Odobravamo 10% do 15% popusta za rezervacije do petka, 31. oktobra.

Cenovnici svih hotela:

Cenovnik Kopaonik Jesen 2020
Cenovnik Kopaonik Zimovanje 2020/2021
Opis destinacije

KOPAONIK

Kopaonik smeštaj - apartmani i hoteli

Kopaonik smeštaj 

Kopaonik je najekskluzivnija i sigurno najpoznatija planina u Srbiji, ali i u regionu. Ova planina se diči veoma bogatom ponudom, kako hotelskog, tako i apartmanskog smeštaja. Bez obzira da li dolazite da uživate uživate u skijanju, prirodi ili kako bi učestvovali na nekoj biznis konferenciji, Kopaonik uvek ima nešto da ponudi. 

Na samom dnu stranice možete videti koji smeštaji na Kopaoniku se nalaze u našoj ponudi, kao i cene naših aranžmana, i rezervisati zimovanje na Kopaoniku.

Kliktanjem na naziv smeštaja možete pogledati informacije i slike odabranog smeštaja i prema tome izabrati željeno Kopaonik putovanje za sebe, dragu osobu, porodicu ili društvo. U nastavku teksta možete naći mnoštvo zanimljivih informacija o najlepšoj srpskoj planini.

Kopaonik Nova godina

Kopaonik hoteli

Kopaonik se, pored odlično uređenih ski staza, može pohvaliti i zaista velikom ponudom sjajnih hotela, koji će ispuniti sve Vaše želje i prohteve. Većina hotela se nalazi u samom epicentru dešavanja gde će Vam sve biti na dohvat ruke - od ski staza pa do noćnog provoda koji je na Kopaoniku za svaku preporuku.

Hoteli na Kopaoniku su za svoje goste otvoreni tokom cele godine, trudeći se da boravak učine jednako interesantnim, kako u zimskoj, tako i u letnjoj sezoni, koja je svakako manje posećena u odnosu na zimsku. U svojoj dosta raznovrsnoj ponudi, hoteli nude širok spektar različitog sadržaja i mogućnosti za aktivan porodični odmor, Spa & Wellness, ili organizaciju team-buildinga, manifestacija...

Kopaonik hoteli će zadovoljiti sve vaše potrebe za luksuzom, kvalitetom, komforom, odličnom hranom, blizinom ski staze, relaksacijom, zabavom i razonodom... Defitivno nećete pogrešiti ukoliko izaberete neki od hotela iz naše ponude.

Neki od najpoznatijih hotela na Kopaoniku:

Hotel Grand - koji je izgrađen 1981. godine, a 2012. godine Hotel je potpuno renoviran i opremljen u skladu sa najvišim hotelskim standardima. Grand hotel & Spa će zadovoljiti sve vaše potrebe za luksuzom koji odiše na svakom koraku, a kvalitet i komfor su zaista neupitni. Fenomenalna hrana i blizina ski staze su jedan od razloga što je ovaj hotel prepoznat kao jedan od najtraženijih hotela za odmor, uživanje ali i za mnoge biznis forume.

Hotel Putnik - nalazi se u Sunčanoj dolini, jednom od najlepših delova Kopaonika. Ceo kompleks hotela je renoviran, i sada svojim gostima nudi sve ono što će njihov odmor učiniti komfornim, zanimljivim i prijatnim.

Gorski Hotel & Spa Kopaonik- Luksuzni Gorski Hotel & Spa Kopaonik 2019. godine otvorio je vrata svim posetiocima, jednog od najpoznatijeg ski centra u Srbiji. Hotel svojim gostima nudi komfor, vrhunsku uslugu i potpuni doživljaj planinske atmosfere. Ukoliko je vaš izbor za zimovanje Gorski Hotel & Spa Kopaonik, sigurno ćete uživati u svim čarima zimovanja i boravka na planini. 

