1/5

O Smeštaju

 
Destinacija: Psalidi, KOS, GRČKA
Lokacija: U blizini plaže
Usluga: Sve uključeno
 

Usluga: Ultra All Inclusive (sve uključeno-doručak, ručak, večera-švedski sto (samoposluženje), grickalice, hladni i topli napici, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića).

Lokacija: nalazi se 400m od plaže, u oblasti Psalidi, na uzvišenju, na istočnoj obali ostrva (prelazi se ulica). Od grada Kosa udaljen je 3km, a od aerodroma 27km.

Hotelski sadržaj: 2 restorana, a la carte restoran, rent a car, rent a bike, prodavnica, SPA i wellnes, talasoterapija, 2 velika bazena sa barom za odrasle i 1 za decu, 2 teniska terena (uz doplatu), bilijar, stoni tenis (uz doplatu), teren za odbojku, amfiteatar na otvorenom, Wi-Fi (besplatano), parking.

Sobe: klima (besplatno u periodu 15.06.-15.09.), kupatilo, fen, SAT TV, mini bar, sef (uz doplatu), Wi-Fi (besplatno), telefon, balkon/terasa.

 

Kipriotis Panorama All Inclusive concept

Ariadne restoran

06:30-07:30 rani kontinentalni doručak-švedski sto-samoposluženje

07:30-10:30 američki doručak -švedski sto-samoposluženje

10:30-11:30 kasni kontinetalni doručak -švedski sto-samoposluženje (tokom doručka služi se kafa, čaj, mleko, čokolada, sokovi)

11:30-12:30 užina na baru

15:30-18:30 sladoled na baru

16:00-18:00 pauza za kafu i grickalice

12:00-16:00 sendviči na baru na plaži

 

Ariadne restoran

12:30-14:30 buffet ručak -švedski sto-samoposluženje

 

Triton restoran

12:30-16:00 potrebna rezervacija (3x nedeljno)

 

Ariadne restoran

18:30-21:30 buffet večera -švedski sto-samoposluženje

 

Triton restoran

19:00-22:00 potrebna rezervacija (2x nedeljno)

23.00-24:00 ponoćna lagana užina

 

Pića koja ulaze u cenu all inclusive usluge: Točeni sokovi, točeno pivo, domaće vino na čašu, kafa, čaj, čokolada, voda, lokalna alkoholna pića)

Napomena
Kos leto - posetite jedno od najlepših ostrva Grčke koje pripada ostrvskoj grupi Dodekaneze i provedite leto za pamćenje  

VAŽNO:

  • PROVERITE VAŽNOST PASOŠA! Minimalan rok važenja pasoša za ulazak u zemlje EU iznosi 3 meseca od datuma završetka putovanja.
  • Putnici koji ne poseduju putne isprave Republike Srbije dužni su da se upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju.
Cena obuhvata/ne obuhvata
Način plaćanja i prijave
Plan puta

1. dan / Beograd - Kos

Turistički aranžman započinje 2h pre ZVANIČNO OBJAVLJENOG VREMENA poletanja aviona, sastankom kod šaltera na Aerodromu Nikola Tesla i preuzimanjem putne dokumentacije od predstavnika agencije. Putnik pristupa šalteru za predaju prtljaga, šalteru za pasošku kontrolu. Od momenta predaje prtljaga do momenta sletanja, brigu o putniku preuzimaju službe Aerodroma i kabinsko osoblje. Čarter let. Po sletanju na destinaciju sledi pasoška kontrola, preuzimanje predatog prtljaga i transfer do objekata gde gosti borave po ranije utvrđenom rasporedu. Smeštaj u sobe (sobe su rezervisane od 16h, a može biti i ranije, u slučaju raspoloživosti). Noćenje. Transfer do smeštaja će se obaviti najbliže moguće i može se obaviti autobusom, mini busom, taksijem ili drugim vozilom, kao i kombinacijom više vrsta prevoza, a u zavisnosti od udaljenosti i razuđenosti izabranog smeštaja. Moguće je prevoz prtljaga organizovati drugim vozilom. Raspored soba određuje isključivo recepcija.

2. - 10. dan / Kos

Slobodni dani za individulana razgledanja, posete i odmor. Postoji mogućnost organizovanja fakultativnih izleta. Noćenje uz uslugu navedenu u cenovniku.

11. dan / Kos - Beograd

Napuštanje soba najkasnije do 9h ( ili ranije u zavisnosti od vremena poletanja aviona ili kasnije u zavisnosti od poslovne politike objekta), slobodno vreme do transfera na aerodrom, čekiranje i pasoška kontrola. Direktan čarter let do Beograda. Dolazak u Beograd. Završetak usluge.

Izleti