1/5

O Smeštaju

Destinacija: RETIMNO, KRIT letovanje, GRČKA
Lokacija: Centar grada
Usluga: Noćenje sa doručkom
 

Usluga: Noćenje sa doručkom (doručak- švedski sto - samoposluženje)  ili Polupansion (doručak i večera švedski sto - samoposluženje)

Lokacija: hotel se nalazi u centru Retimna, na 250m od ulaza u stari deo grada gde gosti mogu naći veliki izbor restorana, barova, klubova. Od venecijanske luke i početka gradske peščane plaže je udaljen 450m, od najlepšeg dela plaže je udaljen oko 800m.

Hotelski sadržaj: recepcija, glavni bar se nalazi u lobiju, doručak se služi u sali koja se nalazi na međuspratu. Na krovu hotela se nalazi bar sa pogledom na grad. Hotelski bazen se nalazi ispred hotela.

Sobe: Hotel poseduje 24 sobe, koje imaju kupatilo (tuš ili kada), fen za kosu, klima uređaj, sef (uz doplatu), balkon ili terasu, mini frižider, SAT TV. Standard dvokrevetne sobe površine poseduju francuski ili 2 odvojena ležaja i namenjene su isključivo za smeštaj 2 osobe, dok standard trokrevetne sobe imaju 3 ležaja i mogu smestiti do tri odrasle osobe ili dve odrasle i jedno dete. Bebi krevetac je besplatan gostima i dobija se na upit (obavezna najava prilikom rezervacije).

Usluga: Usluga je noćenje sa doručkom, doručak se služi po principu švedskog stola, samoposluživanje.

Mogućnost doplate za polupansion po ceni od 10 evra odrasli (deca plaćaju isti iznos). Večera se služi po principu švedskog stola, samoposluživanje.

Kontakt: www.liberty-hotel.gr Napomena: Lokacija hotela je pogodna za obilaske znamenitosti, kupovinu, a u blizini hotela su barovi, restorani, taverne i prodavnice.
Napomena
Krit avionom - je defintivno idealan izbor, za one koje žele klasičan odmor na najlepšim plažama Grčke, ali i za one sa avanturističkim duhom  

VAŽNO:

  • PROVERITE VAŽNOST PASOŠA! Minimalan rok važenja pasoša za ulazak u zemlje EU iznosi 3 meseca od datuma završetka putovanja.
  • Putnici koji ne poseduju putne isprave Republike Srbije dužni su da se upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju.
Cena obuhvata/ne obuhvata
Način plaćanja i prijave
Plan puta

1. dan / Beograd - Krit (aerodrom Hanja ili Heraklion) 

Turistički aranžman započinje 2h pre ZVANIČNO OBJAVLJENOG VREMENA poletanja aviona, sastankom kod šaltera na Aerodromu Nikola Tesla i preuzimanjem putne dokumentacije od predstavnika agencije. Putnik pristupa šalteru za predaju prtljaga, šalteru za pasošku kontrolu. Od momenta predaje prtljaga do momenta sletanja, brigu o putniku preuzimaju službe Aerodroma i kabinsko osoblje. Čarter let. Po sletanju na destinaciju sledi pasoška kontrola, preuzimanje predatog prtljaga i transfer do objekata gde gosti borave po ranije utvrđenom rasporedu. Smeštaj u sobe (sobe su  rezervisane od 16h, a može biti i ranije, u slučaju raspoloživosti). Noćenje. Transfer do smeštaja će se obaviti najbliže moguće i može se obaviti autobusom, mini busom, taksijem ili drugim vozilom, kao i kombinacijom više vrsta prevoza, a u zavisnosti od udaljenosti i razuđenosti izabranog smeštaja. Moguće je prevoz prtljaga organizovati drugim vozilom. Raspored soba određuje isključivo recepcija.  

2. do 10. dan / Krit

Slobodni dani za individulana razgledanja, posete i odmor. Postoji mogućnost organizovanja fakultativnih izleta. Noćenje uz uslugu navedenu u cenovniku.  

11. dan / Krit (aerodrom Hanja ili Heraklion) - Beograd 

Napuštanje soba najkasnije do 9h (ili ranije u zavisnosti od11. dan Krit (aerodrom Hanja) - Beograd: napuštanje soba najkasnije do 9h (ili ranije u zavisnosti od vremena poletanja aviona), slobodno vreme do transfera na aerodrom, čekiranje i pasoška kontrola. Direktan čarter let do Beograda. Dolazak u Beograd. Završetak usluge. 

Izleti