Madrid avionom (fakultativno: Toledo, Segovija) | 4 i 5 dana / 3 i 4 noćenja

1/5
Cena PO OSOBI od:
719€
Avio
ID aranžmana: 379
Ponuda ističe za:
Dana
Sati
Minuta
Sekunde
Ovaj aranžman gleda još 3 osoba.

Cena sa prevozom po osobi

Smeštaj Tip smeštaja 4 noći
16.03. -
20.03.
1. maj
01.05. -
04.05.
Madrid: Praga hotel
1/3 sa doručkomX719€
1/2 sa doručkomX729€
1/1 sa doručkomX959€
Smeštaj Tip smeštaja 4 noći
16.03. -
20.03.
1. maj
01.05. -
04.05.
Madrid: Rafael Atocha
1/3 sa doručkom729€X
1/2 sa doručkom779€X
1/1 sa doručkom1049€X

Upit za putovanje

Ukoliko želite da vas kontaktira turistički agent, kliknite na dugme POŠALJI UPIT.
Ukoliko želite da kupite (rezervišete) aranžman, klilknite na dugme REZERVIŠI ODMAH.
Filteri
Kategorija smeštaja
 • 2
Tip smestaja
Vrsta usluge
 • 1
Izaberite jedan od 2 hotela u okviru ovog aranžmana
O hotelu:

Praga hotel 4* | Madrid Lokacija: Hotel se nalazi u širem centru Madrida, na oko 4 km od samog centra grada. Na oko 20 min hoda nalazi se železnička stanica Atoća, muzej Prado, stadion Visente Kalderon, kao i nova madridska zelena oaza šetališta uz obalu reke Mansanares sa mnoštvom barova. Hotel j... Pročitaj detaljno

Avio
po osobi već od
719€
Cene variraju od datuma putovanja
O hotelu:

Rafael Atocha 4* | Madrid Rafael Atocha Lokacija: Hotel Rafael Atocha 4* je odlično lociran, u centralnom delu grada, na 15 minuta hoda od parka Retiro i muzeja "Prado". U blizini hotela se nalazi metro i autobuske stanice koje omogućavaju dobru povezanost i sa ostatkom Madrida. Hotelski sadržaj:... Pročitaj detaljno

Avio
po osobi već od
729€
Cene variraju od datuma putovanja

Plan puta

Polazak/povratak 14.02.2024.-17.02.2024.(4 dana - 3 noćenja)

(4 dana- 3 noćenja)- Redovna linija Air Serbia

1. dan / BEOGRAD – MADRID (Sreda 14.02.2024.)

Čekiranje putnika na beogradskom aerodromu „Nikola Tesla” u 10:00 časova. Poletanje za Madrid u 12:40 časova (Let kompanijom Air Serbia JU 572). Sletanje u Madrid u 16:05 časova. Po izlasku sa aerodroma, odlazak na panoramsko razgledanje grada autobusom: Gran Via (Velika ulica) karakteristična po visokim, stepenastim soliterima, Trg Cibeles, Kružni skver sa fontanom iz XVIII veka; Kapija Alkala (Trijumfalna kapija) nastala za vreme vladavine Burbona u XVIII veku i posvećena kralju Karlu III. Nastavak putovanja ka južnom delu grada, Matadero, Egipatski spomenik na otvorenom Templo de Debod, korida (bez posete), Španski trg na kome se nalazi visoki beli spomenik posvećen Migelu de Servantesu i junacima iz njegovog romana ”Don Kihot’’. Nakon panorame, transfer do hotela. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje.

2. dan / MADRID -TOLEDO(Četvrtak 15.02.2024.)

Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti ili odlazak na fakultativni izlet za Toledo. Jednočasovna vožnja do Toleda, srca Kastilje, regije poznate po žutim poljima pšenice, usamljenim zamkovima, vinogradima, plantažama šafrana, vetrenjačama i rodnom kraju Don Kihota. Dolazak u Toledo, staru prestonicu Španije i jedan od najlepših gradova ove zemlje. Sagrađen je na brdu u čijem podnožju teče reka Taho koja je i najduža reka Iberijskog poluostrva, prolazi i kroz Portugaliju. Panorama sa vidikovca na obali reke Taho, panorama palate-tvrđave Alcazar; šetnja starim jezgrom grada karakterističnom po brojnim zgradama koje spadaju u najlepši primer mavarske i srednjovekovne arhitekture Španije, ali i gradu poznatom po proizvodnji marcipana. Razgledanje Gotske katedrale (Catedral de Toledo), građene tokom tri veka, od XIII do XV, razgledanje oltara i riznice u kojoj se nalaze El Grekova platna i apostolati. Povratak u Madrid. (Cena izleta od 75€); Uveče predlažemo obilazak barova u kojima se služe tapasi (tradicionalno špansko meze:raznovrsni zalogajčići, topli i hladni, sa maslinama, sirom, pršutom, šunkom...) i uživanje u opuštenoj atmosferi tapas barova. Noćenje.

3. dan / MADRID-SEGOVIJA (Petak 16.02.2024.)

Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti ili mogućnost odlaska na fakultativni izlet do Segovije. Vožnja prema podnožju planine Sijera de Guadarama i gradu Segoviji koji je na oko 90km udaljenosti od glavnog grada. Nalazi se na listi svetske kulturne baštine i jedan je od najživopisnijih gradova Španije. Kao simbole grada možemo izdvojiti: najbolje očuvan rimski akvadukt, velelepni dvorac Alkazar de Segovia, nastao u XII veku. Dvorac Alkazar je poznat i po tome što je upravo tu španska kraljica Izabela obećala finansijsku pomoć Kolumbu u osvajanju novog kontinenta. Obilazak starog dela grada : Plasa Major, obilazak Katedrale, Trg Sv. Martina, plemićka četvrt sa palatama i crkvama. Povratak u Madrid. Noćenje. (Cena izleta od 75€).

4.dan / MADRID-BEOGRAD (Subota 17.02.2024.)

Doručak. Napuštanje soba. Slobodno vreme do polaska transfera. Sastanak sa vodičem ispred hotela, transfer do aerodroma. Poletanje za Beograd u 14:25h (Let kompanijom Air Serbia JU 571). Sletanje u Beograd u 17:35 časova. Po sletanju u Beograd, Kraj programa.

Polazak/povratak 16.03.2024.-20.03.2024.

(5 dana - 4 noćenja)- Redovna linija Air Serbia

1. dan BEOGRAD – MADRID (Subota 16.03.2024.)

Čekiranje putnika na beogradskom aerodromu „Nikola Tesla” u 09:00 časova. Poletanje za Madrid u 11:25 časova (Let kompanijom Air Serbia JU 570). Sletanje u Madrid u 14:50 časova. Po izlasku sa aerodroma, odlazak na panoramsko razgledanje grada autobusom: Gran Via (Velika ulica) karakteristična po visokim, stepenastim soliterima, Trg Cibeles, Kružni skver sa fontanom iz XVIII veka; Kapija Alkala (Trijumfalna kapija) nastala za vreme vladavine Burbona u XVIII veku i posvećena kralju Karlu III. Nastavak putovanja ka južnom delu grada, Matadero, Egipatski spomenik na otvorenom Templo de Debod, korida (bez posete), Španski trg na kome se nalazi visoki beli spomenik posvećen Migelu de Servantesu i junacima iz njegovog romana ”Don Kihot’’. Nakon panorame, transfer do hotela. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje.

2. dan MADRID (Nedelja 17.03.2024.)

Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti i upoznavanje sa gradom. Uveče predlažemo obilazak barova u kojima se služe tapasi (tradicionalno špansko meze:raznovrsni zalogajčići, topli i hladni, sa maslinama, sirom, pršutom, šunkom...) i uživanje u opuštenoj atmosferi tapas barova. Noćenje.

3. dan MADRID-TOLEDO (Ponedeljak 18.03.2024.)

Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti ili odlazak na fakultativni izlet za Toledo. Jednočasovna vožnja do Toleda, srca Kastilje, regije poznate po žutim poljima pšenice, usamljenim zamkovima, vinogradima, plantažama šafrana, vetrenjačama i rodnom kraju Don Kihota. Dolazak u Toledo, staru prestonicu Španije i jedan od najlepših gradova ove zemlje. Sagrađen je na brdu u čijem podnožju teče reka Taho koja je i najduža reka Iberijskog poluostrva, prolazi i kroz Portugaliju. Panorama sa vidikovca na obali reke Taho, panorama palate-tvrđave Alcazar; šetnja starim jezgrom grada karakterističnom po brojnim zgradama koje spadaju u najlepši primer mavarske i srednjovekovne arhitekture Španije, ali i gradu poznatom po proizvodnji marcipana. Razgledanje Gotske katedrale (Catedral de Toledo), građene tokom tri veka, od XIII do XV, razgledanje oltara i riznice u kojoj se nalaze El Grekova platna i apostolati. Povratak u Madrid. Noćenje. (Cena izleta od 75€);

4.dan MADRID-SEGOVIJA (Utorak 19.03.2024.)

Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti ili odlazak na fakultativni izlet do Segovije. Vožnja prema podnožju planine Sijera de Guadarama i gradu Segoviji koji je na oko 90km udaljenosti od glavnog grada. Nalazi se na listi svetske kulturne baštine i jedan je od najživopisnijih gradova Španije. Kao simbole grada možemo izdvojiti: najbolje očuvan rimski akvadukt, velelepni dvorac Alkazar de Segovia, nastao u XII veku. Dvorac Alkazar je poznat i po tome što je upravo tu španska kraljica Izabela obećala finansijsku pomoć Kolumbu u osvajanju novog kontinenta. Obilazak starog dela grada : Plasa Major, obilazak Katedrale, Trg Sv. Martina, plemićka četvrt sa palatama i crkvama. Povratak u Madrid. (Cena izleta od 70 €)

5.dan MADRID-BEOGRAD (Sreda 20.03.2024.)

Doručak. Napuštanje soba. Slobodno vreme do polaska transfera. Sastanak sa vodičem ispred hotela, transfer do aerodroma. Poletanje za Beograd u 18:45h (Let kompanijom Air Serbia JU 573). Sletanje u Beograd u 21:55 časova. Po sletanju u Beograd, kraj programa.

Način plaćanja

NAČIN PRIJAVLJIVANJA:

 • Popunjavanjem on-line upita na sajtu.
 • Dolaskom u agenciju.
 • Rezervacijom putem telefona ili e-maila.

NAČIN PLAĆANJA:

1. Uplata pre putovanja:
 • Akontacija 30% prilikom sklapanja ugovora (gotovinski u prostorijama agencije, uplatom na račun ili platnom karticom - VISA, DINA, MAESTRO, MASTER)
 • Ostatak je potrebno uplatiti najkasnije do 20 dana pre početka aranžmana (u prostorijama agencije, na tekući račun ili platnom karticom).
2. Uplata na rate – čekovi građana:
 • Akontacija 30% prilikom sklapanja ugovora.
 • Ostatak u jednakim mesečnim ratama putem čekova (do 20.12.2023.)
3. Uplata na rate - administrativana zabrana:
 • Akontacija 30% prilikom sklapanja ugovora.
 • Ostatak u jednakim mesečnim ratama putem administrativne zabrane (do 20.12.2023.)
Napomene u vezi plaćanja:
 • Čekovi ili administrativna zabrana treba da se dostave najkasnije do 20 dana pred put.
 • Ukoliko želite da platite preko račina firme pošaljite nam podatke od iste i izdaćemo vam predračun / fakturu.
 • Plaćanje svih naših aranžmana vrši se u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije (NBS) na dan uplate. Kurs možete proveriti ovde.

OSTALE NAPOMENE:

