1/5

O Smeštaju

Destinacija: Kardamena, KOS, GRČKA
Lokacija: Na samoj plaži
Usluga: Sve uključeno
 

Usluga: All Inclusive (sve uključeno-doručak, ručak, večera-švedski sto (samoposluženje), grickalice, hladni i topli napici, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića).

Lokacija: nalazi se na plaži, 300m od centra Kardamene i 10 km od aerodroma. U neposrednoj blizini se nalazi autobuska stanica.

Hotelski sadržaj: recepcija, restoran, lobi, bar, sef (uz doplatu), Wi-Fi (besplatno). Ležaljke i suncobrani pored bazena (besplatno), na plaži (uz doplatu).

Sobe: klima (besplatno u periodu od 15.06-15.09.), kupatilo, fen, SAT TV, telefon, mini bar, balkon/terasa.

Napomena: hotel ima glavnu i aneks zgradu. Raspored soba vrši recepcija.

 

Maya Beach Island resort koncept All Inclusive

 

Doručak: 07:30-09:30 kontinetalni švedski sto-samoposluženje

Ručak: 12:30-14:30 kontinetalni švedski sto-samoposluženje, od pića služi se sokovi, vino i pivo.

Večera: 19:00-21:30 kontinetalni švedski sto-samoposluženje u glavnom restoranu služe se topla i hladna jela, salate, dezerti, voće, od pića: sokovi, vino i pivo.

Užina: 10:00-12:00 i 15:00-18:00

Bar pored bazena služi pastu, picu, sendviče, pite, voće, kolače. Od pića služi se domaća alkoholna pića, bezalkoholna pića, kokteli, sokovi, vino, pivo. Internacionalan pića se dodatno plaćaju kao i sva pića u baru nakon 23h

*Dodatno se plaćaju: ležaljke i suncobrani na plaži, internet u sobama, internacionalna pića, pića nakon 23h i sef.

Napomena
Kos leto - posetite jedno od najlepših ostrva Grčke koje pripada ostrvskoj grupi Dodekaneze i provedite leto za pamćenje  

VAŽNO:

  • PROVERITE VAŽNOST PASOŠA! Minimalan rok važenja pasoša za ulazak u zemlje EU iznosi 3 meseca od datuma završetka putovanja.
  • Putnici koji ne poseduju putne isprave Republike Srbije dužni su da se upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju.
Cena obuhvata/ne obuhvata
Način plaćanja i prijave
Plan puta

1. dan / Beograd - Kos

Turistički aranžman započinje 2h pre ZVANIČNO OBJAVLJENOG VREMENA poletanja aviona, sastankom kod šaltera na Aerodromu Nikola Tesla i preuzimanjem putne dokumentacije od predstavnika agencije. Putnik pristupa šalteru za predaju prtljaga, šalteru za pasošku kontrolu. Od momenta predaje prtljaga do momenta sletanja, brigu o putniku preuzimaju službe Aerodroma i kabinsko osoblje. Čarter let. Po sletanju na destinaciju sledi pasoška kontrola, preuzimanje predatog prtljaga i transfer do objekata gde gosti borave po ranije utvrđenom rasporedu. Smeštaj u sobe (sobe su rezervisane od 16h, a može biti i ranije, u slučaju raspoloživosti). Noćenje. Transfer do smeštaja će se obaviti najbliže moguće i može se obaviti autobusom, mini busom, taksijem ili drugim vozilom, kao i kombinacijom više vrsta prevoza, a u zavisnosti od udaljenosti i razuđenosti izabranog smeštaja. Moguće je prevoz prtljaga organizovati drugim vozilom. Raspored soba određuje isključivo recepcija.

2. - 10. dan / Kos

Slobodni dani za individulana razgledanja, posete i odmor. Postoji mogućnost organizovanja fakultativnih izleta. Noćenje uz uslugu navedenu u cenovniku.

11. dan / Kos - Beograd

Napuštanje soba najkasnije do 9h ( ili ranije u zavisnosti od vremena poletanja aviona ili kasnije u zavisnosti od poslovne politike objekta), slobodno vreme do transfera na aerodrom, čekiranje i pasoška kontrola. Direktan čarter let do Beograda. Dolazak u Beograd. Završetak usluge.

Izleti