Kušadasi (Turska) | LETO 20221/5
Cena od:
Sopstveni, Bus
ID aranžmana: 0
Ovaj aranžman gleda još 3 osoba.
Ovaj aranžman trenutno nije aktuelan.
Sve naše ponude za kategoriju LETOVANJE možete pogledati na sledećem linku: LETOVANJE 2022

Upit za putovanje

Ukoliko želite da vas kontaktira turistički agent, kliknite na dugme POŠALJI UPIT.
Ukoliko želite da kupite (rezervišete) aranžman, klilknite na dugme REZERVIŠI ODMAH.
Filteri
Kategorija smeštaja

  VAŽNO:

  Kušadasi 2022 Turska - prelepo more, veliki izbor klubova, restorana i sjajan šoping, Kušadasi je destinacija koju preporučuje najviše turista.

  USLOVI ULASKA U TURSKU:
  • Državljani Srbije mogu da uđu na teritoriju Turske bez obaveze karantina ili testiranja pod uslovom da poseduju potvrdu o vakcinaciji, izdatu od strane nadležnog organa R. Srbije.
  • Lica koja su preležala COVID-19, mogu da uđu u Tursku sa potvrdom o imunitetu izdatom od strane nadležnog organa Srbije.
  • Lica koja nisu preležala COVID-19 (odnosno nemaju potvrdu imunitetu izdatu od strane nadležnog organa Srbije) i nisu vakcinisana - moraju imati PCR test, ne stariji od 72 sata ili negativan rezultat brzog antigenskog testa uređen 48 sati pre ulaska u zemlju.
  • Lica do 18 godina starosti mogu da uđu u Tursku u pratnji odraslog člana porodice koji poseduje potvrdu o vakcinaciji, u suprotnom je potreban PCR test za decu stariju od 5,99 godina.
  • U roku od 72 sata pre dolaska u Tursku neophodno je elektronski se registrovati putem sledećeg linka: https://register.health.gov.tr/ . Tokom registracije se dodeljuje takozvani HES KOD koji predstavlja elektronski vid praćenja zdravstvenog stanja putnika. Neophodan je za ulazak u sve tržne centre, restorane, državne ustanove i druge objekte. Svi putnici su dužni da pri ulasku u Tursku pokažu isti u štampanoj ili elektronskoj formi.
  kusadasi 2021

  *za slike i opis smeštaja kliknite na naziv smeštaja u tabeli.

  POPUSTI:

  • Dete do 7 god besplatno (svi hoteli osim hotela: Seckin AK 2*)
  • Dete do 12 god besplatno (hotel Arora , Kustur Holiday Village)
  • Dete do 13 god besplatno (hotel Grand Blue Sky 4*, hotel Panorama Hill 4*, hotel Aegan Star 4*, hotel Sentinus 4*, hotel Marti 4*, hotel Fantasia De Lux 5*, Le Blue Hotel & Resort 5*, Omer Holiday Village 4*)
  • Dete od 7 do 12 godina plaća 50% (svi hotel sa 2* osim Seckin AK)
  • Dete od 7 do 12 godina plaća 50% (svi hotel sa 2* osim Seckin AK)
  • Treća odrasla osoba na pomoćnom  ležaju -30% (hotel Ponz, Uslun, Asena, Grand Blue Sky 4*, Dabalkar 4*, hotel Arora 4*, hotel Derici 3*, hotel Karaaslan Inin 4*, Hotel Ayma, hotel Panorama Hill 4*, hotel My Aegean Star 4*, hotel Marti 4*, Le Blue Hotel & Resort).

  VAŽNO:

  • Cene iz tabele su izražene po osobi i uključuju SMEŠTAJ NA BAZI 10 NOĆENJA sa izabranom uslugom.
  • Cenovnik organizovanog prevoza možete pogledati na sledećem linku - autobuski prevoz
  • ZA NAVEDENI ARANŽMAN NEMA DINARSKOG DELA. 
  • Online rezervacije i prijave su besplatne.
  PRODAJNO MESTO:
  • Novi Sad, Danila Kiša 11, 021 544 444, 064 00 293 70
   
  Ponudu svih aranžmana za letovanje u Turskoj možete pogledati ovde:
  Turska letovanje 2022

  Kušadasi 2022. 

  Opis destinacije

  Kušadasi 2022 - Kada je reč od letnjim destinacijama u Turskoj, Kušadasi je mesto koje je najpopularnije među mnogim turistima. Kombinacija lepih plaža, sjajne hrane i šopinga, ali i velikog izbora noćnih klubova dovoljan su razlog da se odlučite da ovo leto provedete u Kušadasiju.

  Nekada malo ribarsko naselje danas je destinacija koja privlači mnoge željne provoda, ali i one koji žele da upoznaju ovu magičnu zemlju i njene atrakcije. Ukoliko odlučite da posetite Kušadasi 2022. godinu će vam obeležiti dani i noći na prelepim plažama, čuveni turski burek i zanimljivi obilasci praćeni fenomenalnim fotografijama.

