1/5

O Smeštaju

Minos Palace (adults only) 5* | Krit letovanje

Minos Palace Lokacija: Jedinstven hotel u našoj ponudi, namenjen je samo odraslim osobama i pravi je odabir za one koje žele miran i sadržajan odmor. Građen kaskadno i pruža predivan pogled na ramantično mesto Agios Nikolaos od kog je hotel udaljen svega 2,5km.

Plaža: Hotel poseduje sopstvenu plažu i sastoji se iz dva dela peščanog i stenovitnog sa kog je moguć ulazak u vodu sa pontona. Suncobrani i ležaljke su besplatni za goste hotela.

Sadržaj hotela: Gosti koji se odluče da svoj odmor provedu u ovom hotelu pored jedinstvene usluge mogu da uživaju i u prijatnom okruženju. Hotel je modernog dizajna, svedenih i pastelnih boja i odiše luksuzom. Od sadržaja nudi bazen, suncobrane i ležaljke pored bazena kao i na plaži bez doplate, bar pored bazena, glavni bar, snek bar, bar na plaži, restoran, a la kart restoran, spa centar, teretanu (besplatno) kao i teniski teren, bogat animacioni program, soportove ne vodi (uz doplatu). U javnim prostrorijama hotela gostima je na raspolaganju wi –fi.

Sobe: Hotel raspolaže velikim brojem različitih tipova soba. Samo neke od odlično opremljenih soba su: Upper-deck sea view room i Junior sute sea viw lower deck. Tip sobe Upper-deck sea view room obezbeđuje jedinstven pogled na more i na predivno kritsko more. Veličina sobe je 25-30 m2. Raspolaže sa individualnim klima uređajem, LCD tv-om, telefonom, mini barom, sefom (uz doplatu), papuče, peškire za plažu i bazen.Kupatilo poseduje tuš kabinu i fen za kosu. Tip sobe Junior sute sea view lower deck je smešten u nižem delu hotela odakle se takođe pruža pogled na more. Ove sobe zauzimaju površinu od 32m2 sa balkonom ili terasom gde gosti hotela mogu uživati u intimi. Kapacitet sobe je maksimum četiri odrasle osobe i sastoji se od dve kliznim vratima odvojene prostorije . U sobama se nalazi LCD TV, individualni klima uređaj, mini bar, sef, papuče, kupatilo sa kadom ili tuš kabinom i fenom.

Usluga:

Noćenje sa doručkom. Doručak se služi po principu švedskog stola - samoposluživanje. Mogućnost doplate za uslugu polupansion po ceni od 20 evra po osobi/danu: večera se služe po principu švedskog stola - samoposluživanje.

Kontakt: www.minospalace.com/

Napomena: Hotel je namenjen samo odraslim osobama iznad 16 godina.

Napomena
Krit avionom - je defintivno idealan izbor, za one koje žele klasičan odmor na najlepšim plažama Grčke, ali i za one sa avanturističkim duhom  

VAŽNO:

  • PROVERITE VAŽNOST PASOŠA! Minimalan rok važenja pasoša za ulazak u zemlje EU iznosi 3 meseca od datuma završetka putovanja.
  • Putnici koji ne poseduju putne isprave Republike Srbije dužni su da se upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju.
Cena obuhvata/ne obuhvata
Način plaćanja i prijave
Plan puta

1. dan / Beograd - Krit (aerodrom Hanja ili Heraklion) 

Turistički aranžman započinje 2h pre ZVANIČNO OBJAVLJENOG VREMENA poletanja aviona, sastankom kod šaltera na Aerodromu Nikola Tesla i preuzimanjem putne dokumentacije od predstavnika agencije. Putnik pristupa šalteru za predaju prtljaga, šalteru za pasošku kontrolu. Od momenta predaje prtljaga do momenta sletanja, brigu o putniku preuzimaju službe Aerodroma i kabinsko osoblje. Čarter let. Po sletanju na destinaciju sledi pasoška kontrola, preuzimanje predatog prtljaga i transfer do objekata gde gosti borave po ranije utvrđenom rasporedu. Smeštaj u sobe (sobe su  rezervisane od 16h, a može biti i ranije, u slučaju raspoloživosti). Noćenje. Transfer do smeštaja će se obaviti najbliže moguće i može se obaviti autobusom, mini busom, taksijem ili drugim vozilom, kao i kombinacijom više vrsta prevoza, a u zavisnosti od udaljenosti i razuđenosti izabranog smeštaja. Moguće je prevoz prtljaga organizovati drugim vozilom. Raspored soba određuje isključivo recepcija.  

2. do 10. dan / Krit

Slobodni dani za individulana razgledanja, posete i odmor. Postoji mogućnost organizovanja fakultativnih izleta. Noćenje uz uslugu navedenu u cenovniku.  

11. dan / Krit (aerodrom Hanja ili Heraklion) - Beograd 

Napuštanje soba najkasnije do 9h (ili ranije u zavisnosti od11. dan Krit (aerodrom Hanja) - Beograd: napuštanje soba najkasnije do 9h (ili ranije u zavisnosti od vremena poletanja aviona), slobodno vreme do transfera na aerodrom, čekiranje i pasoška kontrola. Direktan čarter let do Beograda. Dolazak u Beograd. Završetak usluge. 

Izleti