1/5
Svi polasci
Jul
Avgust
Oktobar
Smeštaj Tip smeštaja07.07. - 11.07
MILANO: HOTEL 3* 1/3 sa doručkom125€
1/2 sa doručkom125€
Smeštaj Tip smeštaja04.08. - 08.08
MILANO: HOTEL 3* 1/3 sa doručkom125€
1/2 sa doručkom125€
Smeštaj Tip smeštaja13.10. - 17.10
MILANO: HOTEL 3* 1/3 sa doručkom125€
1/2 sa doručkom125€
Još 5 osoba gleda ovo putovanje.
Napomena
Milano putovanje - Obiđite sa nama prestonicu mode i fudbala Milano, i stvorite nezaboravne uspomene na ovom zanimljivom putovanju!

VAŽNO:

  • PROVERITE VAŽNOST PASOŠA! Minimalan rok važenja pasoša za ulazak u zemlje EU iznosi 3 meseca od datuma završetka putovanja.
  • Putnici koji ne poseduju putne isprave Republike Srbije dužni su da se upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju.
  • Više informacije o COVID uslovima i vizama na sledećem linku - informacije o Covid uslovima i vizama
Cena obuhvata/ne obuhvata
Način plaćanja i prijave
Plan puta
Izleti

Milano putovanje

Opis destinacije:

Milano putovanje - Posetite italijansku prestonicu mode i fudbala! Putovanje u Milano pruža mogućnost upoznavanja svih njegovih znamenitosti, a Lider Travel tim je odgovoran za najbolji organizaciju putovanja koje ćete dugo pamtiti!

Aranžmani za Milano podrazumevaju obilazak grada koji će vam pružiti uvid u specifične atrakcije jedne od najlepših evropskih destinacija. Naši stručni vodiči vam stoje na raspolaganju tokom putovanja, a detaljno razrađen plan i program putovanja obuhvata i fenomenalne izlete u kojima ćete videti i saznati više o italijanskoj prirodi, kulturi i tradiciji. 

Na samom vrhu stranice možete videti koji hoteli u Milanu se nalaze u našoj ponudi, kao i cene naših aranžmana, i rezervisati putovanje u Milano za sebe i svoju ekipu! 

Kliktanjem na naziv smeštaja možete pogledati informacije i slike odabranog smeštaja i prema tome izabrati željeno Milano putovanje za sebe, porodicu ili društvo. Takođe, u nastavku možete naći i mnoštvo zanimljivih informacija o ovoj industrijskoj metropoli. 

Milano Nova godina

Milano putovanje - svetski poznate znamenitosti koje vredi obići

Milano je poznat kao moderan, urban i turistički vrlo atraktivan grad, a ono što nudi predstavlja kombinaciju modernog i tradicionalnog italijanskog duha. Tradicionalno se oslikava u vekovima starim znamenitostima poput čuvene gotske katedre D´Uomo di Milano, dok moderni poslovni centri odaju utisak izuzetno urbanog poslovnog centra. 

Jedan od simbola Milana je i Milanska skala, čije je zdanje samo mali deo kulturnog i arhitektonskog nasleđa ovog grada. Ljubitelji kupovine će sasvim sigurno uživati u fenomenalnoj ponudi svetski poznatih brendova, dok će brojni ugostiteljski objekti pružiti pravi italijanski užitak uz autentične specijalitete i pića. 

Milano putovanje - zašto posetiti ovaj grad?

Milano je urban grad prepun autentičnih znamenitosti i simbola, koji poseban utisak ostavljaju tokom novogodišnjih praznika. Ljubitelji istraživanja će imati dovoljno vremena i prostora da posete najvažnije atrakcije Milana, a oni koji žele odmor u mirnije uživanje, mogu svoje mesto da potraže u nekom od brojnih restorana i kafića.  Milano još zovu i svetska prestonica mode, fudbala i stila tako da ćete imati priliku da šopingujete, ali i da obiđete stadion San Siro/Đuzepe Meacu dom fudbalera Fc Intera i Ac Milana.

Putovanje u Milano uz Lider Travel ekipu

Putovanje u Milano imaju mnogo veću draž kada putujete sa proverenom ekipom, a Lider Travel vam stoji na raspolaganju po pitanju organizacije puta, prevoza i smeštaja. Tu su i naši stručni vodiči koji će se pobrinuti da vidite i čujete što više zanimljivosti o Milanu. 

Lider Travel putovanja su poznata po odličnom provodu i nezaboravnim uspomenama, pa ni putovanje u Milano nije izuzetak! Obiđite sa nama prestonicu mode i fudbala Milano, i stvorite nezaboravne uspomene na ovom zanimljivom putovanju!