1/5
Svi polasci
Jul
Avgust
Još 5 osoba gleda ovo putovanje.
Napomena
Kavos leto za mlade 2022 - Kavos je poznat po brojnim klubovima, diskotekama, a žurke nikad ne prestaju. Party destinacija No.1 ovog leta.

*za slike i opis smeštaja kliknite na naziv smeštaja u tabeli.

VAŽNO:

 • Cene iz tabele važe do subote ili do popunjavanja slobodnih mesta.
 • Cene iz tabele se odnose na PAKET ARANŽMAN (SMEŠTAJ, PREVOZ, TRAJEKT) za polazak iz Beograda.
 • Online rezervacije i prijave su besplatne.
 • Navedene cene aranžmana iz tabele UKLJUČUJU popust od 5 evra za uplate u celosti (100% avansna uplata prilikom rezervacije ili prijave za putovanje). Putnici koji koriste opciju PLAĆANJA na rate , plaćaju regularnu cenu koja NE uključuje navedeni popust od 5 evra.
 • Za polazak iz Novog Sada cene iz tabele se uvećavaju za 10 €.
 • Za sopstveni prevoz cena se umanjuje za 20€.
 • Poslednji termin je na 7 noćenja
Cena obuhvata/ne obuhvata
Način plaćanja i prijave
Plan puta
Izleti

Kavos leto za mlade 2022.

Opis destinacije:

Krf leto za mlade 2022. - Kada je u pitanju Krf leto 2022. je savršeno vreme da ga posetite! Ostrvo Krf je ostrvo koje je drugo po veličini od sedam većih jonskih ostrva, a ujedno predstavlja i jedno od najlepših ostrva u Grčkoj. Ostrvo Krf leži u tirkiznom Jonskom moru, koje je deo Sredozemnog, a severno se spaja sa Jadranskim morem.

Na samom vrhu stranice prilažemo listu termina i smeštaja za put u Kavos 2022.

Klikom na naziv smeštaj možete pogledati informacije i slike odabranog smeštaja i prema tome isplanirati Vaše Grčka letovanje Kavos 2022.

Ono što je sigurno je to da će vam Kavos i Grčka letovanje 2022. godine, uz Lider Travel aranžmane, biti nezaboravno iskustvo!

U nastavku teksta možeš pronaći još mnogo zanimljivih podataka o veličanstvenom Krfu i Kavosu, kao i listu svih potencijalnih izleta, lokacija i opcija za smeštaj u Kavosu na Krfu. Kavos leto za mlade

Krf leto 2022 - destinacija iz snova

Sudeći po dosadašnjim iskustvima naših putnika, možemo reći da Krf letovanje 2022. zaista pretvara u sasvim poseban doživaljaj. Letovanje na Krfu mladima je posebno interesantno zbog mnogobrojnih opcija za buran i nezaboravan provod, kojih Krf ima na pretek. Ipak, kada je u pitanju Krf leto 2022. godine neće biti upamćeno samo po dobrom provodu!

Iako ostrvo Krf predstavlja oazu za savršeni, letnji odmor i ima odlične uslove za letnji turizam, on se ponosi i svojim starim gradom Krf, u kome se mogu videti uticaji sa Zapada.

Međunarodni aerodrom i univerzitet, na kome se izučavaju istorija, muzika, jezik, bibliotekarstvo i arhiviranje, uz mnoštvo znamenitosti, Krf čine destinacijom koja je mnogo više od letovališta. Ukoliko budete želeli da upotpunite Vaše letovanje na samo 30km južno od Krfa se nalaze dva bajkovita ostrva - Paxos i Antipaxos

Kavos leto za mlade 2022 - provod koji će se dugo pamtiti

Krf je svakako najpoznatiji po atraktivnim letovalištima kao što je Kavos, koje turisti, posebno mladi, iz godine u godinu sve više posećuju.