  Na samom vrhu stranice prilažemo listu dostupnih termina i smeštaja za Kušadasi letovanje 2022. Klikom na naziv smeštaja možete pogledati informacije i slike odabranog smeštaja, i prema tome izabrati željeno Kušadasi letovanje za sebe, porodicu ili odabrano društvo. Ono što je zagarantovano je da će Vam Kušadasi i Turska letovanje 2022. godine, uz Lider Travel aranžmane, biti nezaboravno iskustvo!

  U nastavku možete naći mnoštvo zanimljivih informacija o “Ostrvu ptica”, kao i listu svih potencijalnih izleta, lokacija i opcija za smeštaj u Kušadasiju. Pre nego što se uputite u Kušadasi, možete pročitati koja su to naša Kušadasi iskustva kušadasi 2021

  Kušadasi 2022. - omiljena turska destinacija srpskih turista

  Aranžmani Kušadasi leto 2022. - podrazumevaju prevoz komfornim autobusima, smeštaj u turskom hotelu sa bazenom (i doručkom), a deo ponude Lider Travel-a su svakako i fantastični izleti kao što je obilazak Pamukkala, drevnog grada Efesa i Artemidin hramAqua parka i zanimljivih plaža.

  Ukoliko otputujete u Kušadasi letovanje ćete provesti u akciji - kako u dnevnim obilascima, tako i u noćnim izlascima. Ako više volite miran odmor, ne brinite, jer kada je pitanju Kušadasi plaže i bazeni pokraj hotela su idealno mesto za opuštanje uz ležaljku i koktel.

  Kušadasi je raj za kupce sa nepreglednim nizom prodavnica i bazara koji nude sjajnu robu i sigurno ćete uživati u obaveznom cenkanju sa lokalnim trgovcima. Pored garderobe možete pronaći razne suvenire, nakit, svilu i sjajnu kožnu obući i jakne. Grand Bazaar u Kušadasiju je jedno od najvećih turskih šoping blaga i sigurno ćete uživati istražujući ga. 

  Kušadasi Turska - leto 2022. na ostrvu ptica

  Kušadasi je najveće letovalište na turskoj egejskoj obali, ali i mesto gde neprekidno pristaju putnički brodovi odakle turisti odlaze da vide drevni Efes. Pored luke nalaze se zidine Starog grada (Caravanserai) unutar kojih su smeštene bezbrojne radnjice, restorani, i mesta za noćni provod. 

  Odmah pored je Ostrvo ptica, šarmantno ostrvce na čijem se špicu nalazi malena Đenovljanska tvrđava, kao i nekoliko kafića i barova. Ispod ostrva je nova marina u koju pristaju jahte iz celog sveta. Odatle grad nastavlja da se širi velikom brzinom i svake godine niču nove kuće i hoteli, duž obale i uz niska brda koja je okružuju.

  Za mlade tu je čuveni Bar street (ulica barova) gde kafići i diskoteke rade cele noći i garantuju fenomenalnu zabavu tokom letovanja. Tu su i neki od naših predloga i kojih 7 stvari morate videti dok ste u Kušadasiju. Naravno ovo su samo naši predlozi, a vi se odlučite za najbolje :)

  kušadasi 2021

  Kušadasi leto 2022. -  plaže za uživanje 

  Plažu za kupanje možete pronaći čak i u centru grada. Iako se plaža nalazi usred Kušadasija, najpoznatije gradsko kupalište je Ladies Beach. Tamo možete stići za nekoliko minuta uzimajući dolmuš (mini kombiji koji su gradski prevoz). Zajedničko za sve Kušadasi plaže je kristalno čista voda i jako lepo uređena plaža. Na nekim prometnijim plažama dostupni su sportovi na vodi kao što su pedaline, vožnja na banani, jet ski, ali i mogućnost jedrenja i parasailinga, a ležaljke i suncobrani se mogu iznajmiti uz malu naknadu. U prošlosti plaža je bila odvojena za muškarce i žene, ali danas to naravno nije slučaj. Dugačka plaža, oivičena palmama, ima brojne prodajne objekte koji nude hranu, piće i zasluženo je najpopularnija u celom Kušadasiju. Pored Ladies beach, poznata plaže u Kušadasiju su Long beach, Diamond beach, plaža Batihan..

  Da li ste znali?

  • Nedaleko od Kušadasija nalaze se čuvene “pamučne tvrđave” ili “dvorci od pamuka”, tzv. Pamukale - za ovo bajkovito mesto znala je i čuvena Kleopatra, pa se u blizini nalazi i njeno kupatilo.
  • Zevsova pećina nalazi se na pola puta od Kušadasija prema Nacionalnom parku. U njoj se, prema legendi, Zevs često kupao sa prelepim devojkama skrivajući se od svoje ljubomorne žene Here.
  • Čuveni ''Trojanski konj'' nalazi se u gradu Čanakale i poklon je holivudskih glumaca tom gradu. 

