1/5

O Smeštaju

Maya World Imperial Hotel 4* | Kemer avio

 

Lokacija Maya World Imperial Hotel 4*: Hotel je pozicioniran na obali mora u mestu Beldibi. Udaljen je 45 km od aerodroma u Antaliji i 15 km od centra Kemera. Počeo je sa radom 2004. godine. Zauzima površinu od 14.000 m2.

Plaža: Na privatnoj peščano - šljunkovitoj plaži ležaljke, suncobrani, peškiri i bar na plaži su besplatni za goste hotela.

Sobe: Četvorospratna hotelska zgrada raspolaže sa 75 standardnih soba (max 3 osobe, 23-30 m²). Sve sobe imaju: direktnu telefonsku liniju, TV, mini bar (voda po dolasku besplatno), sef (plaća se), individualni klima uređaj, fen za sušenje kose, besplatan WiFi, balkon (ne u svim sobama).

Hotelski sadržaj: Restoran, 2 bara, 2 spoljašnja bazena, 3 vodena tobogana, spa centar, akvabik, aerobik, sauna, parna soba, tursko kupatilo, pikado, stoni tenis, teretana, animacija, dečiji bazen i dečije igralište. Plaća se: masaža, frizer, motorni sportovi na vodi, bilijar, dadilja, doktor, usluga pranja veša i hemijskog čišćenja.

Način služenja obroka: Švedski sto

Napomena: Hotel na obali mora, pravi izbor za opuštajući odmor.

Napomena

Kemer 2022 Turska - posetite ovo letovalište na Sredozemnom moru, koji je pun pogodak za porodično letovanje sa decom.

POKLON: Za svaki uplaćen aranžman za ovu destinaciju od nas dobijate gratis 2 noćenja u Lider rafting kampovima (sezona  2022)

PROVERITE VAŽNOST PASOŠA! MINIMALAN ROK VAŽENJA PASOŠA ZA ULAZAK U TURSKU IZNOSI 6 MESECI OD DATUMA ZAVRŠETKA PUTOVANJA. 

PREPORUČUJEMO KUPOVINU PAKETA PUTNOG OSIGURANJA KOJI UKLJUČUJE I OSIGURANJE OD OTKAZA PUTOVANJA. 

Svi strani državljani koji koriste usluge naše agencija su u obavezi da se raspitaju o viznom režimu Turske, kao i da u pasošu sa kojim izlaze iz Srbije imaju ulazni pečat na teritoriju republike Srbije.

USLOVI ULASKA U TURSKU:
  • Državljani Srbije mogu da uđu na teritoriju Turske bez obaveze karantina ili testiranja pod uslovom da poseduju potvrdu o vakcinaciji, izdatu od strane nadležnog organa R. Srbije.
  • Lica koja su preležala COVID-19, mogu da uđu u Tursku sa potvrdom o imunitetu izdatom od strane nadležnog organa Srbije.
  • Lica koja nisu preležala COVID-19 (odnosno nemaju potvrdu imunitetu izdatu od strane nadležnog organa Srbije) i nisu vakcinisana - moraju imati PCR test, ne stariji od 72 sata ili negativan rezultat brzog antigenskog testa uređen 48 sati pre ulaska u zemlju. 
  • Lica do 18 godina starosti mogu da uđu u Tursku u pratnji odraslog člana porodice koji poseduje potvrdu o vakcinaciji.
  • U roku od 72 sata pre dolaska u Tursku neophodno je elektronski se registrovati putem sledećeg linka: https://register.health.gov.tr/ . Tokom registracije se dodeljuje takozvani HES KOD koji predstavlja elektronski vid praćenja zdravstvenog stanja putnika. Neophodan je za ulazak u sve tržne centre, restorane, državne ustanove i druge objekte. Svi putnici su dužni da pri ulasku u Tursku pokažu isti u štampanoj ili elektronskoj formi.
Cena obuhvata/ne obuhvata
Način plaćanja i prijave
Plan puta

1. dan

Sastanak putnika na aerodromu „Nikola Tesla“ kod šaltera Big Blue dva sata pre leta; Čarter let na relaciji Beograd - Antalija. Sletanje u Antaliju. Transfer do izabranog hotela. Noćenje.

2. – 7. 10. 11. 14. dan

Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za fakultativne izlete i individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenje.

8. 11. 12. 15. dan

Napuštanje soba prema hotelskim pravilima (do 12h). Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Transfer do aerodroma. Čarter let na relaciji Antalija – Beograd. Dolazak u Beograd. KRAJ PROGRAMA.