 5*

Gural Premer Tekirova 5* – lokacija

Gural Premer Tekirova Kemer hoteli

Gural Premer Tekirova se nalazi u mestu Tekirova, 17 km o centra Kemera. Od aerodroma u Antaliji se nalazi na oko 75km. Hotelski kompleks ima sopstvenu plažu i zauzima površinu od 200.000 m2. Sagrađen je u tradicionalnom turskom stilu 2010. godine. Plaža je peščano-šljunkovita. Ležaljke, suncobrani, peškiri i bar na plaži su besplatni za goste hotela.

Hotel ima jedan od najvećih akva parkova u Kemeru, kao i veliku regiju sa mnogo sadržaja za sve kategorije gostiju.

Sobe:

Hotelski kompleks čine 24 dvospratnice i trospratnice. Sobe se dele na: 244 deluxe sobe, 148 dvosobnih deluxe family soba, 32 dvosobne deluxe superior family sobe. Određeni broj vila se nalazi oko bazena tako da gosti imaju direktan pristup bazenu.

U ovom delu smeštene su deluxe pool sobe kojih ima 167, 73 dvosobnih deluxe family soba. Svaka soba ima: kupatilo, fen za sušenje kose, centralni klima uređaj, sef (besplatno), telefon, televizor, mini bar (besplatno), balkon.

Usluga:

Ultra all inclusive