Long Beach Resort 4* | Hurgada

1/5
Cena od:
Avio
ID aranžmana: 0
Ovaj aranžman gleda još 3 osoba.

Upit za putovanje

Ukoliko želite da vas kontaktira turistički agent, kliknite na dugme POŠALJI UPIT.
Ukoliko želite da kupite (rezervišete) aranžman, klilknite na dugme REZERVIŠI ODMAH.

O SMEŠTAJU

Long Beach Resort 4* | Hurgada

Lokacija Long Beach Resort-a: 

Hotelski kompleks se nalazi na peščanoj plaži (pojedini delovi sa koralnim grebenom), u prostranom vrtu. Udaljen je 14km od aerodroma, 22km od centra Hurgade.

Plaža:

Hotel se nalazi  na uređenoj, privatnoj, peščanoj plaži  dužine oko 1.100m. Gosti hotela mogu bez doplate da koriste ležaljke i suncobrane. Jedan manji deo je sa koralnim grebenom, što privlači veliki broj zaljubljenika u podvodni svet, a veći deo je kupališna zona sa plitkom vodom.

Sobe:

Hotel raspolaže sa 912 soba raspoređenih u glavnoj i više hotelskih zgrada i bungalova; Svaka guest soba ili  standardna soba ima kupatilo, klimu, TV, telefon, mini frižider (mini bar uz doplatu), sef, fen za kosu, pristup wifi internetu (doplata).

Hotelski sadržaj:

Hotel ima 4 restorana (glavni I 3 a-la-carte), 5 barova, 4 spoljašnja bazena, spa centar (doplata:masaža, sauna, đakuzi, tursko kupatilo), fitnes, teniski teren (doplata), skvoš teren, menjačnicu, suvenirnicu, više sala za sastanke. Korišćenje ležaljki i suncobrana kraj bazena i na plaži je besplatno.

Usluga:

Usluga je all inclusive – doručak, ručak i večera  ( samoposluživanje – izbor više jela, po hotelskim pravilima ), služe se u Al dente i Lotus restoranima. Večera se služi i u Podium restoranu, uz obaveznu rezervaciju. Užina se služi u Pool an Beach barovima u tačno određenim terminima.  Pića su besplatna u  restoranima u toku obroka, kao i u sledećim barovima (u tačno određenim terminima): Pools and Beach Bars, Vienna Bar, Disco, Aqua Lounge.

Dodatno se plaćaju: sva topla pića, osim američke kafe i čaja, uvozna alkoholna pića, a la carte restorani, hrana van predviđenih termina, i sve ono što nije pomenuto.

Napomena:

Nekadašnji hotel Hilton Hurghada Long Beach Resort 4*.