Kavos leto za mlade 2022 - Letovalište Kavos nalazi se na samom jugu ostrva i udaljeno je svega nekoliko kilometara od luke Lefkimi, a do njega se stiže trajektom. Letovanje na Kavosu uvek je propraćeno odličnim provodom, pa predstavlja jednu od omiljenih destinacija i izbora mladih za destinaciju na kojoj će provesti vrele letnje dane.

Letovalište Kavos Krf čini ostrvom bogatim za još jedno sjajno i potpuno turistički razvijeno turističko mesto, koje u svojoj ponudi ima sve što na letovanju može da vam zatreba.

Kavos leto za mlade

Kavos aranžmani - letovanje 2022. na Kavosu uz Lider Travel

Aranžmani za letovanje na Kavosu podrazumevaju prevoz komfornim autobusima, smeštaj u hotelu, apartmanima ili vili koju odaberete, a deo su ponude Lider Travel-a. Ono što ponude aranžmana za letovanje na Kavosu dodatno obogaćuje su svakako i izleti, kao što je obilazak najlepših plaža na Krfužurka na otvorenom moru, uživanje u zabavnom aqua parku, kao i obilazak grada Krf i ostrva Vido.

Zato, kada je u pitanju ostrvo Krf aranžmani Lider Travel-a obuhvataju sve što na njemu treba i vredi videti, ali i doživeti, u periodu letovanja!

Ukoliko otputujete na Kavos letovanje ćete provesti u akciji - u zanimljivim dnevnim aktivnostima i burnim noćnim izlascima u klubovima, barovima, diskotekama. Ako više volite miran odmor, ne brinite, jer kada je u pitanju Kavos plaže i bazeni su idealno mesto za odmor na ležaljci i ispijanje egzotičnog koktela.

Letovanje na Kavosu - oaza prirodne lepote

Zbog njegove prirodne lepote, ali i zabave koju nudi, budite sigurni da če Kavos leto za mlade 2022. učiniti nezaboravnim! Ovo ostrvo ima jednu od najdužih peščanih plaža na Krfu, koja pruža sve što je potrebno za letnji odmor ispunjen kupanjem u čistom moru, sunčanjem na plaži i rashlađivanjem uz egzotične koktele. Kavos s punim pravom nosi titulu jednog od najživahnijih mesta s najdužom plažom na ostrvu!

Kavos leto za mlade

Kavos leto za mlade 2022 - nezaboravni provod

Hiljade mladih svake godine odluči da ode na letovanje 2022. na Kavosu. Oni znaju da ih tamo, sem predivnog mora, očekuje i dobar provod, brojni klubovi, barovi, restorani i diskoteke u kojima se žurke nikad ne prekidaju!

Kavos je zato odličan izbor ako ste upravo u potrazi za destinacijom za letovanje na kojoj ćete moći da uživate u odmoru i svemu što pruža divna plaža, ali i nezaboravnoj zabavi koja se nikad ne završava. 

Dovoljno je provesti samo jedan dan na Kavosu i uveriti se zašto sa pravom nosi titulu jednog od najboljih letovališta za mlade. Atraktivni Kavos na Krfu definitivno će zadovoljiti sve vaše potrebe za letnjim uživanjem, a Krf leto 2022. učiniće boljim nego ikada!

Da li ste znali?

 • Krf je ostrvo sa rekordnim brojem plaža, čak 119 njih.
 • Jedan od filmova o Džejms Bondu, „Samo za tvoje oči“ - sniman je na ostrvu.
 • Ostrvo je dobilo ime po nimfi Kerkiri u koju je Zevs bio zaljubljen i koju je doveo na ostrvo.
 • U Kavosu se glavna ulica pruža paralelno sa plažom, i prepuna je noćnih klubova i barova u kojima žurke traju do svitanja.
 • Na ostrvu se nalazi akva park Akvalend, koji važi za jedan od najboljih u Evropi, a dizajnirale su ga kompanije koje su projektovale Diznijeve parkove i Universal studios.