1/5
Svi polasci
Decembar
Smeštaj Tip smeštaja30.12. - 02.01
LJUBLJANA: FOUR POINTS BY SHERATON 4* 1/3 sa doručkom
1/2 sa doručkom
Smeštaj Tip smeštaja30.12. - 02.01
LJUBLJANA: FOUR POINTS BY SHERATON 4* 1/3 sa doručkom
1/2 sa doručkom
Još 2 osoba gleda ovo putovanje.
Napomena

Ljubljana Nova godina 2023 - Dočekajte Novu godinu u slovenačkoj prestonici koja na prvi pogled pomalo podseća na „istočni Salzburg“, s daškom italijanskog stila.

Sve naše novogodišnje aranžmane možete pogledati na sledećem linku: NOVA GODINA 2023
 
VAŽNO:
  • Plaćanje svih naših aranžmana vrši se u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije (NBS) na dan uplate.
  • Navedene cene iz tabele se odnose na PAKET ARANŽMAN (100% hotelski smeštaj sa doručkom i prevozom) za polazak iz  Beograda.
  • Doplata za polazak iz Novog Sada 10€
  • Online rezervacije i prijave su besplatne.
  • Više informacije o COVID uslovima i vizama na sledećem linku - informacije o Covid uslovima i vizama
  • PROVERITE VAŽNOST PASOŠA! Minimalan rok važenja pasoša za ulazak u zemlje EU iznosi 3 meseca od datuma završetka putovanja.
  • Putnici koji ne poseduju putne isprave Republike Srbije dužni su da se upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju.
  • Doplata za 1/1 sobu 75 evra (isključivo na upit)
PRODAJNO MESTO:
  • Novi Sad, Danila Kiša 11, 021 544 444, 064 00 293 70
 
Cena obuhvata/ne obuhvata
Način plaćanja i prijave
Plan puta
Izleti

Ljubljana Nova godina 2023

Opis destinacije:

Ljubljana Nova godina - ovaj grad na prvi pogled pomalo podseća na „istočni Salzburg“ s daškom italijanskog stila. Ljubljana nas dvorcem i uskim ulicama podseća na Stari grad u Salzburgu - ali naravno mnogo manje turistički i ne toliko promovisan u svetu. Doček Nove godine u Ljubljani se uvek pretvori u sasvim poseban užitak, a oni koji su putovali u slovenačku prestonicu Ljubljanu, sa putovanja se uvek vrate puni najlepših utisaka. 

Ljubljana je univerzitetski grad, zbog čega možete steći utisak da je grad prilično mlad. U poređenju sa drugim gradovima možete primetiti  da nema toliko radnji sa velikim modnim brendovima i međunarodnim modnim lancima u Starom gradu. Umesto toga u gradu se nalaze mnogo malih i lokalnih pojedinačnih prodavnica i to zaista daje dodatni šarm.U samom gradu je sve više mladih, modernih kafića.   

Ljubljana Nova godina 2023

Aranžmani za doček Nove godine u Ljubljani, podrazumevaju obilaske najatraktivnijih delova grada, odličnu organizaciju i uvek rapoložene vodiče koji su tu da vas upoznaju sa svim znamenitostima Ljubljane.

Na samom vrhu stranice možete videti koji hoteli u Ljubljani se nalaze u ponudi, kao i cene naših aranžmana, te rezervisati vaš doček Nove godine u Ljubljani.

Kliktanjem na naziv smeštaja dostupne su Vam informacije i slike odabranog smeštaja, što može biti od pomoći pri odabiru aranžmana za putovanje u Ljubljanu za sebe, porodicu ili društvo. Takođe, u nastavku možete naći mnoštvo zanimljivih informacija o prestonici Slovenije, a tu je i lista svih potencijalnih izleta.

Ljubljana Nova godina - Zelena prestonica Evrope

Glavni i najveći grad Slovenije jedan je od najzelenijih evropskih prestonica. Ljubljana je bila Zelena prestonica Evrope, po odluci Evropske komisije 2016. Automobilski saobraćaj je u centru ograničen, a obale smaragdno zelene reke Ljubljanice, koja protiče kroz srce grada, slobodne su za pešake i bicikliste. Leti uz samu reku postavljeni su kafići sa velikim terasama sa kojih se pruža sjajan pogled i uživa u toplim letnjim noćima. 

Slovenački majstor ranomodernog, minimalističkog dizajna Jože Plečnik ukrasio je Ljubljanu prelepim mostovima i zgradama, kao i desetinama elemenata urbanog dizajna kao što su stubovi, piramide i svetiljke, koji postoje samo da bi grad učinili još lepšim. Atraktivni gradovi često se opisuju kao „kutije sa draguljima“, a ovde taj naziv zaista odgovara.

Nova godina u Ljubljani - Ljubljanski zamak

Ljubljanski zamak nalazi se na brdu iznad Starog grada, a odavde možete uživati u prelepom pogledu na celu Ljubljanu. Ne brinite, uspon je apsolutno izvodljiv čak i za one koji nisu toliko u formi. Nekoliko staza vodi do zamka, a vi izaberite onu koja vam se čini najbolja. Naravno, nemojte očekivati veliki i veličanstveni viteški dvorac, ali samo zbog pogleda, vredno je posetiti ovaj zamak.

U samom zamku ima nekoliko muzeja i izložbi, koje možete posetiti. Međutim, toplo preporučujemo posetu restoranu Strelec koji se nalazi u zidinama samog zamka. Mi vam predlažemo, ako je lepo vreme, posetite dvorac pri zalasku sunca. U ovo doba dana svetlost i raspoloženje su jednostavno najbolji.

Ljubljana Nova godina 2023 - Izaberi i rezerviši!

Uz turističku agenciju Lider Travel doček Nove godine u Ljubljani će Vam pružite sve što vam je potrebno. Na vama je samo da okupite ekipu za put, pogledajte koji hoteli u Ljubljani se nalaze u našoj ponudi, i odaberete onaj po svojoj meri!

Nova godina u Ljubljanu, će vam početi uz šetnju starim gradom, a veče i noć ćete provesti u nekom od Ljubljanski kafića ili klubova uz đuskanje do jutra. Rezervišite svoj aranžman i spremite se za Ljubljana Novu godinu, koje ćete sigurno prepričavati. Pridružite nam se u ovoj avanturi i otkrijte čari koje nudi slovenačka prestonica - Ljubljana.

>