1/5
Još 4 osoba gleda ovo putovanje.
Napomena

Kemer 2022 Turska - posetite ovo letovalište na Sredozemnom moru, koji je pun pogodak za porodično letovanje sa decom.

POKLON: Za svaki uplaćen aranžman za ovu destinaciju od nas dobijate gratis 2 noćenja u Lider rafting kampovima (sezona  2022)

PROVERITE VAŽNOST PASOŠA! MINIMALAN ROK VAŽENJA PASOŠA ZA ULAZAK U TURSKU IZNOSI 6 MESECI OD DATUMA ZAVRŠETKA PUTOVANJA. 

PREPORUČUJEMO KUPOVINU PAKETA PUTNOG OSIGURANJA KOJI UKLJUČUJE I OSIGURANJE OD OTKAZA PUTOVANJA. 

Svi strani državljani koji koriste usluge naše agencija su u obavezi da se raspitaju o viznom režimu Turske, kao i da u pasošu sa kojim izlaze iz Srbije imaju ulazni pečat na teritoriju republike Srbije.

USLOVI ULASKA U TURSKU:
  • Državljani Srbije mogu da uđu na teritoriju Turske bez obaveze karantina ili testiranja pod uslovom da poseduju potvrdu o vakcinaciji, izdatu od strane nadležnog organa R. Srbije.
  • Lica koja su preležala COVID-19, mogu da uđu u Tursku sa potvrdom o imunitetu izdatom od strane nadležnog organa Srbije.
  • Lica koja nisu preležala COVID-19 (odnosno nemaju potvrdu imunitetu izdatu od strane nadležnog organa Srbije) i nisu vakcinisana - moraju imati PCR test, ne stariji od 72 sata ili negativan rezultat brzog antigenskog testa uređen 48 sati pre ulaska u zemlju. 
  • Lica do 18 godina starosti mogu da uđu u Tursku u pratnji odraslog člana porodice koji poseduje potvrdu o vakcinaciji.
  • U roku od 72 sata pre dolaska u Tursku neophodno je elektronski se registrovati putem sledećeg linka: https://register.health.gov.tr/ . Tokom registracije se dodeljuje takozvani HES KOD koji predstavlja elektronski vid praćenja zdravstvenog stanja putnika. Neophodan je za ulazak u sve tržne centre, restorane, državne ustanove i druge objekte. Svi putnici su dužni da pri ulasku u Tursku pokažu isti u štampanoj ili elektronskoj formi.
Cena obuhvata/ne obuhvata
Način plaćanja i prijave
Plan puta

Kemer 2022

Opis destinacije:

Kemer 2022 - posetite ovo letovalište na Sredozemnom moru, koji je pun pogodak za porodično letovanje sa decom.

Na samom vrhu stranice možete pogledati cenovnike, dok se na dnu nalazi slike i opisi smeštaja za aranžmane - letovanje Kemer 2022.

Klikom na sliku smeštaja možeš pogledati informacije i fotografije odabranog smeštaja, i prema tome izabrati željeno Kemer letovanje za sebe i odabrano društvo. Ono što je sigurno je to da će Kemer i Turska letovanje 2022. godine, uz Lider Travel aranžmane, biti nezaboravno iskustvo!

Kemer leto 2022 - idealna destinacija za odmor

Kemer je prelepo i živo turističko odmaralište u kojem turisti mogu naći mnoštvo zabave i sjajnih dnevnih aktivnosti. Kemer obiluje peščanim plažama i mnogim prirodnim lepotama.

Kemer ima čak 46 km prelepe obale. Kombinacija kristalno čistog mora i zelenog okruženja sa šumama čine ovo odmaralište idealnom destinacijom na Mediteranu za uživanje i odmor.

Kemer 2022 - noćni život

Što se tiče noćnog života u Kemeru on je veoma lepo organizovan, kako bi turisti mogli da uživaju u kemerskim noćima i intenzivnim aktivnostima noćnog života u popularnim barovima, diskotekama i noćnim klubovima.

Sjajni noćni život i zabavne aktivnosti u Kemeru odvijaju se u samom centru grada. Klub "Inferno", "Aura" i "Moonlight Burlesque" su neki od najpopularnijih klubova u Kemeru.

Kemer 2022- peščane plaže

Ovo letovalište nudi mnoštvo peščanih plaža koje imaju oznaku za čistoću mora plavu zastavicu. Predivne plaže u Kemeru krase obalu ovog jedinstvenog primorskog grada na turskoj rivijeri, a cela obala Kemera sastoji se od nekoliko plaža različitih veličina. Turisti u Kemeru takođe mogu pronaći razne dodatne aktivnosti poput različitih sportova na vodi, kao što su parasailing, jet-ski, vožnja bananom, ronjenje sa bocom...

Da li možete da zamislite tirkiznu boju mora, nasuprot belom pesku i bujnim zelenim šumama čempresa. To je ono što vas očekuje na plažama u celoj Antalijskoj regiji, koje su autentični deo mediteranske obale južnog dela Turske. Plaže u antalijskoj regiji su najveći turski magnet za turiste.

Kemer 2022 - najbolji aranžmani uz Lider Travel

Kemer je jedno od onih mesta koja se mogu pohvaliti odličnim odmorom, ali i dobrim noćnim životom. Ovo je definitivno mesto sa koga ćete se vratiti zadovljni i sa mnogo novih priča koje ćete sigurno prepričavati.

Putovanje u Kemer 2022 koje smo pripremili za vas podrazumeva kombinaciju smeštaja, prevoza i transfera na samoj destinaciji. Pogledajte ponudu hotela, rezervišite letovanje u Kemeru i pripremite se za nezaboravnu avanturu.

 

Slični aranžmani za Leto 2022:

Hurgada 2022
Alanja 2022
Antalija 2022
Belek 2022
Side 2022
Bodrum 2022
Kušadasi 2022
Fetije 2022
Marmaris 2022
Dubai 2022
 
Ponudu svih aranžmana za letovanje u Turskoj možete pogledati ovde:
Turska letovanje 2022