 • Plaćanje i doplate u zemlji u vezi sa ovim putovanjem putnici izmiruju u dinarskoj protivvrednosti po zvaničnom srednjem kursu Narodne banke Srbije, na dan uplate.
 • Sadržaj panoramskog razgledanja i obilazaka lokaliteta, predviđenih programom, podložan je promeni ukoliko je to uslovljeno opravdanim razlozima (radovima na saobraćajnicama, lokalitetima, promenom radnog vremena na lokalitetima za vreme praznika, štrajkovima, saobraćajnim kolapsom i slično). Fakultativni izleti nisu pokriveni garancijom putovanja organizatora, obzirom da su u organizaciji lokalnih partnera.
 • Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene cene prevoza promeni i cenu putovanja, kao i da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih učesnika otkaže putovanje.
 • Minimalan broj prijavljenih učesnika za aranžmane rađene na bazi čarter letova (100 putnika). Krajnji rok za otkazivanje putovanja od strane agencije je 5 dana pre puta.
 • Organizator putovanja ne snosi odgovornost u slučaju promena reda letenja od strane avio kompanije. Vreme leta navedeno u detaljima leta je planirano lokalno vreme. O tačnom vremenu leta putnik će biti obavešten po dobijanju informacije od avio prevoznika, a ne ranije od 48 sati u odnosu na vreme poletanja.
 • Od dokumentacije, sa sobom je potrebno poneti pasoš, koji mora biti važeći još 6 meseci po povratku sa putovanja.
 • Za navedeni aranžman Turistička agencija Lider Travel posreduje u prodaji aranžmana.
 • Kategorija hotela je zvanična domicilna kategorija na osnovu ugovora izmedju organizatora putovanja i ino partnera. U slučaju eventualne naknadne promene, organizator ne snosi odgovornost. Vrsta i kvantitet hrane zavisi od kategorije hotela. Raspodelu soba u hotelu vrši isključivo recepcija hotela po dolasku u hotel. Organizator putovanja ne može uticati na spratnost, poziciju sobe, veličinu kreveta. Jedan hotelski dan, kao i rezervisane usluge računaju se od podneva datuma početka putovanja do podneva poslednjeg dana aranžmana, bez obzira kada (u zavisnosti od satnica leta, na koje agencija ne može uticati ) gost uđe u hotel. Molimo putnike da provere validnost putnih isprava. Na put je potrebno poneti pasoš koji važi 6 meseci po povratku sa putovanja. Organizator putovanja ne snosi bilo kakvu odgovornost zbog neispravnog pasoša ili vize, niti je odgovoran ako pogranične ili imigracione vlasti ne odobre ulazak, tranzit ili dalji boravak putnika. Sve posledice gubitka ili krađe pasoša tokom putovanja, kao i troškove izdavanja nove putne isprave, snosi putnik. Refundiranje uplaćenog iznosa za putovanje koje nije realizovano zbog neispravne putne isprave nije moguće.
 • Konačan iznos avionskih taksi podložan je promeni
 • Uz ovaj program putovanja važe opšti uslovi organizatora putovanja Big Blue d.o.o. OTP 121/2021
 • Organizator ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.
 • Na čarter letu prevoznik je Air Serbia dozvoljen je jedan prtljag maksimalne težine 23 kg i jedan ručni prtljag maksimalne težine 7 kg. Deca ispod 2 godine nemaju pravo na prtljag.

Cena obuhvata

Cena uključuje:

 • Prevoz putnika redovnom linijom kompanije Air Serbia na relaciji Beograd – Madrid – Beograd;
 • Aerodromske takse za let Air Serbia u iznosu od 46,91 evra za odrasle i decu od 2 do 12 godina (aerodrom Nikola Tesla u Beogradu, EUR 0.98-RF, EUR 17.13-RS, EUR 0.22-RS, EUR 4.48-LG, EUR 20.20-JD, EUR 0.63-OG, EUR 3.27-QV) Sve navedene aerodromske takse podložne su promenama i uplacuju se u poslovnicama agencije u dinarskoj protivvrednosti pre polaska na putovanje;
 • Grupni transfer autobusom od aerodroma u Madridu do hotela u odlasku i povratku;
 • Panoramsko razgledanje grada u pratnji lokalnog vodiča,
 • Tri ili četiri noćenja u hotelu RAFAEL ATOCHA 4* na bazi noćenja sa doručkom;
 • Usluge vodiča na srpskom jeziku i troškove organizovanja putovanja;
 • Standardni prtljag je prtljag čija težina ne prelazi 23 kg i 8 kg ručnog prtljaga;
 • Troškove organizacije putovanja.

Cena ne uključuje:

 • Međunarodno putno zdravstveno osiguranje,
 • Individualni troškovi putnika i fakultativni izleti
 
 • Deca 0-1.99 god plaćaju kartu po ceni od 60 eur i nemaju sedište u avionu.