Hotel Rtanj - Hotel se nalazi na Kopaoniku, ispod vrha Mali Karaman, odmah pored ski staze. Jedan je od najstarijih Hotela na ovom najpoznatijem Srpskom skijalištu. Prvi put je otvoren 1958 godine, a potpuno je renoviran 2013 godine. Tokom svih ovih godina je postao jedno od kultnih mesta na Kopaoniku, pre svega zbog specifične atmosfere i dobrog provoda za sve uzraste. Pored odlične pozicije i smeštaja, Rtanj svim gostima obezbeđuje besplatne ski i bord časove svako jutro.

Kopaonik apartmani

Prednosti apartmana u odnosu na hotele su prvenstveno cenovnog karektera. Kada se uporede cene hotela i apartmana, primetiće te da su cene apartmana dosta niže. Nemojte da Vas ovo zavara, jer cena često ne utiče na kvalitet smeštaja. Neki gosti se mnogo lepšte osećaju kada borave u apartmanima nego u hotelu, jer u hotelu dobijaju samo sobu i kupatilo, dok u apartmanima imaju mali stan i osećaju tu lagadnost kao da su kod svoje kuće

Ukoliko Vam lokacija nije presudna prilikom odlaska na Kopaonik, i želite da boravite van samog centra dešavanja, možete da pronađete zaista veliku ponudu apartmana. Hotelski smeštaji su u velikoj većini slučajeva u samom centru, jer se to donekle od njih očekuje i zahteva, dok se aparmtani nalaze i u samom centru, ali i u okolnim mirnijim naseljima. 

Ono što je naravno svima jasno je da ćete za manju svota novca, dobiti veći mir i komfor koji pružaju apartmani. Ukoliko do sada niste boravili u apartmanskom smeštaju, obavezno je da to uradite što pre.

Neki od najpoznatijih apartmana na Kopaoniku:

MujEn LUX Kopaonik - U Vikend naselju 4.5 km od centra Kopaonika, izgradjen je jedan od najlepših i najluksuznijih objekata na Kopaoniku, Vila MujEn Lux. Pored apartmana, dodatni sadržaji su restoran sa zatvorenom terasom površine preko 200m2 sa koje se pruža prelep pogled na obronke Kopaonika, Wellness centar sa zatvorenim bazenom, đakuzijem, tepidarijumima i saunama.

Vila Zvončica - Vila Zvončica je novoizgradjen objekat apartmanskog tipa na Kopaoniku koji je svoje prve goste dočekao u decembru 2016 god. Okružena borovom šumom i ušuškana u samom središtu turističkog centra Kopaonik, vila sa najlepšim imenom na planini je pravi izbor za svakoga ko želi da svoj odmor provede u mirnom zimskom ambijentu, a opet u centru svih dešavanja. Savremeno opremljen objekat vrhunskog kvaliteta pružiće komfor i najprobirljivijim gostima.

Apartmani Konaci - Konačište Konaci se nalaze u središtu turističkog kompleksa Kopaonik i u neposrednoj blizini ski staza. U središtu nacionalnog parka i turističkog centra smešteni su "Apartmani Konaci" nalaze se u središtu turističkog centra i Nacionalnog parka Kopaonik.

Objekat Nebeske Stolice - Od svog otvaranja predstavlja jedan od najtraženijih objekata na Kopaoniku. Gostoljubivost domaćina, pozicija objekta i prijatan ambijent kako studija / apartmana tako i restorana "L`amii" učiniće vaš odmor nezaboravnim. Pomenućemo i jednu od najsučajnijih terasa na Kopaoniku i sigurno najbolje mesto da se opustite uživajući u pogledu na vaše dete, koje prve skijaške korake odskijava na Mašincu.

Karakteristike ski centra Kopaonik:

Ski centar Kopaonik

 • Visina centra – 1.770 m
 • Najviši vrh – 2.017 m
 • Ukupna dužina staza i ski puteva – 62.000 m
 • Ukupan kapacitet žičara – 32.000 skijaša/sat
 • Broj žičara, ski liftova i veznih ski liftova – 24
 • 4 isklopive četvorosedne žičare
 • 3 fiksne četvorosedne žičare
 • 3 dvosedne žičare
 • 2 sidra
 • 8 tanjira

