1/5

O Smeštaju

Melas Lara Hotel | Antalija

 

Lokacija Melas Lara Hotel - a:
Hotel se na nalazi na Lari, udaljen je od aerodroma 12 km a od centra Antalije 20 km. Otvoren je 2009. a poslednji put je renoviran 2015. godine. Prostire se na površini od 15.000 m2.

Plaža:
Privatna peščana plaža na kojoj su ležaljke, suncobrani, peškiri i bar na plaži besplatni za goste hotela. Zamena peškira se naplaćuje.

Sobe:
Hotel čini glavna 12-ospratna zgrada u kojoj je raspoređeno 270 standradnih soba (max 3 osobe, 24 m2), 10 ekonomičnih soba (max 3 osobe, 22 m2), 39 family soba (2 sobe odvojene vratima, max 4 osobe, 45 m2). Sve sobe imaju centralni klima uređaj, sef (besplatno), TV, WiFi (besplatno), telefon, mini bar (besplatno), balkon.

Hotelski sadržaj:
Glavni restoran, 3 a la carte restorana (azijski, turski i riblji-plaćaju se), 4 bara, zatvoreni bazen, spoljašnji bazen, 3 vodena tobogana, 2 sale za konferencije, WiFi na celoj teritoriji hotela, fitnes i SPA centar (sauna i tursko kupatilo-besplatno), teretana, dnevne i večernje animacije, diskoteka, sportski tereni za tenis, skvoš, mini golf, mali fudbal, badminton, boćanje, odbojku na plaži, stoni tenis, pikado, dečiji bazen, dečiji klub (4-12 godina). Plaća se: bilijar, motorni sportovi na vodi, masaže, solarijum, usluge doktora i dadilje, usluge pranja i hemijskog čišćenja veša.

Način služenja obroka:
Švedski sto.

Napomena:
Peščana plaža, vrlo dobra usluga i veliki broj sadržaja su dovoljna preporuka za izbor ovog hotela.

Antalija 2021 Turska - ovo leto posetite najpoznatije moderno letovalište u Turskoj, koje će sigurno zadovoljiti sve vaše potrebe i želje.

POKLON: Za svaki uplaćen aranžman za ovu destinaciju od nas dobijate gratis 2 noćenja u Lider rafting kampovima (sezona  2021)

PROVERITE VAŽNOST PASOŠA! MINIMALAN ROK VAŽENJA PASOŠA ZA ULAZAK U TURSKU IZNOSI 6 MESECI OD DATUMA ZAVRŠETKA PUTOVANJA. 

PREPORUČUJEMO KUPOVINU OSIGURANJA OD OTKAZA PUTOVANJA.

Svi strani državljani koji koriste usluge naše agencija su u obavezi da se raspitaju o viznom režimu Turske, kao i da u pasošu sa kojim izlaze iz Srbije imaju ulazni pečat na teritoriju republike Srbije.

USLOVI ULASKA U TURSKU:
  • Državljani Srbije mogu da uđu na teritoriju Turske bez obaveze karantina ili testiranja pod uslovom da poseduju potvrdu o vakcinaciji, izdatu od strane nadležnog organa R. Srbije.
  • Lica koja su preležala COVID-19, mogu da uđu u Tursku sa potvrdom o imunitetu izdatom od strane nadležnog organa Srbije.
  • Lica koja nisu preležala COVID-19 (odnosno nemaju potvrdu imunitetu izdatu od strane nadležnog organa Srbije) i nisu vakcinisana - moraju imati PCR test, ne stariji od 72 sata ili negativan rezultat brzog antigenskog testa uređen 48 sati pre ulaska u zemlju.
  • Lica do 18 godina starosti mogu da uđu u Tursku u pratnji odraslog člana porodice koji poseduje potvrdu o vakcinaciji.
  • U roku od 72 sata pre dolaska u Tursku neophodno je elektronski se registrovati putem sledećeg linka: https://register.health.gov.tr/ . Tokom registracije se dodeljuje takozvani HES KOD koji predstavlja elektronski vid praćenja zdravstvenog stanja putnika. Neophodan je za ulazak u sve tržne centre, restorane, državne ustanove i druge objekte. Svi putnici su dužni da pri ulasku u Tursku pokažu isti u štampanoj ili elektronskoj formi.
 

Slični aranžmani za Leto 2021:

Hurgada 2021
Alanja 2021
Belek 2021
Kemer 2021
Side 2021
Bodrum 2021
Kušadasi 2021
Fetije 2021
Marmaris 2021
Dubai 2021
 
Ponudu svih aranžmana za letovanje u Turskoj možete pogledati ovde:
Turska letovanje 2021
Plan puta

1. dan.

Sastanak putnika na aerodromu „Nikola Tesla“ kod šaltera Big Blue dva sata pre leta; Čarter let na relaciji Beograd - Antalija. Sletanje u Antaliju. Transfer do izabranog hotela. Noćenje.

2. – 7. 10. 11. 14. dan

Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za fakultativne izlete i individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenje.

8. 11. 12. 15. dan

Napuštanje soba prema hotelskim pravilima (do 12h). Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Transfer do aerodroma. Čarter let na relaciji Antalija – Beograd. Dolazak u Beograd. KRAJ PROGRAMA.

Način plaćanja i prijave
Cena obuhvata/ne obuhvata