U Grčku i Tursku je dozvoljen ulazak i sa brzim ANTIGENSKIM testom! Putnici Lider Travel za Grčku imaju mogućnost testiranja u Aqualabu po sniženoj ceni od 1050 RSD.

COVID GARANCIJA:

Refundacija 100% uplaćenih sredstava usled odustanka od putovanja u slučaju pozitivnog PCR testa.

Lider Travel Vam kao i svakog leta, nudi priliku da posetite sjajne destinacije koje smo izabrali samo za Vas i iskusite LETO ZA MLADE u pravom smislu te reči. 

Verujemo da će vam uz našu ponudu, leto 2021 ostati posebno u pamćenju kao najbolje do sada. Aranžmani Letovanje za mlade 2021. – podrazumevaju i fakultativne izlete na kojima ćete moći da upoznate sve čari ovih destinacija i da doživite iskustvo aktivnog letovanja.

Leto za mlade

Za Vas smo pripremili veoma kvalitetan sadrzaj koji podrazumeva posetu najlepšim plažama, najpopularnijim klubovima, prirodnim atrakcijama, kao i posetu kulturnih i istorijskih znamenitosti

Ako od letovanja želite nešto više, ako kupanje i ležanje na plaži nisu jedini motiv zbog kojeg idete na more, ako volite dobar provod, žurke u klubovima, žurke na otvorenom, žurke na brodu, posete prelepim plažama, krstarenja, stotine mladih i nasmejanih ljudi oko Vas, onda ste na pravom mestu. 

U nastavku se možete upoznati sa našom ponudom za LETO ZA MLADE 2021:

LETO ZA MLADE

KEFALONIJA (GRČKA) | LETO ZA MLADE 2021

ZAKINTOS (GRČKA) | LETO ZA MLADE 2021

KAVOS/KRF (GRČKA) | LETO ZA MLADE 2021  

EVIA (GRČKA) | LETO ZA MLADE 2021

LEFKADA (GRČKA) | LETO ZA MLADE 2021 

KUŠADASI (TURSKA) | LETO ZA MLADE 2021

BUDVA (CRNA GORA) | LETO ZA MLADE 2021

Leto za mlade

Naša ponuda LETO ZA MLADE traje do popunjavanja slobodnih mesta. Prijavite se i rezervišite svoje mesto na vreme.

Poslovnice u Novom Sadu, Beogradu, Nišu i Kragujevcu su na raspolaganju za sve dodatne informacije.

Za sva dodatna pitanja, informacije i rezervacije slobodno kontaktirajte naš Call centar – Lider Travel Turstička agencija Novi Sad  :

064-00-293-70 ili 021-544-444.

Kefalonija leto za mlade

Leto za mlade 2021

Kefalonija leto za mlade 2021

Kefalonija je atraktivno Jonsko ostrvo koje mami pažnju turista i predstavlja odičan izbor za letovanje u Grčkoj. Mix neverovatne prirode i pregršt sadržaja za mlade, društvo i parove čine ovu destinaciju pravim biserom Jonskog mora. 

Ukoliko je vaš izbor za sledeće letovanje baš ostrvo Kefalonija, nećete pogrešiti. Čak i putnici koji nisu ljubitelji fotografisanja neće izdržati da ne uslikaju neke od najlepših plaža Kefalonije i autentične kutke ovog ostrva.

Aranžmani Kefalonija leto za mlade 2021. – pored povoljne kombinacije smeštaja i prevoza pružaju i mogućnost da putem fakultativnih izleta istražite najveće ostrvo Jonskog mora, krstarite do Zakintosa, ali i da se provedete na ludim žurkama u našoj organizaciji.

Zakintos leto za mlade 2021

Izbor mladih koji planiraju letovanje u Grčkoj godinama je čuveni Zakintos. More i plaže kao sa razglednica mame sve generacije, ali za one koji očekuju nezaboravno letovanje Zakintos je posebno dobar izbor, zahvaljujući burnom noćnom životu po kome je ovo ostrvo poznato.

