1/5

O Smeštaju

Destinacija: grad Kos, KOS, GRČKA
Lokacija: Centar grada
Usluga: Noćenje sa doručkom
 

Usluga: Najam/Noćenje sa doručkom (švedski sto-samoposluženje)

Lokacija: nalazi se u luci sa pogledom na čuveni zamak, na samo 150m od gradske peščano-šljunkovite plaže, u centru grada Kosa. Od aerodroma je udaljen 23km.

Hotelski sadržaj: recepcija, lobi, restoran, bar, TV sala, Wi-Fi (besplatano), otvoreni bazen na krovu sa ležaljkama i suncobranima, bar na krovu sa panoramskim pogledom.

Sobe: klima (besplatno) kupatilo, fen, mini bar, sef (besplatno), SAT TV , telefon, Wi-Fi (besplatno), balkon/terasa.

Apartman: zasebna spavaća soba. U dnevnoj sobi mini kuhinja (opremljena osnovnim posuđem za pripremu laganih obroka uz vremenski minimalno kuvanje), klima (besplatno), kupatilo, fen, mini bar, sef (besplatno), SAT TV, telefon, Wi-Fi (besplatno), balkon/terasa. 

Napomena
Kos leto - posetite jedno od najlepših ostrva Grčke koje pripada ostrvskoj grupi Dodekaneze i provedite leto za pamćenje  

VAŽNO:

  • PROVERITE VAŽNOST PASOŠA! Minimalan rok važenja pasoša za ulazak u zemlje EU iznosi 3 meseca od datuma završetka putovanja.
  • Putnici koji ne poseduju putne isprave Republike Srbije dužni su da se upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju.
Cena obuhvata/ne obuhvata
Način plaćanja i prijave
Plan puta

1. dan / Beograd - Kos

Turistički aranžman započinje 2h pre ZVANIČNO OBJAVLJENOG VREMENA poletanja aviona, sastankom kod šaltera na Aerodromu Nikola Tesla i preuzimanjem putne dokumentacije od predstavnika agencije. Putnik pristupa šalteru za predaju prtljaga, šalteru za pasošku kontrolu. Od momenta predaje prtljaga do momenta sletanja, brigu o putniku preuzimaju službe Aerodroma i kabinsko osoblje. Čarter let. Po sletanju na destinaciju sledi pasoška kontrola, preuzimanje predatog prtljaga i transfer do objekata gde gosti borave po ranije utvrđenom rasporedu. Smeštaj u sobe (sobe su rezervisane od 16h, a može biti i ranije, u slučaju raspoloživosti). Noćenje. Transfer do smeštaja će se obaviti najbliže moguće i može se obaviti autobusom, mini busom, taksijem ili drugim vozilom, kao i kombinacijom više vrsta prevoza, a u zavisnosti od udaljenosti i razuđenosti izabranog smeštaja. Moguće je prevoz prtljaga organizovati drugim vozilom. Raspored soba određuje isključivo recepcija.

2. - 10. dan / Kos

Slobodni dani za individulana razgledanja, posete i odmor. Postoji mogućnost organizovanja fakultativnih izleta. Noćenje uz uslugu navedenu u cenovniku.

11. dan / Kos - Beograd

Napuštanje soba najkasnije do 9h ( ili ranije u zavisnosti od vremena poletanja aviona ili kasnije u zavisnosti od poslovne politike objekta), slobodno vreme do transfera na aerodrom, čekiranje i pasoška kontrola. Direktan čarter let do Beograda. Dolazak u Beograd. Završetak usluge.

Izleti