Broj noćenja

Informacije o ponudi

Kada se govori o letovalištima koje nudi Turska, Kušadasi je destinacija koju preporučuje najviše turista. Egejska obala, veliki izbor klubova i specijaliteta turske kuhinje dovoljan su razlog da se odlučite za letovanje u Kušadasiju.

Nekada malo ribarsko naselje danas je destinacija koja privlači mlade željne provoda, ali i one koji žele da upoznaju ovu magičnu zemlju i njene atrakcije. Ukoliko odlučite da posetite Kušadasi, ovu godinu će vam obeležiti dani i noći na prelepim plažama, čuveni turski burek i zanimljivi obilasci praćeni fenomenalnim fotografijama. Mesta koja  definitivno ne smete propustiti su obilazak Pamukkala, drevnog grada EfesaAqua parka i zanimljivih plaža koje ova destinacija nudi. Za mlade tu je čuveni Bar street (ulica barova) gde kafići i diskoteke rade cele noći i garantuju fenomenalnu zabavu tokom letovanja.

Nikad pristupačni i interesantniji individualni aranžmani za ovu destinaciju obuhvataju let do Kušadasija sa presedanjem u Istanbulu, kao i transfer od aerodroma do hotela u toku kog se možete prijaviti i za obilaske grada sa lokalnim vodičem. Program koji smo pripremili za Vas, obuhvata mogućnost 79 ili čak 10 noćenja sa doručkom ili All Inclusive uslugom u hotelima kategorizacije 3*, 4* i 5*. Vaše je samo da izaberete letovanje po svojoj meri i prepustite se čarima ove prelepe destinacije.

Poslednjeg dana aranžmana organizovan je transfer od hotela do aerodroma. U sklopu aranžmana uračunate su aerodromske takseručni kao i čekirani prtljag do 20kg – ne postoje skriveni troškovi.  Pošaljite nam upit za paket koji Vam odgovara i odgovor ćete dobiti u najkraćem mogućem roku.

Mi znamo da nas ispunjena obećanja zbližavaju. Zato, unapred hvala na ukazanom poverenju.

O Kušadasiju

Zašto putovati u Kušadasi avionom?

Kušadasi je jedno od najatraktivnijih turskih letovališta, pa je čest izbor i naših turista. Ipak, ovaj grad je udaljen 1388 km od Beograda, usled čega je mnogima putovanje drumom naporno. Zato smo pripremili najpovoljnije individualne aranžmane za putovanje u Kušadasi avionom.

Put u Kušadasi avionom u proseku traje oko 2 sata. To znači da ćete na letovanje stići sveži, odmorni, i spremni za istraživanje ovog čudesnog grada. Let iskoristite da popijete piće i isplanirate individualne aktivnosti za dane odmora, ili da otkrijete Kušadasi uz našu pomoć.

Osim što ćete brže stići do odredišta, aranžmani za Kušadasi avionom koje vam nudi turistička agencija Lider Travel uz prevoz podrazumevaju i smeštaj, kao i kompletnu organizaciju puta. Nama prepustite brigu o tehničkim stvarima, a vi se pripremite za nezaboravno leto.

Plan puta

PROGRAM PUTOVANJA

1. dan / BEOGRAD – IZMIR (Kušadasi):

Poletanje sa aerodroma "Nikola Tesla" iz Beograda kompanijom Pegasus Airlines. Presedanje u Istanbulu (90 min) uz asistenciju. Sletanje na aerodrom u Izmiru. Transfer do hotela u Kušadasiju. Noćenje.

2 - 7 / 9 / 10. dan / KUŠADASI:

Slobodno vreme za individualne aktivnosti.

8 / 10 / 11. dan / KUŠADASI – BEOGRAD

Doručak. Napuštanje hotela i transfer do aerodroma u Izmiru. Let za Beograd uz presedanje u Istanbulu (90 min) kompanijom Pegasus Airlines. KRAJ PROGRAMA.

Način plaćanja i prijave
Cena obuhvata/ne obuhvata
Izleti