1/5

O Smeštaju

 
Destinacija: Psalidi, KOS, GRČKA
Lokacija: Preko puta plaže (prelazi se ulica)
Usluga: Sve uključeno
 

Usluga: All Inclusive (sve uključeno-doručak, ručak, večera-švedski sto (samoposluženje), grickalice, hladni i topli napici, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića).

Lokacija: luksuzni hotelski kompleks se nalazi u velikoj bašti koja izlazi na šljunkovitu plažu (prelazi se neprometna ulica). Od grada Kosa udaljen je 3km. Od aerodroma je udaljen 28km.

Hotelski sadržaj: recepcija, 4 a la carte restorana, 3 bara, bar na bazenu, bar na plaži, 2 bazena, 3 dečija bazena (jedan sa toboganima i jedan sa piratskim brodom), zatvoren bazen, đakuzi, sauna, diskoteka, mini klub i igralište za decu, animacioni program, 4 teniskih terena (uz doplatu), teren za košarku, teren za odbojku (uz doplatu), mini golf, mini fudbal, Wi-Fi (besplatano), peškiri za plažu (uz depozit), parking.

Sobe: klima (besplatno u period 15.06.-15.09.), kupatilo, fen, SAT TV, telefon, mini bar, sef (besplatno), Wi-Fi (besplatno), balkon/terasa.

 

Kipriotis Village All Inclusive koncept

 

Makedonia restoran

06:30-07:30 rani kontinentalni doručak – švedski sto - samoposluženje

07:30-11:00 američki doručak – švedski sto - samoposluženje

11:00-12:00 kasni kontinetalni doručak – švedski sto - samoposluženje

 

Atrium restoran

08:30-10:30 grčki tradicionalni doručak – švedski sto - samoposluženje (tokom doručka služi se kafa, čaj, mleko, čokolada, sokovi)

15:00-17:00 hot dog/palačinke

11:30-15:00 suvlaki i pizza

17:00-18:00 kolači

12:00-18:0 0 sladoled Ilion restoran

12:30-15:00 ručak (roštilj, pasta, pizza)

11:30-14:30 kebab na Olympic baru

12:00-18:00 hamburger na Palmy baru

 

Makedonia restoran

18:30-21:00 buffet večera – švedski sto - samoposluženje

 

Atrium restoran

19:00-21:30 buffet večera– švedski sto - samoposluženje (potrebna rezervacija)

 

Italijanski restoran

19:00-21:30 buffet večera– švedski sto - samoposluženje (potrebna rezervacija)

 

Palmy Family restoran

19:00-21:30 večera (potrebna rezervacija)

23.00-24:00 ponoćna lagana užina u Makedonia restoranu

 

Pića koja ulaze u cenu all inclusive usluge: Točeni sokovi, točeno pivo, domaće vino na čašu, kafa, čaj, čokolada, voda, lokalna alkoholna pića)

Napomena
Kos leto - posetite jedno od najlepših ostrva Grčke koje pripada ostrvskoj grupi Dodekaneze i provedite leto za pamćenje  

VAŽNO:

  • PROVERITE VAŽNOST PASOŠA! Minimalan rok važenja pasoša za ulazak u zemlje EU iznosi 3 meseca od datuma završetka putovanja.
  • Putnici koji ne poseduju putne isprave Republike Srbije dužni su da se upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju.
Cena obuhvata/ne obuhvata
Način plaćanja i prijave
Plan puta

1. dan / Beograd - Kos

Turistički aranžman započinje 2h pre ZVANIČNO OBJAVLJENOG VREMENA poletanja aviona, sastankom kod šaltera na Aerodromu Nikola Tesla i preuzimanjem putne dokumentacije od predstavnika agencije. Putnik pristupa šalteru za predaju prtljaga, šalteru za pasošku kontrolu. Od momenta predaje prtljaga do momenta sletanja, brigu o putniku preuzimaju službe Aerodroma i kabinsko osoblje. Čarter let. Po sletanju na destinaciju sledi pasoška kontrola, preuzimanje predatog prtljaga i transfer do objekata gde gosti borave po ranije utvrđenom rasporedu. Smeštaj u sobe (sobe su rezervisane od 16h, a može biti i ranije, u slučaju raspoloživosti). Noćenje. Transfer do smeštaja će se obaviti najbliže moguće i može se obaviti autobusom, mini busom, taksijem ili drugim vozilom, kao i kombinacijom više vrsta prevoza, a u zavisnosti od udaljenosti i razuđenosti izabranog smeštaja. Moguće je prevoz prtljaga organizovati drugim vozilom. Raspored soba određuje isključivo recepcija.

2. - 10. dan / Kos

Slobodni dani za individulana razgledanja, posete i odmor. Postoji mogućnost organizovanja fakultativnih izleta. Noćenje uz uslugu navedenu u cenovniku.

11. dan / Kos - Beograd

Napuštanje soba najkasnije do 9h ( ili ranije u zavisnosti od vremena poletanja aviona ili kasnije u zavisnosti od poslovne politike objekta), slobodno vreme do transfera na aerodrom, čekiranje i pasoška kontrola. Direktan čarter let do Beograda. Dolazak u Beograd. Završetak usluge.

Izleti