1/5
Još 4 osoba gleda ovo putovanje.

Kiten 2021 Bugarska letovanje - Najjužnije Bugarsko letovalište, na 30km od turske granice, koje krase lepe peščane plaže, prozračno more i čist morski vazduh.

 

CENOVNICI: 

Kiten leto 2021 - cenovnik
 
Ponudu svih aranžmana za letovanje u Bugarskoj možete pogledati ovde:
Bugarska letovanje 2021
 

VAŽNO:

  • Cene iz tabele su izražene po osobi i uključuju SMEŠTAJ NA BAZI 10 NOĆENJA sa izabranom uslugom.
  • Cenovnik organizovanog prevoza možete pogledati na sledećem linku - autobuski prevoz
  • ZA NAVEDENI ARANŽMAN NEMA DINARSKOG DELA. 
  • Online rezervacije i prijave su besplatne.
PRODAJNO MESTO:
  • Novi Sad, Danila Kiša 11, 021 544 444, 064 00 293 70
Opis destinacije

Kiten 2021. 

Opis destinacije

Kiten 2021 - Ovo je najjužnije Bugarsko letovalište, udaljeno 30km od turske granice.

Na samom vrhu stranice možete pogledati cenovnike, dok se na dnu nalazi slike i opisi smeštaja za aranžmane - Bugarska letovanje Kiten 2021.

Klikom na sliku smeštaja možeš pogledati informacije i fotografije odabranog smeštaja, i prema tome izabrati željeno Kiten letovanje za sebe i odabrano društvo.

Ono što je sigurno je to da će vam Kiten i Bugarska letovanje 2021 godine, uz Lider Travel aranžmane, biti nezaboravno iskustvo!

Kiten 2021 - najjužnije bugarsko letovalište

Kiten je malo letovalište koje u toku leta poseti veliki broj turista. Oblast oko ovog letovališta je proglašena za ekološki najčistiji region u Bugarskoj. Put do Kitena vodi kroz nacionalni park, drevne hrastove i borove šume, koje doprinose izuzetnim klimatskim karakteristikama. Letovalište krase lepe peščane plaže, prozračno more i čist morski vazduh.

Gostima su za nezaboravan odmor na raspolaganju desetine hotela sa međunarodnom standardizacijom, čisti i prijatni restorani sa bogatim menijem i prihvatljivim cenama, mnoštvo kafea, diskoteka, prodavnica, a iznad svega gostoljubivi domaćini.

Kiten 2021 - najbolji aranžmani uz Lider Travel

Kiten je najjužnije i po mnogima najlepše letovalište u Bugarskoj, i definitivno mesto sa koga ćete se vratiti prepuni letnjih uspomena.

Putovanje u Bugarsku i Kiten 2021 koje smo pripremili za vas podrazumeva kombinaciju smeštaja i prevoza. Pogledajte ponudu hotela, rezervišite letovanje u Kitenu i pripremite se za nezaboravnu avanturu.

Plan puta
Način plaćanja i prijave
Cena obuhvata/ne obuhvata