Miracle beach club (Kušadasi) – mesto gde je provod zagarantovan

Miracle beach club - Kušadasi

Preko 30 miliona turista svake godine dolazi u Tursku, privučeno prelepim pejzažima, dugim peščanim plažama, prelepom bistrom tirkiznoplavom vodom, mediteranskom klimom, tradicionalnom kuhinjom, ali i pre svega dobrom zabavom. Jedna od takvih destinacija, u kojoj imate kombinaciju sjajnog provoda i tradicionalne Turske kulture jeste Kušadasi. Dok je centar noćnih i dnevnih žurki Miracle beach club.

Turska, zemlja kontrasta, koja s jedne strane želi da očuva tradiciju, dok sa druge brzim koracima ide ka budućnosti. Proteže se najvećim delom u Aziji, i jednim malim delom prelazi u Evropu. Zapljuskuje je Crno, Mramorno, Egejko i Sredozemno more. Nekada zemlja koja je bila dom za mnoge značajne kulture i svetske civilizacije, zemlja koja spaja istok i zapad, danas se svrstava u 20 najznačajnijih svetskih turističkih destinacija.

Miracle beach club

Noćni klub Miracle beach club otvoren je 2005. godine i ubrzo je postao jedno od najpopularnijih mesta za zabavu. Sam Kušadasi je mesto koji privlači veliki broj mladih svako leto, a klub je smešten daleko od gradske buke pa gostima nudi maksimalnu udobnost, opuštanje i zabavu 24 sata. Klub u kome organizujemo dnevne žurke, noću se pretvara u pravi disko klub koji vas neće ostaviti ravnodušnim.

Dobra zabava se ne završava na 5.000 kvadrata drvene platforme, jer Miracle beach club nudi i veliki izbor brze hrane, ribe i vegeterijanske hrane. Odlično ozvučenje i neverovatna atmosfera pokazaće zbog čega je “Miracle klub” priča o drugačijem životu, a Kušadasi prava destinacija za Vas ovog leta.