1/5

O Smeštaju

Kilikya Resort Camyuva 5* | Kemer avio

Lokacija Kilikya Resort Camyuva: 

Hotel je udaljen 65 km od aerodroma u Antaliji, 8 km od Kemera, u mestu Gojnuk, na samoj obali mora. Sagrađen je 1992. a renoviran je 2018. godine i zauzima površinu od 21.500 m². Hotel poseduje sopstvenu peščano-šljunkovitu plažu, gde se suncobrani, ležaljke, dušeci i peškiri besplatni za goste hotela.

Smeštaj: 

Hotel se sastoji od sedmospratne glavne zgrade i trosporatna garden side zgrada i raspolaže sa 151 standardih trokrevetnih soba (max 3+1 osobe, 25 m²), 70 stadardnih garden side soba (max 2+1 osoba, 22 m2). Sve sobe imaju: mini bar (besplatan), telefon, centralni klima uređaj, fen, sef (besplatan), TV, WiFi (uz doplatu), balkon.

Sadržaj: 

Glavni i 2 a’la carte restorana (italijanski i riblji – jednom u toku boravka besplatno), 4 bara, besplatan wi-fi u lobiju, unutrašnji bazen, 2 spoljašnja bazena, 2 vodena tobogana, tursko kupatilo, teretana, sauna, pikado, teniski teren, košarka, stoni tenis, odbojka na pesku, akvabik, gimnastika, animacija, dečije igralište, dečiji bazen, dečiji klub (4-12 godina). Plaća se: frizer, doktor, dadilja, masaža, bilijar, sportovi na vodi, iznajmljivanje teniskih rekvizita (uz depozit), osvetljavanje teniskog terena, usluga pranja veša i hemijskog čišćenja.

Usluga: 

All inclusive

Kemer 2022 Turska - posetite ovo letovalište na Sredozemnom moru, koji je pun pogodak za porodično letovanje sa decom.

POKLON: Za svaki uplaćen aranžman za ovu destinaciju od nas dobijate gratis 2 noćenja u Lider rafting kampovima (sezona  2022)

PROVERITE VAŽNOST PASOŠA! MINIMALAN ROK VAŽENJA PASOŠA ZA ULAZAK U TURSKU IZNOSI 6 MESECI OD DATUMA ZAVRŠETKA PUTOVANJA. 

PREPORUČUJEMO KUPOVINU PAKETA PUTNOG OSIGURANJA KOJI UKLJUČUJE I OSIGURANJE OD OTKAZA PUTOVANJA. 

Svi strani državljani koji koriste usluge naše agencija su u obavezi da se raspitaju o viznom režimu Turske, kao i da u pasošu sa kojim izlaze iz Srbije imaju ulazni pečat na teritoriju republike Srbije.

USLOVI ULASKA U TURSKU:
  • Državljani Srbije mogu da uđu na teritoriju Turske bez obaveze karantina ili testiranja pod uslovom da poseduju potvrdu o vakcinaciji, izdatu od strane nadležnog organa R. Srbije.
  • Lica koja su preležala COVID-19, mogu da uđu u Tursku sa potvrdom o imunitetu izdatom od strane nadležnog organa Srbije.
  • Lica koja nisu preležala COVID-19 (odnosno nemaju potvrdu imunitetu izdatu od strane nadležnog organa Srbije) i nisu vakcinisana - moraju imati PCR test, ne stariji od 72 sata ili negativan rezultat brzog antigenskog testa uređen 48 sati pre ulaska u zemlju. 
  • Lica do 18 godina starosti mogu da uđu u Tursku u pratnji odraslog člana porodice koji poseduje potvrdu o vakcinaciji.
  • U roku od 72 sata pre dolaska u Tursku neophodno je elektronski se registrovati putem sledećeg linka: https://register.health.gov.tr/ . Tokom registracije se dodeljuje takozvani HES KOD koji predstavlja elektronski vid praćenja zdravstvenog stanja putnika. Neophodan je za ulazak u sve tržne centre, restorane, državne ustanove i druge objekte. Svi putnici su dužni da pri ulasku u Tursku pokažu isti u štampanoj ili elektronskoj formi.
 

Slični aranžmani za Leto 2022:

Hurgada 2022
Alanja 2022
Antalija 2022
Belek 2022
Side 2022
Bodrum 2022
Kušadasi 2022
Fetije 2022
Marmaris 2022
Dubai 2022
 
Ponudu svih aranžmana za letovanje u Turskoj možete pogledati ovde:
Turska letovanje 2022
Plan puta

1. dan

Sastanak putnika na aerodromu „Nikola Tesla“ kod šaltera Big Blue dva sata pre leta; Čarter let na relaciji Beograd - Antalija. Sletanje u Antaliju. Transfer do izabranog hotela. Noćenje.

2. – 7. 10. 11. 14. dan

Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za fakultativne izlete i individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenje.

8. 11. 12. 15. dan

Napuštanje soba prema hotelskim pravilima (do 12h). Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Transfer do aerodroma. Čarter let na relaciji Antalija – Beograd. Dolazak u Beograd. KRAJ PROGRAMA.

Način plaćanja i prijave
Cena obuhvata/ne obuhvata
>