1/5

O Smeštaju

Melia Calvia Beach

Lokacija: Smešten je na izuzetnoj lokaciji, na ulazu u Magaluf, 10 minuta šetnje od centra, van gradske buke. Od grada Palme je udaljen oko 14 km. Hotel je nedavno kompletno renoviran.

Plaža: Hotel se nalazi na 50 metara od peščane plaže.

Hotelski sadržaji: Okružen atraktivnim vrtom, sa velikom sunčanom terasom sa ležaljkama. Otvoreni bazen je u stilu lagune, takođe poseduje dečiji bazen i zatvoreni bazen. Tu je i svakodnevni zabavni program za decu i odrasle, dva restorana, bar, bar na bazenu, tenis, sauna, bilijar, teretana, dečije igralište, parking uz doplatu, dečiji klub.

Sobe: Elegantno i moderno uređene sobe sadrže: kupatilo, fen, klima uređaj, SAT TV, telefon, sef (uz doplatu), mini bar (uz doplatu), WIFI, balkon.

Usluga: Noćenje sa doručkom, doručak je na principu švedskog stola. Postoji mogućnost doplate za večeru.

Kontakt:

www.melia.com

Napomena

Majorka 2022 - krenite sa nama ovo leto i posetite po mnogima najlepše špansko letovalište.

POKLON: Za svaki uplaćen aranžman za Majorku od nas dobijate gratis 2 noćenja u Lider rafting kampovima (sezona  2022)

PROVERITE VAŽNOST PASOŠA! MINIMALAN ROK VAŽENJA PASOŠA ZA ULAZAK U ŠPANIJU IZNOSI 6 MESECI OD DATUMA ZAVRŠETKA PUTOVANJA. 

PREPORUČUJEMO KUPOVINU PAKETA PUTNOG OSIGURANJA KOJI UKLJUČUJE I OSIGURANJE OD OTKAZA PUTOVANJA. 

Svi strani državljani koji koriste usluge naše agencija su u obavezi da se raspitaju o viznom režimu Španije, kao i da u pasošu sa kojim izlaze iz Srbije imaju ulazni pečat na teritoriju republike Srbije.

Cena obuhvata/ne obuhvata
Način plaćanja i prijave
Plan puta

1. dan BEOGRAD - MAJORKA

Sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla kod šaltera agencije BIG BLUE dva sata ranije u odnosu na predviđeno vreme poletanja. Direktan let redovnom linijom kompanije Air Serbia za Majorku (oko 2 sata i 50 minuta). Po dolasku, goste dočekuje predstavnik Organizatora putovanja. Transfer do hotela. Smeštaj u izabranom hotelu. Noćenje.

2. do 7/10. dan MAJORKA

Boravak u izabranom objektu na bazi uplaćene usluge. U toku boravka biće organizovani fakultativni izleti. Fakultativni izleti nisu pokriveni garancijom putovanja organizatora, obzirom da su u organizaciji lokalnih partnera.

8/11. dan MAJORKA - BEOGRAD

Napuštanje smeštajnog objekta. Transfer do aerodroma. Direktan let redovnom linijom kompaje Air Serbia za Beograd. Sletanje u Beograd. Kraj programa.

Organizator putovanja je dužan da obavesti putnike o tačnom vremenu leta, po dobijanju informacija od avio prevoznika, a ne ranije od 48 sati u odnosu na vreme poletanja. Obaveza je putnika je da dostavi tačan broj mobilnog telefona, kako bismo bili u mogućnosti da ga obavestimo pozivom ili putem SMS poruke o tačnom vremenu leta, odnosno sastanku putnika. Ukoliko iz bilo kog razloga niste dobili informaciju o tačnom vremenu, 24 sata pre poletanja aviona iz Beograda, obavezno kontaktirati Organizatora putovanja. O satnici povratnog transfera putnike obaveštava predstavnik Organizatora putovanja.