Ski staze na Kopaoniku

 • Broj lakih staza – 21
 • Broj srednjih staza – 9
 • Broj teških staza – 6
 • Maksimalna visinska razlika – 512 m
 • Najduža staza – 3.500 m
 • Dužina noćne staze Malo jezero – 450 m
 • Nordijske staze – 12 km
 • 97% pokrivenosti sistemom veštačkog osnežavanja - Karaman A i B, Pančićev vrh, Duboka 1 i 2, Sunčana dolina, Malo jezero, Krst, Krčmar, Kneževske bare, Mali Karaman, Marine vode, Karaman, Gobelja i pripadajući ski putevi.
 • Snowboard park
 • Tri staze po FIS standardu za slalom, veleslalom, super veleslalom i spust
 • 55 km staza uređenih za alpsko skijanje

Kopaonik ski pass

Kompletan cenovnik ski pass-a, možete pogledati na sledećem linku - ski pass

 

Vikend na Kopaoniku

Kopaonik uvek ima šta da pokaže, tako da vam vikend putovanje može biti sasvim dovoljno da promenite sredinu i pobegnete u prirodu od gradske vreve i svakodnvnice. Uz turističku agenciju Lider Travel, vikend na Kopaniku će Vam biti uživanje, a mi ćemo se postarati da imate sve što vam je potrebno. Na vama je samo da okupite ekipu za put, pogledajte koji hoteli na Kopaoniku se nalaze u našoj ponudi, i odaberete onaj po svojoj meri

Put do Kopaonika

Kopaonik je od Novog Sada udaljen 338 km, a od Beograda 276 km, a direktne autobuske linije su uspostavljene sa Novim Sadom, Beogradom, Nišom...

Izgradnjom novog autoputa "Miloš Veliki" između Beograda i Preljine, do Kopaonika se znatno brže i sigurnije stiže. Dobra povezanost sa ostatkom Srbije, Bosnom i Hercegovinom i Crnom Gorom, sve bolja i savremenija saobraćajna mreža i infratruktura, čine ovu najpopluarniju planinu u Srbiji sve poželjnijom i za strance.

UDALJENOST:

Novi Sad - Beograd - Preljina - Kraljevo - Kopaonik - 338 km

Beograd  - (autoput "Miloš Veliki") Preljina - Kraljevo - Kopaonik - 276 km

Beograd  - (autoput E75) Pojate - Kruševac - Kopaonik - 278 km

Niš - Prokuplje - Brus - Kopaonik - 126km

Vrhovi Kopaonika

 • Pančićev vrh 2017 m
 • Suvo rudište 1976 m
 • Veliki Karaman (Vučak) 1936 m
 • Velika Gobelja 1934 m
 • Mali Karaman 1904 m
 • Mala Gobelja 1854 m
 • Nebeska Stolica 1793 m
 • Bećirovac 1782 m
 • Kukavica 1726 m
 • Markove stene 1721 m
 • Vučak (Banjski Kopaonik) 1714 m

 

Plan puta
Način plaćanja i prijave
Cena obuhvata/ne obuhvata
Izleti

Lokacija: Kopaonik - centar

Lokacija: Kopaonik - Vikend naselje Treska

Lokacija: Kopaonik - Vikend naselje Treska

Lokacija: Kopaonik - Vikend naselje Treska

Lokacija: Kopaonik - centar

Lokacija: Kopaonik - centar

Lokacija: Kopaonik - centar

Lokacija: Kopaonik - centar

Lokacija: Kopaonik - Vikend naselje Treska

Lokacija: Kopaonik - centar

Lokacija: Kopaonik - centar

Lokacija: Kopaonik - centar

Lokacija: Kopaonik - Vikend naselje Treska

Lokacija: Kopaonik - centar

Lokacija: Kopaonik - Vikend naselje Treska

Lokacija: Kopaonik - Vikend naselje Treska

Lokacija: Kopaonik - centar

Lokacija: Kopaonik - centar

Lokacija: Kopaonik - Vikend naselje Treska
Lokacija: Kopaonik - Brzeće

Lokacija: Kopaonik - centar

Lokacija: Kopaonik - centar

Lokacija: Kopaonik - centar