Ponuda ističe za:
Dana
Sati
Minuta
Sekundi
Još 2 osoba gleda ovo putovanje.

Kemer 2021 Turska - posetite ovo letovalište na Sredozemnom moru, koji je pun pogodak za porodično letovanje sa decom.

Kemer Turska

CENOVNICI: 

Kemer cenovnik - Maj 2021
Kemer cenovnik - Jun 2021
Kemer cenovnik - Jul 2021
Kemer cenovnik - Avgust 2021
Kemer cenovnik - Septembar 2021
Kemer cenovnik - Oktobar 2021

 

POKLON: Za svaki uplaćen aranžman za Kemer od nas dobijate gratis 2 noćenja u Lider rafting kampovima (sezona  2021)

PROVERITE VAŽNOST PASOŠA! MINIMALAN ROK VAŽENJA PASOŠA ZA ULAZAK U TURSKU IZNOSI 6 MESECI OD DATUMA ZAVRŠETKA PUTOVANJA. 

Svi strani državljani koji koriste usluge naše agencija su u obavezi da se raspitaju o viznom režimu Turske, kao i da u pasošu sa kojim izlaze iz Srbije imaju ulazni pečat na teritoriju republike Srbije.

PRODAJNO MESTO:

  • Novi Sad, Danila Kiša 11, 021 544 444, 064 00 293 70

 

 

Slični aranžmani za Leto 2021:

Hurgada 2021
Kušadasi 2021
Alanja 2021
Antalija 2021
Side 2021
Bodrum 2021
Belek 2021
Dubai 2021

 

Ponudu svih aranžmana za letovanje u Turskoj možete pogledati ovde:
Turska letovanje 2021
Opis destinacije

Kemer 2021

Opis destinacije:

Kemer 2021 - posetite ovo letovalište na Sredozemnom moru, koji je pun pogodak za porodično letovanje sa decom.

Na samom vrhu stranice možete pogledati cenovnike, dok se na dnu nalazi slike i opisi smeštaja za aranžmane - letovanje Kemer 2021.

Klikom na sliku smeštaja možeš pogledati informacije i fotografije odabranog smeštaja, i prema tome izabrati željeno Kemer letovanje za sebe i odabrano društvo. Ono što je sigurno je to da će Kemer i Turska letovanje 2021. godine, uz Lider Travel aranžmane, biti nezaboravno iskustvo!

Kemer leto 2021 - idealna destinacija za odmor

Kemer je prelepo i živo turističko odmaralište u kojem turisti mogu naći mnoštvo zabave i sjajnih dnevnih aktivnosti. Kemer obiluje peščanim plažama i mnogim prirodnim lepotama.

Kemer ima čak 46 km prelepe obale. Kombinacija kristalno čistog mora i zelenog okruženja sa šumama čine ovo odmaralište idealnom destinacijom na Mediteranu za uživanje i odmor.

Kemer 2021 - noćni život

Što se tiče noćnog života u Kemeru on je veoma lepo organizovan, kako bi turisti mogli da uživaju u kemerskim noćima i intenzivnim aktivnostima noćnog života u popularnim barovima, diskotekama i noćnim klubovima.

Sjajni noćni život i zabavne aktivnosti u Kemeru odvijaju se u samom centru grada. Klub "Inferno", "Aura" i "Moonlight Burlesque" su neki od najpopularnijih klubova u Kemeru.

Kemer 2021 - peščane plaže

Ovo letovalište nudi mnoštvo peščanih plaža koje imaju oznaku za čistoću mora plavu zastavicu. Predivne plaže u Kemeru krase obalu ovog jedinstvenog primorskog grada na turskoj rivijeri, a cela obala Kemera sastoji se od nekoliko plaža različitih veličina. Turisti u Kemeru takođe mogu pronaći razne dodatne aktivnosti poput različitih sportova na vodi, kao što su parasailing, jet-ski, vožnja bananom, ronjenje sa bocom...

Kemer 2021 - najbolji aranžmani uz Lider Travel

Kemer je jedno od onih mesta koja se mogu pohvaliti odličnim odmorom, ali i dobrim noćnim životom. Ovo je definitivno mesto sa koga ćete se vratiti zadovljni i sa mnogo novih priča koje ćete sigurno prepričavati.

Putovanje u Kemer 2021 koje smo pripremili za vas podrazumeva kombinaciju smeštaja, prevoza i transfera na samoj destinaciji. Pogledajte ponudu hotela, rezervišite letovanje u Kemeru i pripremite se za nezaboravnu avanturu.

 

Plan puta
Način plaćanja i prijave
Cena obuhvata/ne obuhvata
Izleti