Izleti

Madrid avionom - fakultativni izleti

 • TOLEDO - 75 €
 • SEGOVIJA- 75 €

VAŽNO:

Madrid avionom - Posetite sa nama prestonicu Kraljevine Španije - Madrid i uživajte u čarima ovog divnog grada

VAŽNO:

 • Plaćanje svih naših aranžmana vrši se u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije (NBS) na dan uplate.
 • Cene aranžmana važe do subote ili do popunjavanja slobodnih mesta.
 • PUTNICI SU DUŽNI BITI NA AERODROMU NAJMANJE 2 SATA PRE ZVANIČNOG VREMENA POLETANJA.
 • PROVERITE VAŽNOST PASOŠA! Minimalan rok važenja pasoša za ulazak u EU iznosi 6 meseci od datuma završetka putovanja.
 • Putnici koji ne poseduju putne isprave Republike Srbije dužni su da se upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju.
 • PROMENA IMENA PUTNIKA NAKON REZERVACIJE MOGUĆA JE SAMO U RETKIM SLUČAJEVIMA UZ TRENUTNU NADOKNADU I ZAVISI ISKLJUČIVO OD AVIO KOMPANIJE PREVOZNIKA.
 • USLOVI ULASKA U ŠPANIJU - https://www.mfa.gov.rs/gradjani/putovanje-u-inostranstvo/vize-i-informacije-o-drzavama

PRODAJNA MESTA:

 • Novi Sad, Danila Kiša 11, 021 544 444, 064 00 293 70

Madrid avionom

Opis destinacije:

Madrid avionom - Istražite šarm prestonice Španije

Madrid avionom - prestonica Španije, privlači posetioce svojom bogatom kulturom, umetnošću i živahnom atmosferom. Ovo putovanje pruža jedinstvenu priliku da istražite očaravajuće ulice, umetničke dragulje i ukusne ukuse španske kuhinje.

Madrid je dom mnogim kulturnim draguljima. Posetite "Museo del Prado", jedan od najpoznatijih umetničkih muzeja na svetu, gde ćete se diviti remek-delima Velaskeza i Goje, ali i drugih velikih majstora. "Palacio Real", kraljevska palata, nudi fascinantan uvid u bogatu istoriju Španije.

Madrid avionom - Šarmantni kvartovi i trgovi

Šetnja Madridom vas vodi kroz šarmantne kvartove i živopisne trgove. Posetite Puerta del Sol, centralni trg grada, koji je srce Madrida i mesto gde se nalazi zanimljive statue koje će Vas oduševiti. Gran Vía, glavna avenija, nudi mnoštvo luksuznih, ali i običnih, prodavnica, gomilu kafića, restorana i pozorišta.

Madrid avionom

Madrid avionom - Gastronomska raskoš Španije

Madrid je raj za gurmane. Uživajte u tradicionalnim španskim tapasima, malim porcijama jela koje se služe uz piće. Posetite "Mercado de San Miguel", prelepu tržnicu hrane gde možete probati različite lokalne specijalitete. Ne propustite priliku da probate autentičnu "paellu", "gazpacho" i "churrose".

Madrid je takođe poznat po svojim parkovima i rekreacionim površinama. Ukoliko budete imali vremena obavezno posetite Retiro Park, veličanstveni park sa jezerom, fontanama i pešačkim stazama. Ovde možete iznajmiti čamac na jezeru ili se jednostavno opustiti i uživati u šetnji.

Putovanje u Madrid avionom - Noćni život i flamenko veče

Madrid je poznat po svom uzbudljivom noćnom životu. Tapas barovi, restorani, klubovi i flamenko barovi pružaju raznolike opcije za provod. Flamenko, strastveni španski ples i muzika, je neizostavni deo iskustva u Madridu.

Madrid nudi raznovrsne opcije smeštaja, od luksuznih hotela do boutique apartmana. Grad je dobro povezan javnim prevozom, što olakšava kretanje i istraživanje. Većina atrakcija je dostupna pešice ili metroom.

Madrid avionom

Madrid avinom - Blistavi dragulj Španije

Madrid putovanje nudi sjajan spoj kulture, umetnosti, ukusa i zabave. Ovaj grad je mesto gde se tradicija i modernost prepliću, stvarajući neodoljivu atmosferu. Rezervišite svoje putovanje sa turističkom agencijom Lider Travel i istražite šarm španske prestonice, Madrida.