1/5

O Smeštaju

 
Destinacija: Psalidi, KOS, GRČKA
Lokacija: U blizini plaže
Usluga: Sve uključeno
 

Usluga: All Inclusive (sve uključeno-doručak, ručak, večera-švedski sto(samoposluženje), grickalice, hladni i topli napici, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića).

Lokacija: nalazi se 500m od plaže Psalidi, na uzvišenju (prelazi se ulica). Od centra grada Kosa udaljen je 4km, a od aerodroma 27km.

Hotelski sadržaj: recepcija, restoran, 3 bazena sa 6 tobogana, bašta, 2 bara, teretana, teniski teren (uz doplatu), parking.

Sobe: klima (besplatno u periodu 15.06.-15.09.), TV, kupatilo, fen, mini bar, sef (uz doplatu), frižider, telefon, Wi-Fi (uz doplatu).

Napomena: Preporučuje se porodicama sa decom.

 

Kipriotis Aqualand - All Inclusive koncept

Erato restoran

06:30-07:30 rani kontinentalni doručak - švedski sto-samoposluženje

07:30-10:30 američki doručak švedski sto-samoposluženje

10:30-11:00 kasni kontinetalni doručak švedski sto-samoposluženje (tokom doručka služi se kafa, čaj, mleko, čokolada, sokovi)

11:00-12:30 užina na baru

11:00-17:30 sladoled

16:00-17:00 pauza za kafu i čaj, grickalice

 

Erato restoran

12:30-14:30 buffet ručak - švedski sto-samoposluženje

18:30-21:00 buffet večera - švedski sto-samoposluženje (1x nedeljno roštilj, tematske večeri nekoliko puta nedeljno)

23.00-24:00 ponoćna užina (topla supa, hladan buffet) (tokom obroka služe se točeni sokovi, točeno pivo, voda, kafa)

Obavezan dress code za restorane.

Pića koja ulaze u cenu all inclusive usluge: Točeni sokovi, točeno pivo, domaće vino na čašu, kafa, čaj, čokolada, voda, lokalna alkoholna pića)

Napomena
Kos leto - posetite jedno od najlepših ostrva Grčke koje pripada ostrvskoj grupi Dodekaneze i provedite leto za pamćenje  

VAŽNO:

  • PROVERITE VAŽNOST PASOŠA! Minimalan rok važenja pasoša za ulazak u zemlje EU iznosi 3 meseca od datuma završetka putovanja.
  • Putnici koji ne poseduju putne isprave Republike Srbije dužni su da se upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju.
Cena obuhvata/ne obuhvata
Način plaćanja i prijave
Plan puta

1. dan / Beograd - Kos

Turistički aranžman započinje 2h pre ZVANIČNO OBJAVLJENOG VREMENA poletanja aviona, sastankom kod šaltera na Aerodromu Nikola Tesla i preuzimanjem putne dokumentacije od predstavnika agencije. Putnik pristupa šalteru za predaju prtljaga, šalteru za pasošku kontrolu. Od momenta predaje prtljaga do momenta sletanja, brigu o putniku preuzimaju službe Aerodroma i kabinsko osoblje. Čarter let. Po sletanju na destinaciju sledi pasoška kontrola, preuzimanje predatog prtljaga i transfer do objekata gde gosti borave po ranije utvrđenom rasporedu. Smeštaj u sobe (sobe su rezervisane od 16h, a može biti i ranije, u slučaju raspoloživosti). Noćenje. Transfer do smeštaja će se obaviti najbliže moguće i može se obaviti autobusom, mini busom, taksijem ili drugim vozilom, kao i kombinacijom više vrsta prevoza, a u zavisnosti od udaljenosti i razuđenosti izabranog smeštaja. Moguće je prevoz prtljaga organizovati drugim vozilom. Raspored soba određuje isključivo recepcija.

2. - 10. dan / Kos

Slobodni dani za individulana razgledanja, posete i odmor. Postoji mogućnost organizovanja fakultativnih izleta. Noćenje uz uslugu navedenu u cenovniku.

11. dan / Kos - Beograd

Napuštanje soba najkasnije do 9h ( ili ranije u zavisnosti od vremena poletanja aviona ili kasnije u zavisnosti od poslovne politike objekta), slobodno vreme do transfera na aerodrom, čekiranje i pasoška kontrola. Direktan čarter let do Beograda. Dolazak u Beograd. Završetak usluge.

Izleti