Zaštitini znak Zakintosa je Laganas i celodnevna žurka, provod i noćni život u ovom mestu. Čuveni Bar street u Laganasu uveče postaje stecište hiljade mladih, koji se do ranih jutarnjih časova provode u najboljim klubovima i barovima ostrva.

Lider Travel vam kao i svakog leta nudi priliku da posetite ovu destinaciju, i verujemo da će vam uz Zakintos 2021. godina ostati u pamćenju kao najbolja do sada. Imaćete priliku da se odmorite na najlepšim plažama, što je odlična priprema za noći koje na ovom ostrvu traju do jutra.

Kavos leto za mlade 2021

Kada je u pitanju Kavos leto 2021. je savršeno vreme da ga posetite! Ostrvo Krf je ostrvo koje je drugo po veličini od sedam većih jonskih ostrva, a ujedno predstavlja i jedno od najlepših ostrva u Grčkoj. Ostrvo Krf leži u tirkiznom Jonskom moru, koje je deo Sredozemnog, a severno se spaja sa Jadranskim morem.

Sudeći po dosadašnjim iskustvima naših putnika, možemo reći da Kavos letovanje zaista pretvara u sasvim poseban doživaljaj.

Letovalište Kavos, Krf čini ostrvom bogatijim za još jedno sjajno i potpuno turistički razvijeno turističko mesto, koje u svojoj ponudi ima sve šta vam je potrebno za party letovanje.

Letovanje na Krfu mladima je posebno interesantno zbog mnogobrojnih opcija za buran i nezaboravan provod, kojih Krf ima na pretek. Kada je u pitanju Kavos leto 2021. godine sigurno je da će biti upamćeno po dobrom provodu!

Kušadasi leto za mlade 2021

Kada se govori o letovalištima koje nudi Turska Kušadasi je destinacija koju preporučuje najviše turista. Egejska obala, veliki izbor klubova i specijaliteta turske kuhinje dovoljan su razlog da se odlučite za letovanje u Kušadasiju.

Aranžmani Kušadasi leto za mlade 2021. – podrazumevaju  sjajan provod, a deo ponude Lider Travel-a su svakako i fantastični izleti kao što je obilazak Pamukkala, drevnog grada Efesa i Artemidin hramAqua parka i zanimljivih Kušadasi plaža.

Ukoliko otputujete u Kušadasi letovanje ćete provesti u akciji – kako u dnevnim obilascima, tako i u noćnim izlascima. Ako više volite miran odmor, ne brinite, jer kada je pitanju Kušadasi plaže i bazeni pokraj hotela su idealno mesto za opuštanje uz ležaljku i koktel.

Lefkada leto za mlade 2021

Letovanje u Grčkoj je bilo i ostalo jedna od standardnih opcija kada su u pitanju ponude za letovanje. Kao jedno od najlepših grčkih ostvaLefkada nudi mnoštvo predivnih plaža.

Naravno tu su i relativno divlje plaže koje su idealne za one koji možda žele da se osame, pronađu svoj kutak za zaljubljene i svoj odmor provedu daleko od vreve klasičnih turističkh plaža.

Aranžmani Lefkada leto za mlade 2021. takođe nudi mnoštvo interesantnih izleta, poput krstarenja do obližnjih ostrva Kefalonije i Itake, odlazak do glavnog grada Lefkasa kao i obilazak najlepših plaža na ostrvu, učiniće vam letovanje na ovom “Ostrvu boja” mnogo lepšim i privlačnijim.

Evia leto za mlade 2021

Provedite svoj letnji odmor na jednom od najatraktivnijih grčkih ostrva! Ostrvo Evia nudi nekoliko letovališta koja su iz godine u godinu sve popularnije destinacije za mlade, a Lider Travel tim sprema i sjajne žurke za svoje putnike! 

Aranžmani Evia leto za mlade 2021 – podrazumevaju odličan noćni provod, a deo naše ponude su svakako i fantastični izleti kao što su obilazak Skijatosa, Atine i najlepših plaža samog ostrva.