  1 – 2. dan Novi Sad – Kušadasi

  Polazak za Kušadasi iz Novog Sada u 04:00h sa parkinga ispred Lokomotive, iz Beograda u 06:00h, iz Niša u 09:30h sa parkinga Hiper marketa „TEMPO“ ul.Bulevar 12 febuar br.80. Vožnja autobusom, autoputem Beograd-Niš (Košuta, Jagodina, Paraćin, Niš, Leskovac, Vranje), preko graničnog prelaza Gradina, graničnog prelaza Kapikule. Dolazak u hotel ili apartman u prepodnevnim časovima. Ulazak u sobe posle 14:00h po lokalnom vremenu. Noćenje.

  2 – 11. dan Kušadasi

  Boravak na bazi uplaćenih usluga.

  12. dan Kušadasi - Novi Sad

  Doručak za goste koji imaju uplaćenu uslugu BB, HB ili AI, napuštanje hotela ili apartmana do 11:00 h. Polazak za Srbiju autobusom u poslepodnevnim časovima po lokalnom vremenu (o tačnom vremenu polaska za Srbiju putnici će biti obavešteni od strane vodiča ili predstavnika).

  Cena uključuje:

  • 10 noćenja u smeštaju u izabranom objektu
  • organizaciju i vođstvo puta.

  Cena ne uključuje:

  • Obavezno međunarodno putno i zdravstveno osiguranje koje se može uplatiti u agenciji po ceni Dunav Osiguranja
  • Prevoz turističkim autobusom na izabranoj relaciji - autobuski prevoz
  • Doplata za polazak iz Novog Sada 15€

  NAČIN PRIJAVLJIVANJA:

  • Popunjavanjem on-line upita na sajtu.
  • Dolaskom u agenciju.
  • Rezervacijom putem telefona ili e-maila.

  NAČIN PLAĆANJA:

  1. Uplata pre putovanja:
  • Akontacija 30% prilikom sklapanja ugovora (gotovinski u prostorijama agencije, uplatom na račun ili platnom karticom - VISA, DINA, MAESTRO, MASTER)
  • Ostatak je potrebno uplatiti najkasnije do 20 dana pre početka aranžmana (u prostorijama agencije, na tekući račun ili platnom karticom).
  2. Uplata na rate – čekovi građana:
  • Akontacija 30% prilikom sklapanja ugovora.
  • Ostatak u jednakim mesečnim ratama putem čekova (do 9 rata od datuma prijave).
  3. Uplata na rate - administrativana zabrana:
  • Akontacija 30% prilikom sklapanja ugovora.
  • Ostatak u jednakim mesečnim ratama putem administrativne zabrane (do 9 rata od datuma prijave).

  4. Rani buking

  • Prilikom bukiranja aranžmana koji imaju popust za rani buking, potrebno je uplatiti avans u visini od 30% od ukupne cene aranžmana. Ostatak se mora isplatiti pre datuma isteka ranog bukinga. Ukoliko aranžman ne bude isplaćen u celosti do isteka ranog bukinga, pravi se novi obračun aranžmana koji neće imati popust za rani buking.

  POPUSTI:

  • Deca do 1.99 god na smeštaju i prevozu su gratis (dele ležaj i sedište u autobusu sa odraslom osobom)
  • Treće dete u porodici (do 11.99 god) na prevozu i smeštaju je gratis (na prevozu koristi svoje sedište, na smeštaju pomoćni ležaj ili zajednički ležaj – zavisi od smeštajnog objekta)
  Napomene u vezi plaćanja:
  • Čekovi ili administrativna zabrana treba da se dostave najkasnije do 20 dana pred put. 
  • Ukoliko želite da platite preko račina firme pošaljite nam podatke od iste i izdaćemo vam predračun / fakturu. 
  • Plaćanje svih naših aranžmana vrši se u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije (NBS) na dan uplate. Kurs možete proveriti ovde

  OSTALE NAPOMENE:

  • Molimo Vas da se pre zaključenja ugovora upoznate sa programom putovanja, Opštim uslovima putovanja, kao i sa Opštim uslovima međunarodnog putnog osiguranja – Dunav osiguranja.
  • Putnici su u obavezi da dostave podatke iz pasoša za polisu osiguranja najkasnije 48h pre putovanja.
  • Za navedeni aranžman Turistička agencija Lider Travel posreduje u prodaji aranžmana.
  • Uz ovaj program putovanja važe opšti uslovi organizatora putovanja Nitravel D.O.O. Niš. Licenca OTP 9/2020.
  • Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja.