1/5

O Smeštaju

Minos Mare Hotel | Krit letovanje

Minos Mare Hotel Lokacija: Hotel Minos Mare se, zajedno sa hotelskim kompleksom Minos Mare Royal, nalazi u mestu Platanias, na oko 4 kilometra udaljenosti od Retimna. Hotel je udaljen 73 km od aerodroma u Heraklionu. Izuzetno ljubazno osoblje hotela će dodatno doprineti da se ovom hotelu svaki putnik lepo oseti i rado mu se vrati.

Plaža: Hotel je smešten na samoj peščanoj plaži finog sitnog peska i postepenog ulaska u more, na plaži nagrađenoj plavom zastavicom. Suncobrani i ležaljke su besplatni za goste hotela.

Hotelski sadržaj: Hotel ima recepciju, restoran Ambrosija u kom se služi doručak i večera, bar Ariadni pored bazena, bar Afrodite, a la kart restoran Poseidon na samoj plaži, veliki bazen, bazen za decu, zatvoreni bazen, mini market, prostoriju za odlaganje prtljaga, lift, parking, bilijar, internet kutak, stoni tenis, dečije igralište, teren za odbojaku na plaži, teretanu, peškire za plažu (uz depozit), suncobrane i ležaljke pored bazena kao i na plaži - besplatno, dnevna i večernja animacija, perionica veša (uz doplatu), masaža na zahtev – uz doplatu, usluge čuvanja dece – na upit. Hotel je prilagođen osobama sa invaliditetom uključujući i goste koji se kreću u invalidskim kolicima.

Sobe:

Hotel svojim gostima nudi veoma udoban smeštaj u renoviranim standardnim sobama koje imaju pogled na kopno. Sve sobe imaju centralnu klimu, direktnu telefonsku liniju, Wi-Fi internet (besplatno), sef (uz doplatu), SAT TV, mini frižider, kupatilo sa kadom ili tuš kadom, fen za kosu, balkon ili terasu. Promo sobe - iste opremljenosti kao standard sobe, ograničen broj soba po nižim cenama

Usluga: Usluga u hotelu je “all inclusive”, obroci se služe po principu švedskog stola, samoposluživanje. All inclusive concept se sastoji u sledećem: rani doručak od 07:00-07:30, doručak od 07:30 to 10:30h, ručak od 13:00-15:00h, večera from 19:00 to 21:30h. U toku obroka uključena pića: točeno pivo, vino na čašu, sokovi, voda, čaj i filter kafa. U periodu od 10:00-18:00h sendviči u snek baru kod bazena, užina u periodu od 11:00-16:00h, “light” ručak pored bazena od 12:30-14:30h, popodnevni čaj, kafa uz posluženje keksa i kolača od 16:00-18:00h u baru Afrodite koji se nalazi pored bazena.

Jednom u toku boravka večera u a la kart restoranu Posejdon (obavezna rezervacija na licu mesta, jedan dan unapred), sladoled u periodu 10:00-18:00 u baru pored bazena kao i u glavnom restoranu tokom večere (do 20:00h). Tokom dana se služe točeno pivo, vino na čašu, lokalna alkoholna pića, likeri, bezalkoholna pića i voda, kao i topli napitci čaj i filter kafa. U Ariadne glavnom baru u periodu 17:30-23:00h kokteli sačinjeni od lokalnih alkoholnih i bezalkoholnih pića. Napomena: alkoholna pića se služe posle 12:00 časova. Konzumacija hrane i pića nakon 23h se naplaćuje.

Kontakt: https://www.minosmare.gr/

Napomena: Odličan hotel na plaži, preporuka za sve tipove gostiju. Hotel ima sadržaje i prilaz prilagođen osobama sa posebnim potrebama. Mole se gosti da poštuju dress code u restoranu hotela.

 
Napomena
Krit avionom - je defintivno idealan izbor, za one koje žele klasičan odmor na najlepšim plažama Grčke, ali i za one sa avanturističkim duhom  

VAŽNO:

  • PROVERITE VAŽNOST PASOŠA! Minimalan rok važenja pasoša za ulazak u zemlje EU iznosi 3 meseca od datuma završetka putovanja.
  • Putnici koji ne poseduju putne isprave Republike Srbije dužni su da se upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju.
Cena obuhvata/ne obuhvata
Način plaćanja i prijave
Plan puta

1. dan / Beograd - Krit (aerodrom Hanja ili Heraklion) 

Turistički aranžman započinje 2h pre ZVANIČNO OBJAVLJENOG VREMENA poletanja aviona, sastankom kod šaltera na Aerodromu Nikola Tesla i preuzimanjem putne dokumentacije od predstavnika agencije. Putnik pristupa šalteru za predaju prtljaga, šalteru za pasošku kontrolu. Od momenta predaje prtljaga do momenta sletanja, brigu o putniku preuzimaju službe Aerodroma i kabinsko osoblje. Čarter let. Po sletanju na destinaciju sledi pasoška kontrola, preuzimanje predatog prtljaga i transfer do objekata gde gosti borave po ranije utvrđenom rasporedu. Smeštaj u sobe (sobe su  rezervisane od 16h, a može biti i ranije, u slučaju raspoloživosti). Noćenje. Transfer do smeštaja će se obaviti najbliže moguće i može se obaviti autobusom, mini busom, taksijem ili drugim vozilom, kao i kombinacijom više vrsta prevoza, a u zavisnosti od udaljenosti i razuđenosti izabranog smeštaja. Moguće je prevoz prtljaga organizovati drugim vozilom. Raspored soba određuje isključivo recepcija.  

2. do 10. dan / Krit

Slobodni dani za individulana razgledanja, posete i odmor. Postoji mogućnost organizovanja fakultativnih izleta. Noćenje uz uslugu navedenu u cenovniku.  

11. dan / Krit (aerodrom Hanja ili Heraklion) - Beograd 

Napuštanje soba najkasnije do 9h (ili ranije u zavisnosti od11. dan Krit (aerodrom Hanja) - Beograd: napuštanje soba najkasnije do 9h (ili ranije u zavisnosti od vremena poletanja aviona), slobodno vreme do transfera na aerodrom, čekiranje i pasoška kontrola. Direktan čarter let do Beograda. Dolazak u Beograd. Završetak usluge. 

Izleti