1/5
Još 3 osoba gleda ovo putovanje.

Ksamil 2021 Albanija - skriveni kutak Evrope i dragulj albanske rivijere jedno je od najboljih mesta koje je potrebno da posetiti jednom u životu.

 
Ponudu svih aranžmana za letovanje u Albaniji možete pogledati ovde:
Albanija letovanje 2021
 

CENOVNICI: 

Ksamil leto 2021 - cenovnik

VAŽNO:

  • Cene iz tabele su izražene po osobi i uključuju SMEŠTAJ NA BAZI 7 NOĆENJA sa izabranom uslugom.
  • Cenovnik organizovanog prevoza možete pogledati na sledećem linku - autobuski prevoz (prevoz nije moguće uplatiti bez rezervacije smeštaja)
  • Online rezervacije i prijave su besplatne.
  • PREPORUČUJEMO KUPOVINU PAKETA PUTNOG OSIGURANJA KOJI UKLJUČUJE I OSIGURANJE OD OTKAZA PUTOVANJA. 
PRODAJNO MESTO:
  • Novi Sad, Danila Kiša 11, 021 544 444, 064 00 293 70
 
Opis destinacije

Ksamil 2021. 

Opis destinacije:

Ksamil 2021 - skriveni kutak Evrope i dragulj albanske rivijere jedno je od najboljih mesta koje je potrebno da posetiti jednom u životu.

Na samom vrhu stranice možete pogledati cenovnike, dok se na dnu nalazi slike i opisi smeštaja za aranžmane - letovanje Ksamil 2021.

Klikom na sliku smeštaja možeš pogledati informacije i fotografije odabranog smeštaja, i prema tome izabrati željeno Ksamil letovanje za sebe i odabrano društvo.

Ono što je sigurno je to da će vam Ksamil i Albanija letovanje 2021 godine, uz Lider Travel aranžmane, biti nezaboravno iskustvo!

Ksamil 2021

Ksamil 2021 - dragulj albanske rivijere

Ksamil je napravljen od tri fenomenalna ostrva, sa savršenim položajem na Jonskom moru. Do svakog ostrva može se doći malim čamcem ili kanuom.

Plaže sa belim peskom, tropski povetarac i tirkizna boja mora, je defitivno glavna preporuka da posetite ovo mesto kao destinaciju za Vaše letovanje.

Ksamil je najmanji od letovališta u našoj ovogodišnjoj ponudi. Mesto ima veliki broj smeštajnih objekata (manjih hotela i privatnih vila za izdavanje), markete i prodavnice, apoteku i ostalo što je potrebno za boravak u mestu.

Kao što smo iznad napisali, turistima je dostupan javni prevoz koji mogu koristiti za izlet do Sarande, koja je od Ksamila udaljena oko 10km.

Svi se zaljube na prvi pogled u ovo mesto, a garantujemo da će i vama biti ovako ako ga posetite. Ovo je savršeno odredište za sve željne mediteranske klime i avanture.

ksamil 2021  

Ksamil 2021 - najbolji aranžmani uz Lider Travel

Ksamil je jedno od traženijih u našoj ponudi Albanija letovanje 2021, i definitivno mesto sa koga ćete se vratiti prepuni letnjih uspomena.

Putovanje u Albaniju i Ksamil 2021 koje smo pripremili za vas podrazumeva kombinaciju smeštaja i prevoza. Pogledajte ponudu hotela, rezervišite letovanje u Ksamil i pripremite se za nezaboravnu avanturu.

Plan puta
Način plaćanja i prijave
Cena obuhvata/ne obuhvata