1/5

O Smeštaju

Minos Hotel 4* | Krit letovanje

Minos Hotel Lokacija: Nalazi se na svega 190 m od široke peščane gradske plaže Retimna, na kojoj su na raspolaganju gostima brojni suncobrani i ležaljke. Gradsko jezgro i stari grad se nalaze na pešačkoj distanci u odnosu na hotel, a na 1,3 km udaljenosti. Aerodrom u Heraklionu je udaljen 78 kilometara od hotela.

Plaža: Duga peščana plaža uređena je po svim standardima da zaslužuje plavu zastavicu koju sa ponosom ističe. Od plaže hotel je udaljen svega par minuta hoda (190m), na kojoj goste očekuju brojne ležaljke i suncobrani (uz doplatu), kao i barovi na plaži.

Hotelski sadržaj: Gostima su na raspolaganju: recepcija, parking, glavni Ambrosia restoran u kom se služe doručak i večera, Dionisus restoran kao i kafić pored bazena, bar u lobiju, dva bazena, masaža (uz doplatu). Hotel Minos brine o potrebama svojih gostiju te nudi i sledeće zabavne aktivnosti: bilijar, akvabik, stoni tenis, pikado, kao i dnevnu i večernju animaciju: gimnastika, turnir u stonom tenisu, vaterpolo turnir, bilijar i turnir u pikadu, časovi grčkog kuvanja, dečje igre, zabava na bazenu, trbušni ples, bingo, veče piva, grčko veče, bingo i mnoge druge..

Sobe: Gosti se opredeljuju između standardnih i superior soba. Kapacitet standardnih soba je maksimum dve osobe, dok superior sobe mogu primiti maksimum tri osobe, treći ležaj pomoćni. Bebi krevetac se moze smestiti samo u superior sobe, na zahtev putnika i besplatan je (obavezno najaviti prilikom rezervacije). Sve sobe imaju klima uređaj koji je uključenu u cenu, Sat TV, sef (uz doplatu 3 evra po danu), kupatilo, fen za kosu, frižder, wi-fi (besplatno), aparat za čaj/kafu, balkon ili terasu. Peškiri za plažu su dostupni gositma besplatno (uz depozit).

Usluga: Polupansion, obroci se služe po principu švedskog stola, samoposluživanje. U restoranu “Ambrosia” gde se služi večera, mole se gosti da poštuju dres kod.

Kontakt: www.minos.gr/

Napomena: Veoma dobar hotel u svojoj kategoriji. Preporuka svim tipovima gostiju.

 
Napomena
Krit avionom - je defintivno idealan izbor, za one koje žele klasičan odmor na najlepšim plažama Grčke, ali i za one sa avanturističkim duhom  

VAŽNO:

  • PROVERITE VAŽNOST PASOŠA! Minimalan rok važenja pasoša za ulazak u zemlje EU iznosi 3 meseca od datuma završetka putovanja.
  • Putnici koji ne poseduju putne isprave Republike Srbije dužni su da se upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju.
Cena obuhvata/ne obuhvata
Način plaćanja i prijave
Plan puta

1. dan / Beograd - Krit (aerodrom Hanja ili Heraklion) 

Turistički aranžman započinje 2h pre ZVANIČNO OBJAVLJENOG VREMENA poletanja aviona, sastankom kod šaltera na Aerodromu Nikola Tesla i preuzimanjem putne dokumentacije od predstavnika agencije. Putnik pristupa šalteru za predaju prtljaga, šalteru za pasošku kontrolu. Od momenta predaje prtljaga do momenta sletanja, brigu o putniku preuzimaju službe Aerodroma i kabinsko osoblje. Čarter let. Po sletanju na destinaciju sledi pasoška kontrola, preuzimanje predatog prtljaga i transfer do objekata gde gosti borave po ranije utvrđenom rasporedu. Smeštaj u sobe (sobe su  rezervisane od 16h, a može biti i ranije, u slučaju raspoloživosti). Noćenje. Transfer do smeštaja će se obaviti najbliže moguće i može se obaviti autobusom, mini busom, taksijem ili drugim vozilom, kao i kombinacijom više vrsta prevoza, a u zavisnosti od udaljenosti i razuđenosti izabranog smeštaja. Moguće je prevoz prtljaga organizovati drugim vozilom. Raspored soba određuje isključivo recepcija.  

2. do 10. dan / Krit

Slobodni dani za individulana razgledanja, posete i odmor. Postoji mogućnost organizovanja fakultativnih izleta. Noćenje uz uslugu navedenu u cenovniku.  

11. dan / Krit (aerodrom Hanja ili Heraklion) - Beograd 

Napuštanje soba najkasnije do 9h (ili ranije u zavisnosti od11. dan Krit (aerodrom Hanja) - Beograd: napuštanje soba najkasnije do 9h (ili ranije u zavisnosti od vremena poletanja aviona), slobodno vreme do transfera na aerodrom, čekiranje i pasoška kontrola. Direktan čarter let do Beograda. Dolazak u Beograd. Završetak usluge. 

Izleti